hoş buldukk canım nasılsınn yazdıklarınızı okuyodum bu yazın benii duygulandırdıı canım benimmm allahımmm yavrunu sana bagışlar inşallahhhh
inşallah ege de açlığa dayanır sabahları uyanınca beni uyutmuyo kahvaltı yapıyorum öyle uyuyo. o gün düzeni bozulcak kuzumunnnnn
kızlar ben çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler.
leyloş lada karşılaşlamadık kaç gündür,zeloş lada öyle.
amin canım inşallah allahım hepimize evlat nasip etsin onlarada uzun uzun ömürler versin
ama durup durup o aklıma geliyo ben dayanırım bi şekilde ama o aklıma geldikçe üzülüyorum çok elimde değil
selin,nehir,ece,öpüyorum kızlar.
zeloş alttasın ama kalamıyorum tatlım
kıyamam men ona oda şincikten alışsın oruç tutmayaherşey senin ve onun sağlığı için.eşinin yanında olması çok iyi en azından ondan kuvvet alırsın.inşallah bugünler geçecek herşey tatlıya bağlanacak egemizde gelince hayat güllük gülistanlık olacak canım.sen hep böyle düşün emi.
ha bide cumartesi gelince bize haber vermeyi unutma olurmu seni merak ederim men
slm kızlar canlarım nasılsınızben şimdilik geldim evde değilim eve dönünce yeniden gelcem gezmedeyim
kızlar ben çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler.
leyloş lada karşılaşlamadık kaç gündür,zeloş lada öyle.
selin,nehir,ece,öpüyorum kızlar.
zeloş alttasın ama kalamıyorum tatlım
amin aminnnn canım benimmm yanında bişiler götürr çıkarçıkmaz dr dan ye hemen canımm
annesi gibi geç başlamasın ayıptır söylemesi ben taaa üniversiteye başladığım sene tutmaya başlamıştım:78: tamam canım konuştuklarımızı aklımda tutucam o gün sıkışınca aklıma getiricem
tabi akşam girer yazarım ben habersiz bırakmam kuşum
öyle yapıcaz artık napalım
üzülme artık canımmmegemiz iyi olsundaaa 3satt aç kalsınnnn sen telafi edersinn hemennnnn
selinim sende son durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?