evde gaviscon varsa ondan iç eğer yoksa bir dilim çiğ patates ye tatlım..hemen geçer...geçmiş olsun..
günaydın bacılarrr hayırlı cumalarrr rabbimm açılan elleri boş çevirmez inşallahhhhh
Allaha şükür iyiyiz sara teyzesi ama artık kızım beni uyutmamaya başladı bile...sabah 4 te uyandım uyku tutmadı...açıkmıştım yemek falan yedim seher vakti...sonra yattım 6 ya kadar uyuyamadım..sonra dalmışım..nerdeyse işe geç kalacaktım...
aminnnnnnnn yetercim...
ececim sütümü içip hemen gelecem...meyve ve süt saatim geldi canım..öptüm seni ...
talcid var ondan alayım barii tşkr ederim canımm nasılsın canımm busemiz nasıllll
saol tatlım bende kızımda iyiyiz çok şükür...sen nasılsın ececim?miden geçtimi...?
midem şimdi daha iyi canım ilaç iömedim elme yedim iyi geldi ilacı en son plana koyarım pek sevmem ilacı
elma pek iyi gelmez canım ya daha çok yakar mideni...bir tane patates soyup yuvarlak bir dilip kesip yesen daha iyi gelir..patates midenin suyunu aldığı için yanmayı kesiyor canım...
Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta hal...li yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.
Ona buna kulak vermeye bir son ver,
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)
günaydın arkadaşlar nasılsınız????
günaydın arkadaşlar nasılsınız????
ececimmmmmmmmm ben yemeğe gidiyorum tatlişim..afiyet olsun...öğleden sonra görüşmek üzere canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?