Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ececim sütümü içip hemen gelecem...meyve ve süt saatim geldi canım..öptüm seni ...

günaydın bacılarrr hayırlı cumalarrr rabbimm açılan elleri boş çevirmez inşallahhhhh

aminnnnnnn kızlarrrrrr
rabbim dualrımızn karşığını versin inşşşş

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 mirabelle+

mirabella hg tatlım...

Kadının biri, cömert olduğu söylenen yaşlı bir bilgeye gidip:
- Bu şehirde bende...n fakir insan yok!. demiş. Bana biraz yardım eder misiniz?

Bilge adam, kadının kucağındaki bebeğin bir ipeği andıran yanaklarını okşayıp öptükten sonra:
- Demek fakirsin!. demiş. Hem de çok fakir. Ama karşılıksız yardım yapmak, âdetim değil!. Eğer yardım i...stiyorsan, çocuğunun parmağını satman gerekir..

Kadın, önce deli olduğunu sanmış bilgenin. Daha sonra da, kötü bir şaka yaptığını... Ama adam ciddî görünüyormuş. Kadına bir kese altın uzatıp:
- Ayak parmağına da razıyım!. demiş. Zaten cerrah olduğumdan, ona acı çektirmem

Kadın, bütün kanını donduran bu teklif üzerine kaçmayı düşünürken, adam:
- Sadece tırnağını söksem de olur! diye devam etmiş. Biliyorsun zamanla yenisi çıkar.

Kadın, bu ruh hastasına daha fazla dayanamamış. Ve kapıyı çarpıp uzaklaşırken, adam onun arkasından:
- Nasıl bir fakir olduğunu anlayamadım!. diye bağırmış. Kucağındaki hazinenin tırnak kadar bir parçasını, bir kese altına değişmiyorsun.

midem şimdi daha iyi canım ilaç iömedim elme yedim iyi geldi ilacı en son plana koyarım pek sevmem ilacı

elma pek iyi gelmez canım ya daha çok yakar mideni...bir tane patates soyup yuvarlak bir dilip kesip yesen daha iyi gelir..patates midenin suyunu aldığı için yanmayı kesiyor canım...

Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta hal...li yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.

Ona buna kulak vermeye bir son ver,
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..

elma pek iyi gelmez canım ya daha çok yakar mideni...bir tane patates soyup yuvarlak bir dilip kesip yesen daha iyi gelir..patates midenin suyunu aldığı için yanmayı kesiyor canım...

valla canım elma iyi geldii ya benim bünyem nasıl bişi anlamıyorum kahve kabız yapar normalde bende çok kabız olan biriyim ama kahve içince ben rahatlıyorumm

bunu yenşce facede okudummm yetercimm ama çok güzel

ececimmmmmmmmm ben yemeğe gidiyorum tatlişim..afiyet olsun...öğleden sonra görüşmek üzere canımcım...

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nehir1001,

yanlız kaldımmmmmmmmmm nerdesiniz kızlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…