Sabırla Bebeğini Bekleyenler

fıstıklarrrr merhaba nasılsınızzz
hg leylicimmmmmmmm... sen nerelerdesin şeker? tüpe başlayacaksın sanırım dimi..ne zaman başlıyorsun...kuşlar kulağıma öyle fısıldadı...hayırlı olur inşallah tatlım..
inşallah geçer tatlım çok geçmiş olsun bu havalar insanı mahvediyo zaten

saol saracım...

sizleriii özledim. ama beni kimse merak edip sormamış bilee (( 1 ay olacak yoktummm

ben seni takip ettim hemşom...kevoların topicindeydin....benim nikim açıktı ama gelip hal hatır etmedin...benimde işim yoğundu yanına gelemedim...yazdıklarını okudum..tüpe başlayacam işlerim çok yoğun yazmışsın...doğrumu? hiç sitem etme canım...

hg leylicimmmmmmmm... sen nerelerdesin şeker? tüpe başlayacaksın sanırım dimi..ne zaman başlıyorsun...kuşlar kulağıma öyle fısıldadı...hayırlı olur inşallah tatlım..

saol saracım...

:))))) benimmm kuşlarrr iyidir merakta bırakmazlar kimseyi. bu ay başlıyorummm daaaaa dünde bugünde test yaptım çift çizgi silik :))))))) belkii gerek bile kalmayacak.. ama ben sanki adet olacakmışım gibiyim... her ay oılduğu gibi.... hatta biraz önce temizliğimide yaptım hazırlıklı olayım diye.adet olunca doktora gidecem yaa...

hayırlısı olsun tatlım..inşallah tüpe bile gerek kalmaz leylicim...inşallah güzel haber alırız senden..

sizleriii özledim. ama beni kimse merak edip sormamış bilee (( 1 ay olacak yoktummm

tatlım merak etmez olurmuyuz hiç ama bi varsın bi yoksun sadece bi selam verip gidiyosun bi daha gelmiyosun ama inan hep aklımdaydın leylicim

canım benim o topiğede yeni girmeye başladım. ordakilerde merak etmiş. hatta 1-2 hafta önce bebik telimden aradı merak etmişler beni.. onların topige de 2-3 gün oldu gireliii

tatlım merak etmez olurmuyuz hiç ama bi varsın bi yoksun sadece bi selam verip gidiyosun bi daha gelmiyosun ama inan hep aklımdaydın leylicim

dedektif leyloşşşşşşşşşşşşş....

kızlar bişeyler atıştırıp geliyorum...buse çok acıktı.mideme tırmanıyor valla..görüşürüz birazdan...

hadi inşallah senden hayırlı haberler alırız leylicim bizi habersiz bırakma tamam mı canım

bende çokkk öksürüyrm kuru öksürük geçmek bilmediii

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım benim o topiğede yeni girmeye başladım. ordakilerde merak etmiş. hatta 1-2 hafta önce bebik telimden aradı merak etmişler beni.. onların topige de 2-3 gün oldu gireliii

evet canım arada bende bakıyorum...kevoyu bebiki çok seviyorum bende...onlarda iyi dostlarımız...ben o gün öylesine profilime bakıyordum kimler açık diye baktım senin ışığın yanıyor..hatta özelden sana yazacaktım seni merak ediyorum diye..başım birden kalabalıklaştı..yazamadım..sonradan yazdıklarını okudum..ordan öğrendim...

minik prensesn nasılll???

bu arada gazozcu aylinimizde gebe... bilginiz olsun...

yaaaaaaaaaaaaa... şaşırdım valla...tedaviylemi hamile kaldı acaba yoksa doğal yoldanmı leylicim...? kız nerdeyse boşanacaktı hamile kalmış valla süper...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…