sizleriii özledim. ama beni kimse merak edip sormamış bilee(( 1 ay olacak yoktummm
hg leylicimmmmmmmm...fıstıklarrrr merhaba nasılsınızzz
inşallah geçer tatlım çok geçmiş olsun bu havalar insanı mahvediyo zaten
merhaba canımmm.... iyiyimmm siz nasılsınız????
Allah hastalık vermesin canım çok zor bişey ama bunada şükür beterin beteri var dimi
sizleriii özledim. ama beni kimse merak edip sormamış bilee(( 1 ay olacak yoktummm
hg leylicimmmmmmmm...sen nerelerdesin şeker? tüpe başlayacaksın sanırım dimi..ne zaman başlıyorsun...kuşlar kulağıma öyle fısıldadı...hayırlı olur inşallah tatlım..
saol saracım...
ben gribim canım ama şimdi daha iyi sayılırım seninde iyi olmana sevindim son durumlar nedir sende bende bi değişiklik yok bildiğin gibi yani
:))))) benimmm kuşlarrr iyidir merakta bırakmazlar kimseyi. bu ay başlıyorummm daaaaa dünde bugünde test yaptım çift çizgi silik :))))))) belkii gerek bile kalmayacak.. ama ben sanki adet olacakmışım gibiyim... her ay oılduğu gibi.... hatta biraz önce temizliğimide yaptım hazırlıklı olayım diye.adet olunca doktora gidecem yaa...
ben seni takip ettim hemşom...kevoların topicindeydin....benim nikim açıktı ama gelip hal hatır etmedin...benimde işim yoğundu yanına gelemedim...yazdıklarını okudum..tüpe başlayacam işlerim çok yoğun yazmışsın...doğrumu?hiç sitem etme canım...
ben seni takip ettim hemşom...kevoların topicindeydin....benim nikim açıktı ama gelip hal hatır etmedin...benimde işim yoğundu yanına gelemedim...yazdıklarını okudum..tüpe başlayacam işlerim çok yoğun yazmışsın...doğrumu?hiç sitem etme canım...
tatlım merak etmez olurmuyuz hiç ama bi varsın bi yoksun sadece bi selam verip gidiyosun bi daha gelmiyosun ama inan hep aklımdaydın leylicim
:))))) benimmm kuşlarrr iyidir merakta bırakmazlar kimseyi. bu ay başlıyorummm daaaaa dünde bugünde test yaptım çift çizgi silik :))))))) belkii gerek bile kalmayacak.. ama ben sanki adet olacakmışım gibiyim... her ay oılduğu gibi.... hatta biraz önce temizliğimide yaptım hazırlıklı olayım diye.adet olunca doktora gidecem yaa...
bende çokkk öksürüyrm kuru öksürük geçmek bilmediii
hayırlısı olsun tatlım..inşallah tüpe bile gerek kalmaz leylicim...inşallah güzel haber alırız senden..
dedektif leyloşşşşşşşşşşşşş....
kızlar bişeyler atıştırıp geliyorum...buse çok acıktı.mideme tırmanıyor valla..görüşürüz birazdan...
dedektif leyloşşşşşşşşşşşşş....
kızlar bişeyler atıştırıp geliyorum...buse çok acıktı.mideme tırmanıyor valla..görüşürüz birazdan...
canım benim o topiğede yeni girmeye başladım. ordakilerde merak etmiş. hatta 1-2 hafta önce bebik telimden aradı merak etmişler beni.. onların topige de 2-3 gün oldu gireliii
minik prensesn nasılll???
bu arada gazozcu aylinimizde gebe... bilginiz olsun...
minik prensesn nasılll???
bu arada gazozcu aylinimizde gebe... bilginiz olsun...
yaaaaaaaaaaaaa...şaşırdım valla...tedaviylemi hamile kaldı acaba yoksa doğal yoldanmı leylicim...? kız nerdeyse boşanacaktı hamile kalmış valla süper...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?