Sabırla Bebeğini Bekleyenler

allah korusun ya valla bi an kötü oldumm eşimle son zamanlarda çocuk için sorunlar yaşıyoruz ama herşeyi aşacagımıza inanıyorummm bi an baya kötü oldum

her ailede sorunlar olur bunlar çok normal ama önemli olan tatlıya bağlanması canım.çocuk sorunu aşılmayacak sorun değil heleki bu teknolojide bide Allah izin verdikten sonra aşılır.eşinle çocuk için tartışma canım eminim onlarda bizim kadar istiyolar ama erkekler duygularını tam belli edemiyolar anlatabildim mi gül cüm

çok güzel anlattın canım tşkr ederimmmm ya ben eşimin umursamazlıgına kızıyorum sonuçta yaş gelip geçiyor erkenken çaresine bakalım dyorumm oda ha bugün ha yarın oyalıyor evet kendide çok istiyor ama benim kadar çaba vermiyorr gerçi biz ne kadar çaresine baksakta rabbim nasip etmedikten sonraa ben boşuna kocacıgımı üzüyorumda

ben ankaralıyım canım

umarım topiğimizde güzel vakit geçirirsin canım diğer kızlarda gelince daha güzel sohbetler yaparsın ve emin ol bebek konusunda çok şey öğrenirsin

sahi sen neler yaptın bebek için bu güne kadar canım

canım ben 2 aşılama 1 tüp yaptırdım kısmet degilmiş olmadıı inşallah 2 ciye gerek kalmadan rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…