Sabırla Bebeğini Bekleyenler

anam leyloşum gelmiş busem gelmiş hoş gelmişler nasılsınız
hb bitanem...sara akşam şeker ölçüm cihazım geldi...şekerimi ölçtük normal çıktı canım..sabahta açlık ölçecem...akşamdan beri sağ dizim felaket ağrıyor...hareket edemiyorum..ne oldu anlamadım ya...inan bana oturup kalkarken bile acayip ağrıyor...sen nasılsın canım...başın geçtimi?
ben geldimmmm iyi geceler bacılarr

eceeeeeeeeeeee aynı anda geldik tatlım..hg sende canım..

[QUOTE=son_ece;19185751]slm canımmm nasılsınız bakalım ana kısss [/QUOTE]

sağ dizimden hareket edemiyorum ececim ya...acayip ağrıyor...sıcak tuttum ovaladım falan ama fayda etmedi...sen nasılsın canım?

hoş bulduk canımmmmmmm kalbimiz birmiş canım topige girme konusunda geçmiş olsun canım dizin agrıyormuşş artıkk son agrıların başlarr doguma kadarr kardeşimde çok şikayet ederdi bunlarııı korkma canımm

[QUOTE=son_ece;19185751]slm canımmm nasılsınız bakalım ana kısss

sağ dizimden hareket edemiyorum ececim ya...acayip ağrıyor...sıcak tuttum ovaladım falan ama fayda etmedi...sen nasılsın canım?
[/QUOTE]

iyiyim canım komşum vardı yeni gitti bi bakıyım dedimm kıslaraaa siz varmışınız sevindim yaaa

bu diz ağrısının hamilelikle ilgisi yokki tatlım....üşüttüm mü yoksa hareketsizmi kaldım niye oldu bir türlü anlamadım ben ya...

ben şimdi daha iyiceyim

güle güle kullan şeker aletini canım yalnız sana tavsiyem her dakka şekerini ölçmeye kalkma yoksa hastalık hastası olursun bir ikincisi ise psikolojik olarak şekerin çıkar oluruna bırak arada bir ölç ama oluruna bırak Allah büyük O sizi korur kalbini ferah tut yemene içmene dikkat et yeterli canım anlaştık mı

bu diz ağrısının hamilelikle ilgisi yokki tatlım....üşüttüm mü yoksa hareketsizmi kaldım niye oldu bir türlü anlamadım ben ya...

üşütmüşde olabilirsin romatizmalda olabilir bütün gün masa başında oturuyosan ondanda olur bek geçmezse bi doktoruna sorarsın tatlım

iyi olmana sevindim canım....devamlı ölçmeyecem saracım...sabah açlık bakacam...akşam tokluk baktık yemekten 2 saat sonra...haftaya cumartesi doktora gitmeden bakacam birde başka bakmam zaten..evet canım Rabbim korusun inşallah saracım...yemeye içmeye dikkat ediyorum zaten tatlım..saolasın saracım...
üşütmüşde olabilirsin romatizmalda olabilir bütün gün masa başında oturuyosan ondanda olur bek geçmezse bi doktoruna sorarsın tatlım
valla bu aralar havalar soğuk belkide ondan yada masa başında hareketsizlikten mi oldu bilemiyorum yani tatlım...geçer inşallah...

aklım topikteydi kkomşumla otururken ama iyi oldu gelmeside kafam dagıldı bıraz akşama kadar netin başında sıkıla sıkıla oturmuştum yaa topikte kimse yoktu

inşallah geçer tatlım çok geçmiş olsun bu havalar insanı mahvediyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…