hb bitanem...sara akşam şeker ölçüm cihazım geldi...şekerimi ölçtük normal çıktı canım..sabahta açlık ölçecem...akşamdan beri sağ dizim felaket ağrıyor...hareket edemiyorum..ne oldu anlamadım ya...inan bana oturup kalkarken bile acayip ağrıyor...sen nasılsın canım...başın geçtimi?anam leyloşum gelmiş busem gelmiş hoş gelmişler nasılsınız
ben geldimmmm iyi geceler bacılarr
hoş bulduk canımm nasılsın nasıl oldun canımmm :26:
hb bitanem...sara akşam şeker ölçüm cihazım geldi...şekerimi ölçtük normal çıktı canım..sabahta açlık ölçecem...akşamdan beri sağ dizim felaket ağrıyor...hareket edemiyorum..ne oldu anlamadım ya...inan bana oturup kalkarken bile acayip ağrıyor...sen nasılsın canım...başın geçtimi?
eceeeeeeeeeeee aynı anda geldik tatlım..hg sende canım..
[QUOTE=son_ece;19185751]slm canımmm nasılsınız bakalım ana kısss
hoş bulduk canımmmmmmm kalbimiz birmiş canım topige girme konusundageçmiş olsun canım dizin agrıyormuşş artıkk son agrıların başlarr doguma kadarr kardeşimde çok şikayet ederdi bunlarııı korkma canımm
hb bitanem...sara akşam şeker ölçüm cihazım geldi...şekerimi ölçtük normal çıktı canım..sabahta açlık ölçecem...akşamdan beri sağ dizim felaket ağrıyor...hareket edemiyorum..ne oldu anlamadım ya...inan bana oturup kalkarken bile acayip ağrıyor...sen nasılsın canım...başın geçtimi?
eceeeeeeeeeeee aynı anda geldik tatlım..hg sende canım..
şimdi daha iyiyim ama akşam çok kötüydüm uzandım dinlendim iyi geldi
bu diz ağrısının hamilelikle ilgisi yokki tatlım....üşüttüm mü yoksa hareketsizmi kaldım niye oldu bir türlü anlamadım ben ya...
iyiyim canım komşum vardı yeni gitti bi bakıyım dedimm kıslaraaa siz varmışınız sevindim yaaa
iyiki geldiniz kızlar bende nerde bunlar diyodum
iyi olmana sevindim canım....devamlı ölçmeyecem saracım...sabah açlık bakacam...akşam tokluk baktık yemekten 2 saat sonra...haftaya cumartesi doktora gitmeden bakacam birde başka bakmam zaten..evet canım Rabbim korusun inşallah saracım...yemeye içmeye dikkat ediyorum zaten tatlım..saolasın saracım...ben şimdi daha iyiceyim
güle güle kullan şeker aletini canım yalnız sana tavsiyem her dakka şekerini ölçmeye kalkma yoksa hastalık hastası olursun bir ikincisi ise psikolojik olarak şekerin çıkar oluruna bırak arada bir ölç ama oluruna bırak Allah büyük O sizi korur kalbini ferah tut yemene içmene dikkat et yeterli canım anlaştık mı
valla bu aralar havalar soğuk belkide ondan yada masa başında hareketsizlikten mi oldu bilemiyorum yani tatlım...geçer inşallah...üşütmüşde olabilirsin romatizmalda olabilir bütün gün masa başında oturuyosan ondanda olur bek geçmezse bi doktoruna sorarsın tatlım
aklım topikteydi kkomşumla otururken ama iyi oldu gelmeside kafam dagıldı bıraz akşama kadar netin başında sıkıla sıkıla oturmuştum yaa topikte kimse yoktu
iyi olmana sevindim canım....devamlı ölçmeyecem saracım...sabah açlık bakacam...akşam tokluk baktık yemekten 2 saat sonra...haftaya cumartesi doktora gitmeden bakacam birde başka bakmam zaten..evet canım Rabbim korusun inşallah saracım...yemeye içmeye dikkat ediyorum zaten tatlım..saolasın saracım...
valla bu aralar havalar soğuk belkide ondan yada masa başında hareketsizlikten mi oldu bilemiyorum yani tatlım...geçer inşallah...
fıstıklarrrr merhaba nasılsınızzz
evet saracım havalar insanı mahvediyorr allahtan ben hastalanmadım ya bi hastalansam 1 ay geömiyorinşallah geçer tatlım çok geçmiş olsun bu havalar insanı mahvediyo zaten
aklım topikteydi kkomşumla otururken ama iyi oldu gelmeside kafam dagıldı bıraz akşama kadar netin başında sıkıla sıkıla oturmuştum yaa topikte kimse yoktu
merhaba leylicim sen neredesin özlettin kendini
evet saracım havalar insanı mahvediyorr allahtan ben hastalanmadım ya bi hastalansam 1 ay geömiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?