o zaman bizde uyumayız tatlım
iyiyim saracım sen nasılsın nasıl oldun
uyumayalım ececim bende biraz daha burdayım
sütümü ısıttım yoğurt mayalıyacam sütün ılımasını bekliyorum
bacılarım iyiki varsınız bende ne yapsam diywe düşünüyordummmm saracım ben hiç süt mayalamammm
kimi buldun kız yoksam sen bizi boynuzluyomusun hı
iyi akşamlar ececim nasılsın
edacım sanada iyi akşamlar nasıl geçti günün
iyi akşamlar maonyacım byyyyy
bencede boynuzluyo bu cadı bizii
daha iyiyim canım sağol şimdide midem ağrıyo acıyı çok seviyorum ondanmı oldu anlamadım bi ara pul bibere ara verecem yoksa midem kötü oluyo gastritimde var
iyi akşamlar canım nasıl olsun calıştık geldik işte sen nasılsın
bu arada eşim geceye gecti yaaa
kociş geceye eda kk ya
uyumayalım ececim bende biraz daha burdayım
sütümü ısıttım yoğurt mayalıyacam sütün ılımasını bekliyorum
kimi buldun kız yoksam sen bizi boynuzluyomusun hı
neden süt mayalamazsın canım bilmediğinden mi yoksa başaka bi sebeptenmi:26::26::26::26:
ayy canım benimmm kıs sen sabah işe gitmiyecen mii benim için uykusuz kalmaa canımmm
hamarat kadını halide baska oluo saram maşallah herseyide beceriosun canım arkADASIM
tatlım yok ben sizi boynuzlarmıyım siz benim bacılarımsınız ben eceyi kızdırmak için dedim
hamarat kadını halide baska oluo saram maşallah herseyide beceriosun canım arkADASIM
tatlım yok ben sizi boynuzlarmıyım siz benim bacılarımsınız ben eceyi kızdırmak için dedim
söz konusu siz olunca herseye varım uykusuzlukta lafmı ececim
yok canım bilirim eskiden mayalardım ama pek sevmiyorum hazır daha tatlı geliyor bana gerçi ben yogur tyemem de neysee arada sırada bi yerim eşim ve kızım çok yer yogurdu 1 ögünde 2 kilo yogurdu yerler nerdeyse onlara yogut mu dayanır
yok kız yoğurt yapmanın nesi hamaratlık çok basit bişey o
hadi hadi bizi boynuzluyon sen
hııııım canım hazır yoğurtlar güzel ama bence pek sağlıklı değiller katkı maddesi içeriyolar ya ben mecbur kalmadıkça hazır yoğurt almıyorum.ama tabi bu tercih meselesi sen öyle seviyo olabilirsin saygı duyarım.
bu arada bi öğünde 2 kilo yoğurtmu yiyolar bencede sen mayalamaya kalksan haftada 10 kilo sütü mayalaman gerek boş ver gitsin
hadi hadiii cadııı yakaldım seniii başka topiklerde geziyordunnnn
kız sadece yogurt için demiorum herseyi biliyosun yani var sende bi hamaratlık kekler börekler cörekler yemekler valla eniştem sanslı..
bende 1 kere yaptımdaha yogurt....calısıyorum yaa yapsamda yenmio evde izin günüm hariç pek yemek pişmez ikimizde iş yerinde yiyoruz yoksam severim evde yapılanıda markettekinide hele ayrana bayılırım
kız gerecek boynuzlamıorum sadece kan pıhtılaşması topiğine bakıom arada o kadar ama kimseyle canımlı cicimli değim haa
saglık açısından bende katılıyorum sana canım ama lezzet açısından hazır daha lezzetli geliyor bana gerçi annemin mayaladı yogurdu begenirdim ama artık annem yok yanımda evet canım ya benimmmkiler çok seviyor eşimde kızımda çok severek yerlerr ay onlara yogurt dayandıramam vallaaa almak daha kkolay benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?