Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar çok oluyorumm belki ama pekii o zaman düşük olayını kan testnde ögreniyorlarmııı

tatlım eğer düşük yapıyosan o zaman yapılan kan testinde beta hcg değerin yüksek çıkacağından kanamanda fazla olduğundan doktor düşük yaptığını anlayabilir.çünkü düşük yapıyosan bu kimyasal bile olsa bi gebelik sonucu oluyodur ve buda kanda beta hcg değerini yükseltir.o yüzden anlaşılır canım.tabi senden nasıl bir test aldılar nelere baktılar bilemiyorum.

kızlar çok oluyorumm belki ama pekii o zaman düşük olayını kan testnde ögreniyorlarmııı

ben onada sasırdım dogrusu cünkü ben düşük yaptıgımda kanamam oldu cuma aksamıydı ama ben p.tesi gittim artık cok agrıodu kananam cogalmıştı gittim ultrasyona girdim karnımdan baktı fakat hiç bişi anlamı cok karısık seyler vardı ultrasyonda sonra kanamam oldugu halde alttan baktı ve bakar bakmaz düşük yapıosun dedi hiç kan tahlili falan istemedi

sana ultrasyondan bakmadılarmı

kızlar ben gidip bi sigara içip geleyim bide lavaboya gitcem(biz iş yerinde OFİS deriz)

biliyorum saram kızacaksın sigara için ama napiyim yaaa

sigara içme be edacım hem bak bebek istiyosun hemde kendi sağlığını düşün

ne diyoruz dumansız hava sahası dimi

ya canım cahillik iştee ilk kez dr gittiydim o zaman utana sıkıla alttan muayene etmişti dr kan testi almıştıı ama kanamım sanırım 15 20 gün sonra gitmiştik drr ev sahibim allah razı olsun ondan benimm söylemesi ayıp pıhtıyılaşmayı görmüştü nasıl gördü demeyin anlatması uzun sürer neyse o demişti kıs sen düşük mü yapıyorsun diyee öçyle gitmiştik hasteneye

kaç gündür kendimle savaşıyorumm içmeyim şı zıkkımı diyeeee

içme canım içme biraz gayret gösterseniz bırakabilirsiniz sizler azimli kızlarsınız

canım herkesde farklı oluyodur bende düşük yaptığımda doktor ultrasonla baktı gebelik bozulmuş dedi kese küçümüş dedi sonrasında zaten hepsi kendiliğinden geldi ama benimki 7 haftalıktı ebe bana keseyi bebeği göstersi çok üçüktü minnacıktı kan testi yapmadılar yani.gerek de kalmadı

ama kimyasal gebeliklerde bebek tam tutunmadığından kanama fazla oluyo ve parça parça gidiyo kişi hamile olduğunu bilmediği için düşük yapıp yapmadığını anlamıyo onu ancak doktor muayenesinde ve beta hcg ye bakarak anlıyolar.

yok canım ya ultrason felan bakmadı alttan muayene etmişti benimde çok kanamam vardı ve her yerim çok agrıyordu aglaya aglaya gittiydim dr adımımı bile zor atıyordum nefes alırken sırtım felan çok agrıyordu

kızlar ben kaçarak evlendimm ve başımda hiç bi büyügüm yoktu tabi bende tam bi saftımm eşimse benden safff anlamaz böyle şeylerden

saracım peki senin düşügünde kese bozulmuş dediğinde sonra herhangi bir operasyon yaptılarmı kürtaj gibi yoksa kendiliğinden mi düştü

içmek istemiorum aslında ama yapamıorum cok haklısın ama gelince bırakıorumk hep önce bıraksam daha ii ama...

saracım peki senin düşügünde kese bozulmuş dediğinde sonra herhangi bir operasyon yaptılarmı kürtaj gibi yoksa kendiliğinden mi düştü

yok canım kürtaj yapmadılar doktor kürtaja alacaktı ama kendiliğinden gelince bebek gerek kalmadı sonrasında tekrar ultrasonla baktılar parça kalmamıştı kürtaja gerek yok dendi

kızlar ben kaçarak evlendimm ve başımda hiç bi büyügüm yoktu tabi bende tam bi saftımm eşimse benden safff anlamaz böyle şeylerden

hakılısın canım bende ilk hamileliğimde cok cahillik ettim testi yaptım dr aradım hamileyim die 4 gün sonraya randevu verdi ve persembe öğrendim cuma aksamı kanamam oldu sanki baska dr yok nie gitmediysem kanamam olunca aradım salı değil p.tesi gel dedi o zamana zaten kanamam cok fazlalaştı ve düşük nedir bilmiodum bile aklıma bile gelmedi

olsun tatlısı sıkma canını geçmişte olan bişey için kaçarak evlenmen seni ve eşini ilgilendirir siz mutlu olduktan sonra gerisi boş.inşallah bebeğin gelir ve seninde sıkıntıların biter

o dr niye öyle yaptıysaa kanamnın oldugunu söyledigin halde erteledi seni ha alla allaaa

yok canım kürtaj yapmadılar doktor kürtaja alacaktı ama kendiliğinden gelince bebek gerek kalmadı sonrasında tekrar ultrasonla baktılar parça kalmamıştı kürtaja gerek yok dendi

banada düşük yapıosun dedi istersen küçük bir operasyonla alalım dedi yada kendiliğinden düşsün dedi ama cok agrım vardı ve calıştıgım için bekleyemezdim bi 10 gün sürer düşmesi ve ağrın devam eder dedi eşimle bende alın dedik dayanamazdım o agrıa

olsun tatlısı sıkma canını geçmişte olan bişey için kaçarak evlenmen seni ve eşini ilgilendirir siz mutlu olduktan sonra gerisi boş.inşallah bebeğin gelir ve seninde sıkıntıların biter

yok canım hiçte canımı sıkmıyorum sadece insanın başında bi bilinöli birisisinin olması daha iyi demek istedimm aminn canım aminnnn allahım herkezin gönlündekini hayır eylesinnn nasip etsinnn

o dr niye öyle yaptıysaa kanamnın oldugunu söyledigin halde erteledi seni ha alla allaaa

evet tatlım yaa cok sinir olmuştum o zaman ama ne bilim cahillik işte boşver randevuyu git dikil kapısa yada başka dr a git tecrübesizlik anlıycan daha önce böle bişi yaşamamısım bilmiodum ki bişi olmaz sanıorum

canım banada doktor istersen bi ilaç veririm 10 güne kadar düşer dedi ama gerek kalmadı aynı gün düştü zaten çok çektirmedi Allahım bana gerçi acısı hala sürüyo ama Allah büyük bi bebeğim daha olursa o acıda geçer inşallah

yok canım hiçte canımı sıkmıyorum sadece insanın başında bi bilinöli birisisinin olması daha iyi demek istedimm aminn canım aminnnn allahım herkezin gönlündekini hayır eylesinnn nasip etsinnn

bencede sıkma canını o senin tercihin seni ve eşini ilgilendirir benim annemde kayınvalimdede kacarak evlenmişler

saracım nasıl anladın düştügünüü sonradan gittin mi dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…