kıslar size bişi sorcammm bende emin degilim ama akıl vermenizi istiyorumm
kıslar size bişi sorcammm bende emin degilim ama akıl vermenizi istiyorumm
kıslarr ben yeni evlendigimde tarih olatak tam hatırlamıyorum ama sanırım 2*3* aylıktım sanırım 1 ay boyunca çok agrılı bi kanam olmuştu ve büyük parçalar gelmişti benden cahillikten bişide bilmiyordum dr da gidememiştikk gittik ama tam ne zaman gittigimizi hatırlamıyorum dr test almıştı benden düşük mü yapıoyorum diye test sonucunu akşam üstü almamız lazımdı ama biz gitmedik çünkü maddi açıdan çok sıkıntılıysdık gittigimiz hast özel bi hast neydi bu olay olalı 10 sene oldu hemen hemen ya benim size sormak istedigim geçenlerde eşimin evrakların arasında muayene karımı buldum hast arayım sormak istiyorum acaba bilgi verirler miii sizce arayım mıı
tatlım birincisi üzerinden 10 sene geçmiş o hastane hala faaliyet gösteriyosa bile arşive inmeleri gerekir yaparlarmı bilmiyorum evrakın zaman aşımına uğramış olabilir.
ikincisi ise düşük bile olsa canım üzerinden bayağı bi zaman geçmiş ve sen ondan sonra bi r sürü doktora gitmişsindir herhangi bi iz bırakmış olsa anlaşılırdı diye düşünüyorum.
ama için rahat edecekse ara bişey kaybetmezsin.
kıslarr ben yeni evlendigimde tarih olatak tam hatırlamıyorum ama sanırım 2*3* aylıktım sanırım 1 ay boyunca çok agrılı bi kanam olmuştu ve büyük parçalar gelmişti benden cahillikten bişide bilmiyordum dr da gidememiştikk gittik ama tam ne zaman gittigimizi hatırlamıyorum dr test almıştı benden düşük mü yapıoyorum diye test sonucunu akşam üstü almamız lazımdı ama biz gitmedik çünkü maddi açıdan çok sıkıntılıysdık gittigimiz hast özel bi hast neydi bu olay olalı 10 sene oldu hemen hemen ya benim size sormak istedigim geçenlerde eşimin evrakların arasında muayene karımı buldum hast arayım sormak istiyorum acaba bilgi verirler miii sizce arayım mıı
ne testi almıştı canım smear falanmı? bilmiorum ki tatlım istersen dene bi sansını ama keske alsaydın önemli bişi mi die
kan testiydi canım o zamanki imkanlardan dolayı alamamıştım canım ya
canım dogru saramın dedği gibi sen ondan sonra kaç dr a gitmişsin zaten önemli bişi olsa cıkardı bence yani kalıcı bi hasar falan olsa belli olurdu
canımm hast araştırdım evet hala aynı adresinde faaliyette ama dedigin gibi araştırırlar mı o var iştee ya benimm içinnn aslında o kadar önemli degil ama son tedaviden sonra önemli oldugunu düşünüyorumm eşimin acısından
son tedaviden sonra eşinin açısından neden önemli eğer çok özel değilse :26::26::26::26:
canım benim maksadım kalıcı hasar olup olmadıgını bilmek degill benim düşüncem eger o zaman öyle bişi olduysaa sonuçta hamile kalabildigimi ögrenmek hımmm sizin söylediginizi şimdi anladım eger o zaman öyle bişi olsaydı sonradan dr lar anlarlar mı demek istiyorsunuzz
saracım bu biraz özel kusura bakmazsın degil mi
canım benim maksadım kalıcı hasar olup olmadıgını bilmek degill benim düşüncem eger o zaman öyle bişi olduysaa sonuçta hamile kalabildigimi ögrenmek hımmm sizin söylediginizi şimdi anladım eger o zaman öyle bişi olsaydı sonradan dr lar anlarlar mı demek istiyorsunuzz
yok tatlım o zaman düşük bile yapmış olsan o anlaşılmaz şimdi o zamanki test sonuçlarından anlaşılır ancak ki oda hastanenin insiyatifine kalmış arayıp çıkarırlarsa sonucunu bilirsin.yoksa yıllar önce düşük yaptığını şimdiki muayenelerde anlayamazlar kanımca canım menim.
benim demek istediğim o zaman bi hasar bırakmış olsaydı sende o kanamalar o hasarı sonraki gittiğin doktorlar anlarlardı.
tabiki kusura bakmam canım ne demek dikkat ettiysen özel değilse dedim bende canım arkadaşım
anladım canım tşkr ederim bilgilendirdigin için bi şekilde ögrenmem gerekiyor onu ya inşallah yardımcı olurlar olmazsa gidecegim hast konuşacagımmmm
canım düşük yapmış olsan dr lar sonradan anlamazmış bunu internette olkumuştum sanmıorum sana bilgi verecekleri ama yinede için rahat etsin die ara
hastane yönetimiyle konuşman belki faydalı olabilir bi dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?