Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok şükür nasip etti Rabbim 5 yıldan sonra
6,5 aylık olduk.
olmayanlara darısı...

allahım bütün arkadaşlarımada nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh. duanı eksik etme emi... senin adına çok sevindim.gözün aydın hayatım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah... prenses mi geliyo prensmi

ayyy keşke hamile olsam gıkım çıkmaz valla.belirsizlik işte.iğnenin etkisi bukadar devam edermiki ondan heralde....

olmadığın nerden belli... umutsuzsun öyle anladım ben olmadı bak şimdi bu rahat ol sen. olumlu düşün olumlu şeyler yaşa. illa olucak değil ama sen baştan salarsan kendini bebişin tutunmak için gayret gösteremezki iğnenin etkisi bu kadar uzun sürermi bilmiyorum valla istersen doktorunu ara bir konuş bakalım ne dicek

bende iyiyim nehircim.
ege cik te iyiymiş,şekerinizde iyi çıkmış sayılır,inşallah daha da güzel olur bundan sonra

evet ege iyi. normalde bu hafta kontrolümüz vardı ama babasının işi müsait değil o yüzden haftaya kaldı. ozaman görüşücez oğluşumla bakalım doktor amcası nasıl görücek yakışıklımı şekerim kortkuttu beni ama iyi sayılır dedi doktor rahatladım biraz. yememek içmemek sorun değil de insan acayip strese giriyo ya bişey olursa diye inşallah canım. allahım hepimizden güzel hayırlı haberlerle doldursun inşallah burayı

amin inşallah canım. hayırla ve sağlıkla..
çok sağol güzel dileğin için,prensesimiz olacak kısmetse
sanada hayırlı doğum diliyorum canım.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kulakları çınlasada gelse delüş
ben çıkıyorum. iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar,Allah rahatlık versi..

allah bağışlasın tatlım. aminnn allah hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah.

noldu kız sara akşam akşam hiç ne hoşgeldin dedin ne güle güle kırıldınmı ki sen bana haberim yok benim

noldu kız sara akşam akşam hiç ne hoşgeldin dedin ne güle güle kırıldınmı ki sen bana haberim yok benim

höt kocam tepemde duruyo. devir teslim töreni var
ii geceler herkese.
saracım zeloşa selam..

yok tatlım olurmu kırılmak benim biraz işim vardı topiğe pek bakamadım kusura bakma seni seviyorum ben biliyosun

canlarr ben çıktımmmmmmm iyi geceler yatacağım çok yoruldum bu gün sabhata erken kalakacağım has gitmek içinnn
maonyayıda görsem iyi olacaktııııııı

iyi geceler yeterim Allah yardımcın olsun canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…