edacım tam çıkıyodum seni gördüm nasılsın canım
okuduklarıma göre:)
iyiym tatlım sacımı kestirdim bugün kendimi farklı hissediyorum ama rahatladım sen nasılsın kocişini bekletme istersen bebeğim sonra görüşürüz...
evet canım bugün kendimi dışarı attım stresimi atmak için iyi de oldu vallaaa yarında gezecemmmm
canlar merhaba ...nasilsiniz..cok duramicam.. bir selam verip cikicam....
canım sen zaten hep bunu yapıyon slm verşp kaçıyonnnn olmyo amaaaaacanlar merhaba ...nasilsiniz..cok duramicam.. bir selam verip cikicam....
oh ohhh ii yapmıssın canım değişiklik oluo insana
ooo kesitirdin sacını he bacımmmm güle güle kullannnn
evet tatlım kestirdim tesekkür ederim iyide oldu herkes begendi işyerinde
merhaba canım... biz iyiyiz sen nasılsın
canım sen zaten hep bunu yapıyon slm verşp kaçıyonnnn olmyo amaaaaa
iyiyim canım sen nasılsın? yoruldun mu tatlım?
canım is aldım da onla ugrasiyorum, mecburen yanim konsantre olmam gerekiyo ama arada sizi merak ediyorum girmeden duramıyorum yanim.. ondan seker..
canım is aldım da onla ugrasiyorum, mecburen yanim konsantre olmam gerekiyo ama arada sizi merak ediyorum girmeden duramıyorum yanim.. ondan seker..
kıslarrr bende çıkıyorummm iyi gecelerr öptümmm byyyyyyyyyyyy
iyiym tatlım sacımı kestirdim bugün kendimi farklı hissediyorum ama rahatladım sen nasılsın kocişini bekletme istersen bebeğim sonra görüşürüz...
canlar merhaba ...nasilsiniz..cok duramicam.. bir selam verip cikicam....
evet canım bugün kendimi dışarı attım stresimi atmak için iyi de oldu vallaaa yarında gezecemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?