- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
sıkma canını herşey daha iyi olacak inşallah yetercim
geçmiş olsun tatlım ya çok üzüldüm ama Allah büyük belki hastane ortamında eşin daha çabuk iyileşir
dualarımız seninle
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
metuşuuuuuuuuuum şimdide ben geldim sen yoksun
selam gacılar.
yeni bi dolmacımız daha gelmiş sanırım,hoş gelmiş.
metuşum,rabbim sana hayırlı,sağlıklı,huzurlu,evlatlarınla doya doya yaşayacağın bir ömür nasib etsin inşallah.
sara cım,seni yalnız bırakmadık ama sen bişey yas-mıyon bize.+
yettim gari
saraaaaaaaaaaa diyettt ne olduuu kuşuuuuuuuummmmmmmmmm:89::89::89::89::89:
iyidir canım aynen devam sen başladınmı:26::26::26::26::26:
hani beni yalnız bırakmıyacaktın kardelen nereye gittin hani nerdesin
geldim geldim.
kaç gündür yoğunum sara cım,sabah spor,öğleden sonra kermes hazırlığımız var,ki zaten yakında açılcak.bide araya kaplıca soktum ben,kaplıcaya gittik eşimle,bakalım sıcak bizi ne anlamda etkilicek,sadece cebimizi yakmakla mı kalcak,hepberaber görcez.
hııııııım bayağı yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin kermes mi açıyosunuz neyle ilgili kaplıca zayıflamaylamı ilgili sıcak su yumoşlara iyi değil biliyosun dimi hem sana hem eşine iyi değil çok sıcak su
ben sıcak su yumoşlara iyi diye duydum sara cım,zayıflama için değil,bebiş için gittik,eşim girmedi de,ben bildiğin su kuşuydum,girdim çıktım paso,ama çok kaynarada dayanamıyorum,ben odamızda açtım termal suyu,dayanabildiğim kadar kaldım.
yok güzelim çok sıcak su damarları gevşetiyo buda kadınlarda iyi değil olası bi hamilelik düşükle sonuçlanabilir erkeklerde de spermleri öldürüyo özellikle bebiş için çalışılan günlerde sakın ha sakın eşin çok sıcak suyla yıkanmasın sende öyle
saraaaaaa
hani zeloş ,dolanıyomu yine
benim daha yumurtlama günüme var(bigün)
zaten normalde sıcak suyla banyo etmeyi sevmeyen kişileriz ikimzide.
amaaan sara,nelere dikkat ettimde olmadı kız,napim,denemedikjlerimide denim de,içimde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?