Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gunaydın canım ben burdayım .. mıllet gelene kadar benle ıdare etsen olurmu?

günaydıın kızlaaaaaaar
günaydınnnnnnn saracımmmmm nasılsın

yaz geldi artık saracımm benim gezmem gerek kışın acısını çıkarmam gerekiyorr

selam kzlar nasılsınız...ben cok iyiyim allahıma şükürler olsun rabbim melegimi gönderdi...hamileyimmm inş tamamına erdirir allahımdarısı hepinizin başına dualarım sizlerle inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım hayırlısıyla

gözün aydın canımmmm allahım kucagınada almayı nasip eder inşallahhh

canııım yaaa burda böyle bi haber almak çoook güzel hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tecrubelerini biizmle paylaş olur mu amin amin amin

gunaydın canım ben burdayım .. mıllet gelene kadar benle ıdare etsen olurmu?

olmaz olurmu canım hoşgeldin nasılsın

metuşuuuuuum hoşgeldin o ne güzel bi bebek resmen aşık oldum ona men

günaydın selincim nasılsın

pelincim senin topiğine geldim tebrik ettim buradan da tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin inan çok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

kızlar ben çıkıyorum malum öğlen yemeği zamanı yemekten sonra görüşmek üzere hoşçakal

kızlar ben çıkıyorum malum öğlen yemeği zamanı yemekten sonra görüşmek üzere hoşçakal

senin yavrunda böyle tatlı olsunnn

gözün aydın canımmmm allahım kucagınada almayı nasip eder inşallahhh
amin canım cok teşekkür ederim darısı başınıza inş...
canııım yaaa burda böyle bi haber almak çoook güzel hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tecrubelerini biizmle paylaş olur mu amin amin amin
cok sagol canım amin inş rabbim tamamına erdirir...bu güzel duyguyu allahım hepinize yaşatsın dualarım hepinile...bildigim kadar paylaşırım canım ama cok tecrubeli degilim

gördüm canım tekrar teşekür ederim amin inş saracım darısı başınıza

ohh maşallahhh
ececim bugün kemiklerim kırılmış gibi kalktım canım sen nasılsın

geçmiş olsun selincimm

ayyy canım geçmiş olsun bende baş agrısı ile uyandım ama şimdi daha iyiyim sabah kahvemi içince geçti baş agrımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…