günaydınnnnnnn saracımmmmm nasılsıngünaydıın kızlaaaaaaar
güle güle kullan canım eminim çok yakışmıştır bacıma
zeynoooooom yine karşılaşamadık canım
seni gezenti seniiiiii alıştın dimi gezmeyegez valla iyi yapıyosun at bütün stresini eğlenmene bak bacım
gunaydın canım ben burdayım .. mıllet gelene kadar benle ıdare etsen olurmu?
selam kzlar nasılsınız...ben cok iyiyim allahıma şükürler olsun rabbim melegimi gönderdi...hamileyimmm inş tamamına erdirir allahımdarısı hepinizin başına dualarım sizlerle inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım hayırlısıyla
günaydıııııııın kızlaaaaaaaaaaarEki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978
selam kzlar nasılsınız...ben cok iyiyim allahıma şükürler olsun rabbim melegimi gönderdi...hamileyimmm inş tamamına erdirir allahımdarısı hepinizin başına dualarım sizlerle inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım hayırlısıyla
günaydınnnn selincim nasılsınn
ececim bugün kemiklerim kırılmış gibi kalktım canımsen nasılsın
gunaydın canım ben burdayım .. mıllet gelene kadar benle ıdare etsen olurmu?
günaydıııııııın kızlaaaaaaaaaaarEki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978 Eki Görüntüle 195978
olmaz olurmu canım hoşgeldin nasılsın
metuşuuuuuum hoşgeldin o ne güzel bi bebek resmen aşık oldum ona men
günaydın selincim nasılsın
pelincim senin topiğine geldim tebrik ettim buradan da tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin inan çok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
hep böyle yapıyosun dicektim ama iş aldığını öğrendim,nede olsa vzife kutsaldır,kolay gelsin.canlar merhaba ...nasilsiniz..cok duramicam.. bir selam verip cikicam....
kızlar ben çıkıyorum malum öğlen yemeği zamanı yemekten sonra görüşmek üzere hoşçakal
ayyy canım geçmiş olsun bende baş agrısı ile uyandım ama şimdi daha iyiyim sabah kahvemi içince geçti baş agrımmm
kızlar ben çıkıyorum malum öğlen yemeği zamanı yemekten sonra görüşmek üzere hoşçakal
amin canım cok teşekkür ederim darısı başınıza inş...gözün aydın canımmmm allahım kucagınada almayı nasip eder inşallahhh
cok sagol canım amin inş rabbim tamamına erdirir...bu güzel duyguyu allahım hepinize yaşatsın dualarım hepinile...bildigim kadar paylaşırım canım ama cok tecrubeli degilimcanııım yaaa burda böyle bi haber almak çoook güzelhayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tecrubelerini biizmle paylaş olur mu amin amin amin
olmaz olurmu canım hoşgeldin nasılsın
metuşuuuuuum hoşgeldin o ne güzel bi bebek resmen aşık oldum ona men
günaydın selincim nasılsın
pelincim senin topiğine geldim tebrik ettim buradan da tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin inan çok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
ececim bugün kemiklerim kırılmış gibi kalktım canımsen nasılsın
ayyy canım geçmiş olsun bende baş agrısı ile uyandım ama şimdi daha iyiyim sabah kahvemi içince geçti baş agrımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?