aminn canım amin,bizimki daha ufak,cinsiyeti beli değil daha:79::79:
ayyy yerim ben o mercimeğiiii. kaç haftalık canım?
11 canım,ama ultrasona göre 8-9 gün geriden geliyo,doktor önemli değil,zamanla değişir bu dedi
sağol canımbenim. yahuu nerde bu millet? niye kimsecikler yok
aminn canım amin,bizimki daha ufak,cinsiyeti beli değil daha:79::79:
oda bişeymi benim oğlum 3 hafta geriden geliyodu. hatta gelişimi yok dendi. alınabilir dendi. ama sonra oğlum bir çabayla 1 hafta içinde kapattı açığını. kiiii benim geç döllenme olmuş son adet tarihim 25 ekimken 9 kasım olarak değiştirildi öyle ele alınıyo. böyle şeyleri kafana takma sen emi. kontrollerini ihmal etme. ilaçlarını kullan ayrıca 12 hafta çok tehlikeli. ben yatarak geçirmiştim düşük tehlikem yüzünden. 1 hafta sık dişini sonrasında hamileliğinin enn rahat ve keyifli zamanlarına az kalmış. tadını çıkAR. ama sonra.... ağrılar uykusuz geceler kramplar mide yanmaları...... keyifli tarafını yok edebiliyo çoğu zaman
oda bişeymi benim oğlum 3 hafta geriden geliyodu. hatta gelişimi yok dendi. alınabilir dendi. ama sonra oğlum bir çabayla 1 hafta içinde kapattı açığını. kiiii benim geç döllenme olmuş son adet tarihim 25 ekimken 9 kasım olarak değiştirildi öyle ele alınıyo. böyle şeyleri kafana takma sen emi. kontrollerini ihmal etme. ilaçlarını kullan ayrıca 12 hafta çok tehlikeli. ben yatarak geçirmiştim düşük tehlikem yüzünden. 1 hafta sık dişini sonrasında hamileliğinin enn rahat ve keyifli zamanlarına az kalmış. tadını çıkAR. ama sonra.... ağrılar uykusuz geceler kramplar mide yanmaları...... keyifli tarafını yok edebiliyo çoğu zaman
gezmelerdedirler canım malum yaz geldi
deryacım o günlerde gelecek inşallah hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
maşallah nehircim Allah seni ve egemizi korusun nazarlardan hayırlısıyla kucağına al evladını inşallah o kadar rahatsızlık olacak ikinci bi can taşıyosun dimi ama o da hamileliğin cilvesi
zaten tehlikem oldu,önce ikizdi bebişlerim,6. haftada biri yok oldu,kese eridi,sonra hep akıntı,kaşıntı şikayetim oldu,doktor geçiştirdi,3 ay dolmadan ilaç yok falan diye,yeşile döndü dedim,bişey olmaz dedi,sonra da kırmızıya döndü 2 gün hastanede yattım,kanda mikrop çıkmış,ihmali yüzünden sevgili doktorun,sonra iğneler,serumlar,antibiyotikler,yoğun bi tedavi,2 hafta sarhoş gibi yattım evde,akıntı tekrar arttı,devlet hast. ne gittim,eriyen keseden enfeksiyon oluşmuş anlaşılan dedi,fitil yazdı,4 gündür de onu kullanıyom,şimdi kaşıntı geçti,akıntı azaldı,halsizliğim geçti çok şükür,bu fark ta bu süreç te arttı zati,bir sürü iaç vs, yordu bebişimi de,neyseki o iyi,kesesi yukarda,düzgün,kap atışları normal
inşallah hayatımmm. tabiikii şikayet ettiğimden değil ben ozamanların kıymetini pek bilemedim ondan kıymetini bilsin diye söyledim. yoksa herşey feda oğlumaisterse doğurana kadar aÇ kalayım isterse doğurana kadar uykusuz kalayım nolcakki oğlum herşeylere değer
sanada maşallah deryacım Allah nazarlardan saklasın sizide sende bebğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sende kendine dikkat et canım
sağol canım,ediyom zaten,işleri bir aydır kociş yapıyo:79::79::79:
yapacak tabi hayat müşterektir
herzaman yapar kızz,hasra olunca morali çok bozuktu,canı hiçbişey istemiyodu,ne zaman iyieşcen sen yaaa diyodu,iyileşince hemen eline süpürgeyi aldı,işe koyuldu,benim keyfim yerinde olsun evimi de temizlerim,balkonda yıkarım,tuvalette dedi,zaten çamaşır suyu zararlı diye,onu da devrettim,ama maşallah çok becerikli ve hızlı,ütümü de o yapıyo zati
maşallah canım Allah saadetinizi bozmasın hep artırsın gülüm
aminnnnnnnnnn cümlemizin,Allah hepimizin evini huzurla doldursn:79::79::79:
bende iyiyim cok yorulmadım canım sadece ayaklarım agrıo biraz...
canım iş aldım derken ne işi aldın ne yapıosun benim haberim yokta ondan soruyorum
kolay gelsin canım iş aldım derken sen ne iş yapıyorsunn kiii
zeynoooooom yine karşılaşamadık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?