Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyidir canım hoşgeldiniz minik prensin ege nasıl ve tabiki onun güzel anneside

hoşbuldum tatlım. ege iyi valla tepinip duruyo annesinin azcık başı ağrıyo derin derin düşünceler içinde. allahtan beni pek takmıyo üzülsemde sıkılsamda maşallah onun neşesiyerinde
üzgünüm dedim de önemli bişey yok merak etme. eşime azcık kırıldım o kadar

olur öyle seyler canım sen kendini üzüp strese sokma egemiz hemen anlar valla annesi

o iyi olsunda gerisi düzelir...evinizin nesesi o, gelince bütün kırgınlıkları bitirir

kızlar bişi soracagım size bebişim gelmezse bu ay ates ölcümünü denemek istiyorum gelecek ay hangi günlerde ölcmem gerekiyor ve kaç gün boyunca ve atesşim yüksek oldugu günlerdemi calışmak lazım

olur öyle seyler canım sen kendini üzüp strese sokma egemiz hemen anlar valla annesi

o iyi olsunda gerisi düzelir...evinizin nesesi o, gelince bütün kırgınlıkları bitirir

olur tabi de işte nedense kafamda çok büyüttüm baz şeyleri. gerginim bu bi kaç gündür sıkıntılıyım. uykusuz kalıyorum çok o yüzden heralde düzenim iyice alt üst oldu. vıdıvıdıcı bi tip oldum
düzelmicek bişey değil tabi hatta çok minik şeyler beni üzenler ama sanırım azcık ilgi bekliyorum bu aralar

kızlar bişi soracagım size bebişim gelmezse bu ay ates ölcümünü denemek istiyorum gelecek ay hangi günlerde ölcmem gerekiyor ve kaç gün boyunca ve atesşim yüksek oldugu günlerdemi calışmak lazım

adetinin ilk gününden itibaren her gün sabah 6 ila 8 arası bi saatte ve aynı saatte ölçebilirsin.bi yere not et ateşini.sonra yumurtlama zamnı aniden düşer ve ertesi günü aniden yükselir sonrasında düşmemesi önemli adet gününde ateşin düşmemiş ve yükselmişse hamile olabilirsin canım.

ateş ölçme yöntemini hiç denememiştim ben o yüzden bi fikrim yok. doktoruna sor rn iyisini o bilir

saracım teşekkürler canım ii geceler

tatlım hormonlarından galiba ilgi bekliyosun duygusalsın normal bence hamilelik bitince normale dönersin herhalde enişteme söle daha fazla ilgi göstersin sana ve egemize
hamilelik olmasa bile bazen bizler bile ilgiye sefkata ihtiyacımız oluyo nedensiz yere gerilip ağlayabiliyoruz sen bebişi düşün sadece olurmu annesi valla ben bi hamiş kalayım dünya yıkılsa umrumda olmayacak...

canım saralar daha önce bahsediyodu ates ölçmeden ondan sordum biliyolar die yinede tesekkür ederim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…