iyidir canım hoşgeldiniz minik prensin ege nasıl ve tabiki onun güzel anneside
edacım merhaba
merhaba nehir cim
hoşbuldum tatlım. ege iyi valla tepinip duruyo annesinin azcık başı ağrıyo derin derin düşünceler içinde. allahtan beni pek takmıyo üzülsemde sıkılsamda maşallah onun neşesiyerinde
üzgünüm dedim de önemli bişey yok merak etme. eşime azcık kırıldım o kadar
kizlar nasilsiniz
iyiyiz cadııı sen nasılsın
kizlar nasilsiniz
merhaba canım.nasıl oldun?? hastalık ne durumda tatlım?
hoşgeldin canım...ben iyiyim sen nasılsın
olur öyle seyler canım sen kendini üzüp strese sokma egemiz hemen anlar valla annesi
o iyi olsunda gerisi düzelir...evinizin nesesi o, gelince bütün kırgınlıkları bitirir
hoşgeldn cadıcım nasılsın
iyiyim nehircim sağol
kızlar bişi soracagım size bebişim gelmezse bu ay ates ölcümünü denemek istiyorum gelecek ay hangi günlerde ölcmem gerekiyor ve kaç gün boyunca ve atesşim yüksek oldugu günlerdemi calışmak lazım
iyi geceler herkese byyyyyy
kızlar bişi soracagım size bebişim gelmezse bu ay ates ölcümünü denemek istiyorum gelecek ay hangi günlerde ölcmem gerekiyor ve kaç gün boyunca ve atesşim yüksek oldugu günlerdemi calışmak lazım
adetinin ilk gününden itibaren her gün sabah 6 ila 8 arası bi saatte ve aynı saatte ölçebilirsin.bi yere not et ateşini.sonra yumurtlama zamnı aniden düşer ve ertesi günü aniden yükselir sonrasında düşmemesi önemli adet gününde ateşin düşmemiş ve yükselmişse hamile olabilirsin canım.
bende iyim canimuzun zamandir girmediyim icin biraz yabancilik cekiyorum
olur tabi de işte nedense kafamda çok büyüttüm baz şeyleri. gerginim bu bi kaç gündür sıkıntılıyım. uykusuz kalıyorum çok o yüzden heralde düzenim iyice alt üst oldu. vıdıvıdıcı bi tip oldum
düzelmicek bişey değil tabi hatta çok minik şeyler beni üzenler ama sanırım azcık ilgi bekliyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?