tatlım hormonlarından galiba ilgi bekliyosun duygusalsın normal bence hamilelik bitince normale dönersin herhalde enişteme söle daha fazla ilgi göstersin sana ve egemize
hamilelik olmasa bile bazen bizler bile ilgiye sefkata ihtiyacımız oluyo nedensiz yere gerilip ağlayabiliyoruz sen bebişi düşün sadece olurmu annesi valla ben bi hamiş kalayım dünya yıkılsa umrumda olmayacak...
canım saralar daha önce bahsediyodu ates ölçmeden ondan sordum biliyolar die yinede tesekkür ederim sanada
ben müsadenizi istiyorum canlarımmm. yatıp uyusam anca geçicek baş ağrım çatlamak üzereyim
allah rahatlık versin hepinizi çoooooooooook öpüyorum yarın görüşmek üzere
ben müsadenizi istiyorum canlarımmm. yatıp uyusam anca geçicek baş ağrım çatlamak üzereyim
allah rahatlık versin hepinizi çoooooooooook öpüyorum yarın görüşmek üzere
SaraaaaaaaaaaaaaaaaaYavyum hg
[ı]hoşbulduk canımın canı bacım gözümün nuru bacım nasılsın[/ı]
sarammmmmmm kuşumBenim canım bacım baharım yazım ceylan gözlüm benim Ben iyiyim balım sen nasıl oldun seni uykucu
üşütmüşüm biraz tatlım sen nasılsınselinim yawyu kelebeğim nasılsın
gece beşiği çok mu salladın dediğimiz günler de olur inşallah tatlımgünaydııııııııııın kızlaaaaaaar yeni uyandım daha
mutfağa kadar gitmiştim canım geldim şimdibir sağa baktım
bir sola baktım
gen varmı anlayamadım
selinim dedim
ses vermedin
saram dedim geçmişe gittin
hadi gelin hadi gelin
beni daha fazla bekletmeyin
ballarım benim
boğazım da ağrımaya başladı canım belliydi zaten:2: sen nasılsın canım benimselincim merhaba canım sende hastaydın nasıl oldun bacım menim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?