ayyyyyy anne yemeği ne güzel canım ya...benim annem yanımdayken oda beni mutfağa sokmazdı öğleyin akşamları yemeğim hazır olurdu...anne gibisi varmı..sende iyi yapıyorsun...hem annen sevinir kızım gelip bende yemek yiyor diye emin ol...1 ay içinde benim annemde gelir inşallah...bende yırtarım yemeklerden...
geçmiş olsun canım..hg deryacım...valla ben toplam 4-5 kilo anca aldım canım..benim bünyem hiç kilo almıyor Allahtan bebek kilo alıyor yani...sen kaç aylık hamilesin hemen göğüslerin büyüdü kız..ben hiç ölçmedim ama süt dolunduğu için büyümesi normal...süt kanalları açıldığı için yeşil damarlar çıkması normal..endişe etme tatlım...
ölçmedim sütyenerimi değiştirmek zorunda kaldım,85 numara aldım
sara nasıl oldun canım?demin başka topicteydin orayada yazdım ama cevap yazdınmı bilmiyorum bakamadım...işim çıktı çıkmak zorunda kaldım..umarım iyisindir tatlişim...
sara topic topic peşinde koşmaktan helak oldum canım ya...ama sana bir türlü sesimi duyaramadım...
ben geldimm...ama 10 ihtar ceza puanı almışım...suçum da konuyu okuyanları kopyala yapıştır yapmam.. yani konu dışı mesaj yazmak..
şimdi bu mesajı yazarken bile tedirgin oldum açıkçası... umarım bu yazımdan dolayı gene ihtar almam..
neyse velhasıl kelam gene aranızdayım....nasılsınız kızlarr?
metuşum şükür kavuşturana canım o topiğe girişde mümkün değil şimdi baktımda bende dün baktmıştım o topiğe seni takip ederekten ama bişey yazmamıştım biraz okuyup çıkmıştım.neyseki yeniden buradasın önemli olanda bu
BİR GÜN ;
Su, ateş ve ahlâk dostluk kurmuşlar. Bir gün ormanda dolaşmaya çıkmışlar. Fakat bir müddet sonra içlerine bir korkudur düşmüş. Orman çok büyük ve çok karmaşıkmış. Her türlü ihtimâle karşı birbirlerini kaybederlerse, nasıl bulacaklarını düşünmeye başl...amışlar. Ateş ve ahlâk suya sormuşlar: Kaybolursan seni nasıl bulacağız? Su cevaplamış: Nerede bir şırıltı duyarsanız ben oradayım, demiş. Sıra ateşe gelmiş. Su: Seni yitirirsek ne yapalım? diye sormuş. Ateş : Duman gördüğünüz yerde ben varım, cevabını vermiş. Sıra ahlâka gelince cevabı şu olmuş: Beni asla kaybetmeyin; eğer kaybederseniz, bir daha asla bulamazsınız!
-alıntı-
selammmm sara nasılsın canım
hastayım canım sen nasılsın bebiş haberi varmı
geçmiş olsun cANIM neyin var?
bugün doktora gittim. tüpe başladık. ilaçların bir kısmını aldık. 5 gün boyunca ağızdan bir ilaç içecem. cuma günü gonalf 1050 iğneye başlıyorum.
Sizden dualarınızı bekliyorum..
canım çok kötü üşüütmüşüm ben sinüzitte var ondan daha fena oldum.
tüpe başlamışsın hayırlı olsun dualarımız seninle canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin gelir bu sefer
saracım geçmiş olsun tatlım..ne oldu sana ya...nazarmı değdi tatlişim benim...kendine dikkat et gülüm..dinlen iyice..çok çok geçmiş olsun bitanem benim...
selam canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine allah acil şifa versin arkadasıma ii oldugunda gel fazla özletme kendini
cok cok gecmis olsun canim ...k.i.b.
ay tatlım ya... cok geçmis olsun benim arkadaşıma... Allah şifa versin canım...
cabuk iyiles insallah canım.. umarım bakan vardır sana, yanlız kalmasın arkadaşım...
hayırdır sara cım,birden n oldun böyle yaaaaaa?
çok geçmiş olsun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?