kıslarr ben çıkıyorumm bugün gelmem üyük bi ihtimal akşama eşim gelecekyeterle konuştum eşini hastaneye yatırmışlar iyilermiş herkese slmları var öpüyorum kıslarr hepinizii
düşündüm canım kız olursa ecrinnisa yada ecrinece,2. kısmını oturtamadım,kaynananam esma istiyo,belki ecrinesma,erkek olursa eymen efe
saramm nolduuu sana bacımm.çok geçmiş olsun.niye öyle oldu kiii....
....
zelalll çabuk gellllll...
bilmiyorumki canım doktor sinüzit mikrobu gözü etkilemiş olabilir dedi.perşembe günü tomografi çekilecek sinüzit için.gözüm içnide damla ve merhem verdi doktor şimdi daha iyice
canım,, senin bu sinizüti bir an önca halletmen lazım...Allah korusun ...Rabbim şifanı versin canımm arkadaşım..sen hep iyi oll..hasta olma ben üzülüyomm çokkk
sağol canım arkadaşım menim iyi yürekli metuşum sende hep iyi ol.ne yapalım hastalık ta hayata dair bişey ama çok kötü bişey.baş ağrısı yapıyo göz ağrıyınca.tomografi sonucuna göre sinüzitin çaresine bakacam canım.
bu arada zelalin netinde nasıl bi sorun varki üzüldüm ben bi süre gelemeyeceğini okuduğumda inşalah o bi süre çok uzun olmaz.
selammm
sara cım çok geçmiş olsun.
metuşum naber kuzu?
selammm
sara cım çok geçmiş olsun.
metuşum naber kuzu?
iyiyim pembelimmmm
kardelencimmm nasılsınn sennnn??
keyiflerr nasıll? spora gidiyon galiba spor nasıl gidiyorr......
merhaba kardelen cim
çok sağol canım sen nasılsın
merhaba kızlar nasılsınız benim dün geceden beri gözüm sulandı kızardı ve şişti bugün akşama kadar hastanedeydim.geldim baktım kimse gelmemiş topiğe hayırdır kızlar neredesiniz
canlarımm nasılsınızzz?
merhaba kızlar nasılsınız benim dün geceden beri gözüm sulandı kızardı ve şişti bugün akşama kadar hastanedeydim.geldim baktım kimse gelmemiş topiğe hayırdır kızlar neredesiniz
zeynom merhaba günlerinin güzel geçmesine sevindim tatlım artık rahat rahat görüşebiliriz.
3:
hadi gel artık..özledim senii
hamdolsun iyiyim sara cım
bakınıp duruyom öyle
selam kızlar naber? sıcak havayı bulduk kimimiz dışarda kimimiz temizliklerde uzak kaldık valla
başım ağrıooooooooooo hemde fenaaaaaa:84:
geçmiş olsun canımağrı kesici de alamıyosun değil mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?