Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kendine dikkat et nolur. ege gayet iyi kıpır kıpır maşallah. uykumdan uyandırdı beni zıplıyo resmen. bemde bi bakayım dedim bu saatte kimse olmaz tahmin ettim ama genede geldim

günaydın hayırlı cumlar rabbim göbüşünüzü doldursun
bir anda nereden nasıl geldiğini anlamadan hayatlarımıza yeni mucizeler katsınnnnn

günaydıııııın kızlaaaaar

hayırlı cumalar bu mübarek günde Rabbim ellerimizi boş çevirmesin bizi anne olma sevincinden mahrum etmesin hasretle beklediğimiz meleklerimiz tez zamanda önce göbüşümüze sonra kucağımıza gelsin.hayatımızda hiç sıkıntı,mutsuzluk,huzursuzluk hastalık olmasın Allahım bizi tüm kötülüklerden şerlerden ve belalardan korusun

AMİN

amiinnnnnn

kızlarr yardımm edinn yaaa :26::26::26:
Biz kurban kesmiştik bugün yemeğe misafir
çağırdık ben haşlama yapacam
hiçte daha önce yapmadım
eti tertemiz yıkadım ve,
suya koydum üstüne koydum
ama suyu yine kanlı gibi döktüm tekrar temiz
bi şekilde bıraktıım yine öyle oldu ne yapayım yardım edinn yaaa

hayırlı cumalar canlarım inş. Rabbim bu mübarek günü vesile eder biran önce bizlerde anne oluruz yüce Mevlama sığındık ondan başkası ol demesse olmaz inş. Rabbim ol der bebişlerimiz gelir yüce Yaradan dualarımızı kabul etsin yar ve yardımcımız olsun hamiş kardeşlerimizinde bebişlerini korusun sağ salamet doğmalarını nasip etsin evladı olanların evlatlarını bağışlasın nerede darda zorda sıkıntıda kardeşlerimiz varsa hepsine yardım etsin inş. aminnnnnnn:)))))))))

amiin inşalaaah bitanemmm

amiin inşalaaah bitanemmm

edanım kk ne olmuş böle hiç bi şey beğenemiyom hemde hiç birimizin avatarı görünmüyo hemde gülümsemelerde yok :?????? kuzu nasılsın yemeğini yaptınmı balım fazla görüşemiyoz bu ara hepinizi özlemişim canlarım benim :)))))))

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…