kimseee yok gene kızlarrrrrrr bunalımdayım yaaaaaaa allah a emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnn:85::85::85::85::85::85::85:
iyiyim nehircim sen nasılsın canım benim bi sorun yok cok şükür sadece beni hep sabahcı yazmışlar iş yerinde akşam gelince yorgun oluyorum giremiorum bazen giriorum kimse olmuo yazdıklarınızı okuyorum egemizde iyidir umarım öpüyorum canım kendine ii bak
günaydın hayırlı cumlar rabbim göbüşünüzü doldursun
bir anda nereden nasıl geldiğini anlamadan hayatlarımıza yeni mucizeler katsınnnnn
hayırlı cumalar.
günaydınnnn
günaydıııııın kızlaaaaar
hayırlı cumalar bu mübarek günde Rabbim ellerimizi boş çevirmesin bizi anne olma sevincinden mahrum etmesin hasretle beklediğimiz meleklerimiz tez zamanda önce göbüşümüze sonra kucağımıza gelsin.hayatımızda hiç sıkıntı,mutsuzluk,huzursuzluk hastalık olmasın Allahım bizi tüm kötülüklerden şerlerden ve belalardan korusun
AMİN
hayırlı cumalar canlarım inş. Rabbim bu mübarek günü vesile eder biran önce bizlerde anne oluruz yüce Mevlama sığındık ondan başkası ol demesse olmaz inş. Rabbim ol der bebişlerimiz gelir yüce Yaradan dualarımızı kabul etsin yar ve yardımcımız olsun hamiş kardeşlerimizinde bebişlerini korusun sağ salamet doğmalarını nasip etsin evladı olanların evlatlarını bağışlasın nerede darda zorda sıkıntıda kardeşlerimiz varsa hepsine yardım etsin inş. aminnnnnnn:)))))))))
amiin inşalaaah bitanemmm
hayırlı cumalar canlarım inş. Rabbim bu mübarek günü vesile eder biran önce bizlerde anne oluruz yüce Mevlama sığındık ondan başkası ol demesse olmaz inş. Rabbim ol der bebişlerimiz gelir yüce Yaradan dualarımızı kabul etsin yar ve yardımcımız olsun hamiş kardeşlerimizinde bebişlerini korusun sağ salamet doğmalarını nasip etsin evladı olanların evlatlarını bağışlasın nerede darda zorda sıkıntıda kardeşlerimiz varsa hepsine yardım etsin inş. aminnnnnnn:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?