edanım kk ne olmuş böle hiç bi şey beğenemiyom hemde hiç birimizin avatarı görünmüyo hemde gülümsemelerde yok :?????? kuzu nasılsın yemeğini yaptınmı balım fazla görüşemiyoz bu ara hepinizi özlemişim canlarım benim :)))))))
kızlarr yardımm edinn yaaa :26::26::26:
Biz kurban kesmiştik bugün yemeğe misafir
çağırdık ben haşlama yapacam
hiçte daha önce yapmadım
eti tertemiz yıkadım ve,
suya koydum üstüne koydum
ama suyu yine kanlı gibi döktüm tekrar temiz
bi şekilde bıraktıım yine öyle oldu ne yapayım yardım edinn yaaa
günaydın canlarım...cumanız mübarek olsunn....Rabbim gönlünüzdekini versin...Allaha emanet olunn
hayırlı cumalar canlarım inş. Rabbim bu mübarek günü vesile eder biran önce bizlerde anne oluruz yüce Mevlama sığındık ondan başkası ol demesse olmaz inş. Rabbim ol der bebişlerimiz gelir yüce Yaradan dualarımızı kabul etsin yar ve yardımcımız olsun hamiş kardeşlerimizinde bebişlerini korusun sağ salamet doğmalarını nasip etsin evladı olanların evlatlarını bağışlasın nerede darda zorda sıkıntıda kardeşlerimiz varsa hepsine yardım etsin inş. aminnnnnnn:)))))))))
edanım kk ne olmuş böle hiç bi şey beğenemiyom hemde hiç birimizin avatarı görünmüyo hemde gülümsemelerde yok :?????? kuzu nasılsın yemeğini yaptınmı balım fazla görüşemiyoz bu ara hepinizi özlemişim canlarım benim :)))))))
tatlım belki yardımcı olmak için geç kaldım ama mesajını şimdi gördüm .edancım aklında bulunsun etli yemek yapacağın zaman eti bi gece önceden suya atarsan hem kanını verir hemde daha lezzetli olur.gece bir iki defa suyunu değşirsin sabahta bi defa suyunu değişip yine güzelce yıkadıktan sonra ocağa bırakırsan kanını vermez.birde pişireceğin zamanda etin üzerine sıcak su almayacaksın soğuk su alacaksın.ayrıca ete pişerken tuz atmazsan daha çabuk pişer ama tuz atarsan biraz daha geç pişer ancak daha lezzetli olur.
kuzuuu sen burdamıydın görmedimmmm....nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin canım nasılsın taze anne şekey hamile
kuzular geliyom gidiyom kimseler yok(((nerdesiniz gelinde iki lafın belini kıralım :))))
tatlım sen nasılsın?
iyiyim tatlım, sen nasılsın..birde haberim var bende gizli seker ihtimali varmıs, sınırda cıktım... hayırlısı artık...
bende geliyorum, kimse olmuyor cıkıyorum tatlım.. nasılsın seker?
zeynom çıtır annebalım netimi saymassan iyiyim netim bugünlerde sorun çıkarıyo:84: sen nasılsın küçük meleğimiz nasıl canım
selamm pikepolatımmm
Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865 Eki Görüntüle 211865
selam tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?