Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oda nazar boncc olsun tatlım ben iyiyim hamd olsun.. gizli seker tehlikesi varmıs 2 hafta sonra test tekrarlicam, onun disinda biraz önce bardak kırdım onunla ugrastim hehe.. böyle seker...

kuzu geçmiş olsun yaaa....

edanım bunlar ne şeker şeyler böyleeeeeeee

hadi ya üzüldüm canım ama şekerden uzak kalırsan nişastalı şeyler yemezsen atlatırsın inşallah sıkma canını hamileliklerde oluyo böyle

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

[TABLE="class: outer_border"]TABLE]

bu aralar çook sevinçli ve mutluyumm
ama nedenini bilmiyooom bana bişiler oluyo galibaaaa

Allah hayırlara vesile etsin canım inşallah hamiş haberini alırız

Eki Görüntüle 211895

sekiz sekiz daha onaltı
burası köprü altı
SARA düştü bayıldı
EDAN öptü ayıldı

canııııım ne güzel beste yapmışsın öyle

Son düzenleme:
hadi ya üzüldüm canım ama şekerden uzak kalırsan nişastalı şeyler yemezsen atlatırsın inşallah sıkma canını hamileliklerde oluyo böyle

tatlım galiba hamilelikle ilgili degil zaten bana herkesten erken yaptı annemde var diye... gerci son 2 haftadır cok tatlı ve cukulata yedim ben biraz da ona bağlıyorum ama sonuçta dikkat etmek lazım demek ki....

sen nasılsın tatlım?

bende iyiyim canım şeker malesef ırsi olabiliyo ama erkenden öğrenmen iyi oldu en azından önlemini alırsın

günaydııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar mutlu hafta sonlarıııııııııııııı

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olmetler bende bu günnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…