Sabırla Bebeğini Bekleyenler

e kusum benimkide 5 subat görünüyor.. gerçi ben kısmet olurda ozamana gelirsem cok cok büyük ihtimal sezeryanla doğururum gibi.. zaten yas da 34... ondan belki benim ocak sonu bile olabilir gibi.. Hayırlısı olsunda...

tatlım ben internetten hespladıgımda 29 ocak cıkıo ama ultrasona göre 2 subat büyük ihtimal benimkide sezeryan olur herhalde allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

ayy minnoşum evet bulantı yoruyor yani ben normalda bana vurmasını beklerdim cünkü cok kolay midesi bulanan ve cıkarabilen bir insanım... ama yok buluntı pek.. neyse herseye sükür tabii, sağlıklı olsunlarda en önemlisi o tabii... memnun degilsen degistir tatlım...

Allahtan benim doktor iyi gerci cokta secme sansim yoktu üniversite hastanesine gittigim icin ama sansa tanıdığımız iyi bir doktor oldu malum burda biz herseyin yabancısıyız, kimsemiz yok.. neyse iste... biliyomusun biz daha kızkardesim hariç hiç kimseye söylemedik... Allah'ın izni ile su 2'li testi de bir atlatalım istedik... malum bizde herkes 65 yaş üstü, seker, tansiyon hersey mevcut herkeste... ama öyle zor oldu ki benim icin.. hem burda yanlız hem kimsenin haberi yok... Allahtan ki sizler varsınız, burası var...

zeynepcim sen nerdesin yani hangi şehirdesin üniversite hastanesi demişsinde memnunmusun hastaneden bende tedavime ankda üniversite araştırma hastanesi var oraya başlamayı düşünüyorum kimisi ilgisiz oluyor araştırma hastaneleri diyor kimileri güzel ilgileniyorlar diyor kararsız kaldım gerçi hemen başlamayacamda

benimkinide pek kimse bilmio sayılır iş yerime sölemek zorundaydım çünkü ağır bişey falan kaldıramazadım artık anneme söledik fakat kayınvalidemler bilmio daha bakalım bende söle 3 aylım dfalan olsun diorum hayırlısıyla söylerim ama benimkini anlamaya baslıyor insanlar zayıf oldugum için sanki karnım şişi gibi....

canımsın üzülme bebişin gayet iyi sağlıkla gelecek inşallah sende herkse müjdeni vereceksin yalnızlık zor canım ya ama bebşin gelsin hiç sıkılmazsın bak gört... hakkımızda hayırlısı olsun rabbim herksesin evladını kendine bizimkinide bize bagışlasın...

tatlım ben Lefkoşa'dayım... gittigim yerde esimin calistigi üniversitenin hastanesi ama özel hastane (simdi ismini yazmıyım reklam gibi olmasın ama enson Rauf Denktas hastalanınca buraya getirmislerdi) buranın en büyük ve en modern hastanesi güneyden bile geliyorlar yani... iste burada olmanın tek şansı

istiyorsan buraya gelin tedaviye canım gerci su an yok Eylül de baslayacak... bende zaten normalde onu bekliyordum tedavi icin.. cok sükür gerek kalmadı... insallah sanada öyle olur tatlım...
a.slm tşkr ederim canım iyiyim ben sen nasılsın bu arada ekledigin içinde tşkr ederimm

Aminn canım.. evet tatlım.. insallah .. ahh iste bazen efkar basıyor daha hüzünçlü oluyorum canım bakma bana.. geçer birazdan.. Allaha sükürler olsun hersey için...

ahh ahh bende cok zayiftim gecen yaz 45 kilo civarındaydım boy 1.66.. simdi ise tammmmmm 53 kiloyummmmm

:13:

bende 1 yıl öceye kadar 45 kiloydum ama ama o kadar ilaç ve iki kürtajdan sonra kilo almaya basladım suan 59 kiloyum ve boyum 1.63

bende 1 yıl öceye kadar 45 kiloydum ama ama o kadar ilaç ve iki kürtajdan sonra kilo almaya basladım suan 59 kiloyum ve boyum 1.63

evvet canım geçmis olsun tabii en önemlisi sağlık.. valla bende ocak ayından beri yavas yavaş aldım kilo sanırım bebek için daha iyi oldu... insallah kısmet olursa doğum sonrası dooru spor salonuna.....hem eşim hem ben...oda benle kilo alıyor sağolsun hehe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…