Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynom sen gitsende biz seni bırakmayız zaten balım tatlım yalnış anlama ne mutlu bu güne Rabbim hepimize nasip eder inş. hamiş topiklerine gitmeyi hem nereye inş. busemizin gelişi gibi seninde mercimeğinin doğumu burda hep beraber kutlucaz Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inş.

canım deneyeceğim eşim biraz daha düzelsinde (dr eşimi böyle konularda sıkma dedi normale dönsün bebk olayını öyle onuşun dedi)ben çok işe yaradığını düşünüyorum

dene canım yeterim neyin sebeb olcağı bilinmez o yüzden herşeyi deneyelim inş. bizimde yüzümüz gülcek balım

sağol taze annecik... amin canım insallah Rabbim o günleri banada burdaki arkadaslarada nasip eder ... canım benim cok sevindirdin simdi bizi ...hamd olsun..

cok geçmis olsun yetercim.. neyseki temiz cıkmış sonuçlar...

bizde sizi cok sevüyoruz balımmm... insallah canım sizede kısmet olur ... insallah Rabbim cümlemizin mutlulugunu gösterir bizlere canım...

aminnnn zeynom inş. bize çok dua et balım hamişlerin duası kabul olurmuş bizim dualarımızda hamiş kardeşlerimizle

şimdi gidip yemekle uğrasayım barim.... bacım neler yaptınız siz? benim canım hiçbirsey yapıp yemek istemiyor...neyse güzeller öpüyorum sizleri... görüsürüz sonra insallah....byeeeeeee

aminnnn zeynom inş. bize çok dua et balım hamişlerin duası kabul olurmuş bizim dualarımızda hamiş kardeşlerimizle

canım etmem hiç.. gecen kandilde de kuran okuduktan sonra isimlerinizi teker teker saydım hep insallah kısmet olsun diye canım.. insallah kabul olur dualarımız... amin

merhaba kızlar ben geldiiiiiiiim

henüz kaynanamlardayım pazar günü dönüyoruz sizleri çok özledim nasılsınız bakim yeni haberler varmı

canım etmem hiç.. gecen kandilde de kuran okuduktan sonra isimlerinizi teker teker saydım hep insallah kısmet olsun diye canım.. insallah kabul olur dualarımız... amin

amiiiin iyi yürekli zeynom tüm dualarına amiiiiiin

olleyyy saram gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

metuuuuşum gel bi sarılam sana kız

leyloşum çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ömrü bereketli bahtı açık olsun güzel busemizin benim yerimede kokla busemizi sanada çok geçmiş olsun canım

şimdi gidip yemekle uğrasayım barim.... bacım neler yaptınız siz? benim canım hiçbirsey yapıp yemek istemiyor...neyse güzeller öpüyorum sizleri... görüsürüz sonra insallah....byeeeeeee
kuzu benim dünden dolmam kalmıştı (sarammmmmmmm ) bugün rahatım sende yemeğini ye yok öle canım istemiyo yiğenimiz için ye

dualarına yürekten kocaman amin canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…