minnosum nereye gidiyosun.. hem öyle yeni topigin falan noluyoruz beni gönderdin mi buralardan bacım... hehehe göndersende bacadan girerim ki ben... tatlım burda kimse olmayınca bende oraya bakıyorum , okuyorum kızlar nasıl neler yasıyor diye...
canım deneyeceğim eşim biraz daha düzelsinde (dr eşimi böyle konularda sıkma dedi normale dönsün bebk olayını öyle onuşun dedi)ben çok işe yaradığını düşünüyorum
Allah razı olsun zeynom...seninde hamileliğin hayırlı olsun gülüm...sağlıkla sende yavrunu kucakla inşallah bitanem...doğumdan sonra bende sevinçten ağladım yavrumu kucağıma verdiklerinde...Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin inşallah...
kızlar nasılsınız öğleden önce kardeşim aradı oğlu ateşlenmiş benim küçük aşkım (gece acile gitmişlerdi)dr verdiği ilaçlar düşürmemiş kendi dr gidelim dedi enişte çalışıyor nasıl korktum bilemesiziniz koştu koştur gittim dr gittik kan idrar örneği istedi tabiki kavga ile kan verdi yaramaz parçaladı bizi idrara gelince yapamacam çişş yamayacam işte diyor ayyy çok komikti en son annemiz tehdit etti çiş yapmasan tekarar kan alacaklar diye yapimmmm bari dedi ve yaptıııı allahatn temiz çıktı sonuçlar boğaz enfeksiyonu varmış ilaçlarımzı aldık eve geldik
zeynom balım sen gitsende biz seni vermeyiz zatenyalnış anlama balım ne mutlu bu güne Rabbim bizlerede böle hamiş topiklerine gitmeyi nasip etsin inş. tatlım biz senide mercimeğimizide çooooook seviyoz busemiz gibi inş. seninde bebişinin doğumuna burda hep birlikte sevincez kutlucaz
sağol taze annecik... amin canım insallah Rabbim o günleri banada burdaki arkadaslarada nasip eder ... canım benim cok sevindirdin simdi bizi ...hamd olsun..
cok geçmis olsun yetercim.. neyseki temiz cıkmış sonuçlar...
bizde sizi cok sevüyoruz balımmm... insallah canım sizede kısmet olur ... insallah Rabbim cümlemizin mutlulugunu gösterir bizlere canım...
aminnnn zeynom inş. bize çok dua et balım hamişlerin duası kabul olurmuş bizim dualarımızda hamiş kardeşlerimizle
canım etmem hiç.. gecen kandilde de kuran okuduktan sonra isimlerinizi teker teker saydım hep insallah kısmet olsun diye canım.. insallah kabul olur dualarımız... amin
canım etmem hiç.. gecen kandilde de kuran okuduktan sonra isimlerinizi teker teker saydım hep insallah kısmet olsun diye canım.. insallah kabul olur dualarımız... amin
olleyyy saram gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
merhaba kızlar ben geldiiiiiiiim
henüz kaynanamlardayım pazar günü dönüyoruz sizleri çok özledim nasılsınız bakim yeni haberler varmı
uzun bir aradan sonra tekrar hepinize sielamlar canlarım...hepinizi çok özledim...görüyorum ki sizlerde beni özlemişsiniz..hepinizin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum canlarım...23 haziran perşembe gecesi hafif sancılarım vardı ama kabız olmuştum ondan zannettim..gece yattım yatağa saat 03:00 e geliyordu yatakta bir uyandım suyum patladı...alele acele eşim annem babam hastaneye koştuk arabayla...kendi odoktorumda izindeydi...başka bir erkek doktor doğumumu yaptırdı..doğum normal oldu şükürler olsun...Rabbim fazla acı çektirmeden beni ve yavrumu kurtardı...busemin hepinize selamları var...37 haftalık doğdu ama şükürler olsun herşey yolunda...bugün tam 7 günlük olduk...beşiği bile tam hazırlanmamıştı...alele acele beşik geldi eve...gece uykuları artık haram...gak dese annem ve ben başına koşuyoruz...ama çok güzel bir duygu...insan kucağına alınca tüm yorgunluğunu unutuyor...Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...yarım saat içinde doğurdum....en çokta normal doğum olması beni mutlu etti...sezeryan istemiyordum biliyorsunuz...gelen giden kaç gündür yoğunum...buse çok zamanımı alıyor...devamlı emziriyorum...uyutuyorum falan...topice sık giremeyebilirim...bizi merak etmeyin..hepizini çok öpüyorum canlarım....Alllaha emanet olun....
amiiiin iyi yürekli zeynom tüm dualarına amiiiiiin
metuuuuşum gel bi sarılam sana kız
sarammmmmmmmm kuşummmmmmmmmmm özledik seni balımşu pazar gelmez artıkkkkkkkkkk
kuzu benim dünden dolmam kalmıştı (sarammmmmmmmşimdi gidip yemekle uğrasayım barim.... bacım neler yaptınız siz? benim canım hiçbirsey yapıp yemek istemiyor...neyse güzeller öpüyorum sizleri... görüsürüz sonra insallah....byeeeeeee
sarammmmmmmmm kuşummmmmmmmmmm özledik seni balımşu pazar gelmez artıkkkkkkkkkk
napıyon kız sen öylee
canım zeloşum pazar gününü bende iple çekiyomgel sanada bi sarılam
aman ne bilim ben ne yaptığımı biliyommu şaşkındım şaşkoloz oldum :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?