Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yat cadıcım yat sakın kalkma....

oyle yapiyom canim ....dun gitim transvere bebislerim 10 dan 7 ye dusmus 6 donduruldu 1 transver edildi ama ultrazona baktilar karnin nemlenmis dediler yat fazla gezme ayakta durursam yada fazla gezersem su toplucakmis ............ bende yatiyom bakalim herseyin hayirlisi ............

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr Rabbim bu mubarek cuma gününde edilen bütün dualarımızı kabul etsin inş. hepimizin gönlünden yüreğinden geçen dileklerimizi muradımızı nasip etsin inş. :)))))

cadım transferin hayırlı olsun bebem inş. beben sana sımsıkı tutunsun seni hiç bırakmasın aman balım kendine dikkat et sende güzel güzel dinlen inş. Allahın izniyle hiç bi şey olmaz canım inş. bu tüpten bebişinle beraber mutlu bi şekilde çıkarsın bizlere müjdeler verirsin

Hayırlı cumalar kızlar... Gününüz aydın olsun, dualarınız kabul olsun insallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cadıcım transferin hayırlı olsun canım inşallahh bebişin annesine sımsıkı tutunurr ve senle kalırr
CUMA nız mübarek olsun......dualarınız kabul olsunn...
amiiinnnnnnnnnnnnnnn
günaydın hayırlı cumlarrrrr
rabbim hepimizn göbüşlerini çifter çifter doldursun inşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydin hayirli cumalar........... tum dilekleriniz gercek olsun ..............
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
metuşummmmmmmm pikemmmmmmm ecemmmmmmmmm hg kızlar nasılsınızzzzzzz:))))))))

hoş bulduk canımmmm nasılsınnn kıslarr bütün bu güzel dualrınız ve dilekleriniz için aminnnnn amiiiiinnnn amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumlar diliyorummmmm

metuşummmmmmmm pikemmmmmmm ecemmmmmmmmm hg kızlar nasılsınızzzzzzz:))))))))

hosbulduk sekercim.. sen nasılsın?
neler yapıyorsun?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoş bulduk canımmmm nasılsınnn kıslarr bütün bu güzel dualrınız ve dilekleriniz için aminnnnn amiiiiinnnn amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumlar diliyorummmmm

selam seker nasılsın?

metuşşşşşş bacım napıyosun :26::26:

hosbulduk sekercim.. sen nasılsın?
neler yapıyorsun?

selam seker nasılsın?

metuşşşşşş bacım napıyosun :26::26:
zeynom bende iyiyim canım benim msn kafayı yemişti onu iptal ettim şimdi yeni bi tane indiriyom hemde sizinle konuşuyom iki parmağımda iki marifet anlıcağın siz nasılsınız balımm

ecem canım nasılsın kuzu hiç görünmüyosun neler yapıyosun özletiyon kendini

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar inşallah bu mübarek cuma gününde kalbinizden geçen tüm dualarımız kabul olur ve evlatlarımıza bir an önce kavuşuruz.

kızlar dün net gidince birden çıkmak zorunda kaldım bu bilgisayar bozuk sanırım şimdide aniden gidebilir aniden çıkarsam bu yüzden dir merak etmeyin emi.

yetercim geçmişi okuyamadım ama sen rahatsızmısın geçmiş olsun dileklerini gördüm kızların ama ne olduğunu anlamadım umarım önemli bişeyin yoktur Rabbim şifa versin bacıma da eşinede.seni özlemez olurmuyum ben hepinizi özledim sizler benim ailemden biri gibi oldunuz o kadar alışmışımki hepinize sizin üzüntünüz benim üzüntüm sizin sevinciniz benim sevincim olmuş ayrı kalınca daha iyi anladım hepiniz benim bacılarımsınız veeee sizi çok seviyorum.

ayyyyyyyyyyyy saramla cadımda gelmiş hg mişler canlarımmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzz

cadıcım transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer meleğin gelir ve seni hiç bırakmaz yat dinlen ve kafana hiç bişey takma rahat ol ne kadar rahat olursan herşey o kadar iyiy oluyor inan bana dualarım seninle bacım menim

zeynom bende iyiyim canım benim msn kafayı yemişti onu iptal ettim şimdi yeni bi tane indiriyom hemde sizinle konuşuyom iki parmağımda iki marifet anlıcağın siz nasılsınız balımm
marifetli bacım benim.. eheh... burda elisi topikleride varmıs dün metusla baktık aplike cantalara anam cok güzellerdi.. gel gör ki yapacak adam nerde..... :78::78::78:

iyiyim canım sen nasılsın khvaltı yapacam koy koydum ocaga yeni uyandım

iyidir canım... afiyet olsun seker... söyle toplu hepbirlikte bir kahvaltı yapsaydık süperkk olurdu... :97::97::97:

ayyyyyyyyyyyy saramla cadımda gelmiş hg mişler canlarımmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzz

hoşbulduk canımın içi bacım demek sana evlenme teklif edecem sandın ha sen çok tatlısın canım menim yaaaaa men seni çok sevyom tızım sen hala anlamadınmı sen övgülerin en güzeline layıksın

AMİNNNNN yawwww kuşum böle duygusal şeyler yazma dayanamıyom sende bizim bacımız sultanımız bebemiz ahu gözlümüzsün bizlerde seni çoooooook seviyoz bitsin artık bu ayrılık kuzum benim nettede sorun var bi gidiyom bi geliyom

oleyyy saram gelmiş... kuzu nasılsın? pazar dönüyosunuz insallah di mi tatlım? özledin mi evini ve bissleri

zeynooooooom canım menim nasılsın yeğenim nasıl sen aplike çantamı aşeriyon bacım men yapamam ama senin için öğrenirim yiğenim için herşey yaparım yanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…