Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar nasılsnnız yeğenim has yatırdık bu satte kadar gelemedimmm

canım benim bu ayda gitti boşa
kandil günü adet oldum

edanım yawyum moral bozmak yok sen bizim bi tanemissin üzülmeni istemiyoz inş. Allahın izniyle gelcek bebelerimiz biraz daha sabır

sağol bitaneeemmmmm
kızlar size bişi danışmak istiyorum
dün doktora gittim kürtaj sonrası gebe kalmak
istiyorum ama olmadı diye doktorum bana
serophene habını verdi ve ayın 11de gel alttan muane edecem dedi
bu hap ne işe yrıyo bilginiz varsa yazarsaniz çok sevinirim
bu arada bazıları ine vuracak diyolar varmı öyle bişi şimdiden tşk ederim canıım :))

kalbi güzel arkadaşım benim aminnnnnnnnnnnn. ne de güzel yazmışsın allahım hepimize göstersin o günleri. allahım gönlünüze göre versin inşallah

amin tatlım inşallahhhhh darısı isteyen herkesin başına

amanııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnbuse doğmuş ya ben yokkennnnnnnn allahım uzun uzun ömürler versin. doktorlar 35. haftadan sonra bebeğin doğması erken sayılmıyor diyorlar zaten. çok şükür sen kolay geçirmişsin doğumunu. darısı benişm başıma. kız bana dua et oldumu. ben çok korkuyorum doğumdan:18::18::18: allah hepimizin yardımcısı olsun. çok sevindim leylacım sende busemizde allaha emanet olun. öpüyorum çok çok

ayyy yerim ben onuuuuu çok geçmiş olsun yeterim allah şifa versin miniş yakışıklımıza

merhaba kızlar ben geldiiiiiiiim

henüz kaynanamlardayım pazar günü dönüyoruz sizleri çok özledim nasılsınız bakim yeni haberler varmı

sarammmm bizde seni özledik. benşmde misafirlerim var giremedim bi kaç gündür. şimdi fırsatım oldu herkeslere bakıyorum ne var ne yok diye. yokluğumuzda leyla doğurmuş çok sevindi. kayınvaliden nasıl? sen nasılsın yoruldunmu?öpüyorum kuşummm kendine iyi bak allaha emanet ol

doğum sırası bende allah banada leyla gibi kolay doğum nasip etsin inşallah çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18:

ohh ne güzel haberler vermişsin çok sevindim evet erken vermiş 4 boyutluyu şanslısın testlerini ihmal etme yaptır hepsini çok önemli çünkü... 9+5 Oldu bilr maşallah. bizimde günlerimiz zor geçiyo bazen eğlenceli oluyo ama çoğu zaman sıkıntılıyız oğluma yeri dar geliyo kramplaım arttı geceleri uyku haram valla

nehirim iyiki gelmişsin..ben de seni merak etmiştim..misafirlerinin geleceğini biliyodum ama gene de merak ettim işte..çok şükür iyiymişsiniz..

kızlar nasılsnnız yeğenim has yatırdık bu satte kadar gelemedimmm

geçmiş olsun yetercim..ne oldu ki??

canım benim bu ayda gitti boşa
kandil günü adet oldum

doğum sırası bende allah banada leyla gibi kolay doğum nasip etsin inşallah çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18:

amin nehirim amin...inşallah sen de bi avaz da doğuracaksın...

kızlar tek tek hepinize teşekkür ediyorum...dualarınız ve tebrikleriniz için...sizleri çok öpüyorum...buse ağlamaya başladı...yine yazarım ben size...

aminnnnnnnnnnnnnnn amiinnnnnnnnnnnnnnnnn ben bu sıpaya aşığım banada sizlerede bunun gibi tatlı mucizeler nasip etsin diye hep dua ediyorumm ....canım şu yeni çıkan dodurmlardan yaiş (furutare)onlarda dondurma değilde meyveli buz
boğaz enfeksiyonu olmuş bir gün önde gitti çok az kızarıklık var dedi aslında belliydi 38. di ateş dün birden yükselmiş 39.5 olunca anneside çok kormkuş hemen has arayıp götümüş
serüm için damar yolu açmayaçalışmılar çok ağlamıştı ben gittiğimde sabahta serumlu koluyla uyuyamamış onu anlattı durdu kuzummm

ayyyyyyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun yeterim Rabbim hayırlı şifalar versin inş.
kızlar tek tek hepinize teşekkür ediyorum...dualarınız ve tebrikleriniz için...sizleri çok öpüyorum...buse ağlamaya başladı...yine yazarım ben size...
leyloşum o rahat günler bitti artık koş bakayım buseme yetişbizim için o pembe yanaklarından öp busemizi annesi Rabbim topiğimizin ilk bebeği busemizi korusun inş.
nehirim kıyamam sana biraz daha sabır bebem az kaldı inş. topiğimizin ikinci bebeside sağ salamet doğcak Allah yardımcın olsun bebem kuzu misafirlerin varmış size iyi eğlenceler

edanım üzülme bebem inş. bizimde bebelerimiz gelcek ne yapalım bizimde payımıza sabır düştü sabırla beklicez deme balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…