:
kuzu ya aslında hiç bişey yapmak istemiyom ben böle tembel tembel takılayım olmazmı
kızlar men burada bi tane süslü atkı bitirdim eve gidince resmi ekler size gösteririm ikincisinede başladım onuda yarına bitirmeye çalışıyorum burda iş güç yok boş boş oturunca el işine verdim kendimi
hamarat bacım benim kuzu unutma ama bizede göster
hep iyi olun inş. bebemkuzu bende iyiyim sadece bu ara çok tembel oldum hiç bi iş yapmak istemiyom aslında hanım olmalıymışım hizmetçiler falan
çok yaşasın emi
amin zeloşum darısı an yakın zamanda sana olsun inşallah rabbim hiç bekletmesin seni hemencik gelsin miniğin annesine....
amiiiinnnn
bacılar benim cıkmam lazım saat 2 de işe gidecem camasırım var onları cıkaracam makineden asacam bide banyoya gircem anca hazırlanırım hepinizi öpüyorum tatlı kızlaaaarrrrr kendinize iyi bakın
bacılar benim cıkmam lazım saat 2 de işe gidecem camasırım var onları cıkaracam makineden asacam bide banyoya gircem anca hazırlanırım hepinizi öpüyorum tatlı kızlaaaarrrrr kendinize iyi bakın
gösterecem zeloşum buraya ekleyecem resmini .
bide sen zaten hanımsın hanımların kaşı gözümümü var fazladan sen bizim zeloş sultanımızsın eniştemizinde göz bebeğisin daha ne olsun
evet canım.. gerçekten öyle yani...... saol tatlım... sizde bacımsınız tabiiiiiiiii......tabiki çok güzel olur zeynom insanın kardeşi gibisi yoktur mence senin adına çok sevindim
zeynom ne güzel yawyum kardeşin gelcekmiş gözün aydınnnn
hamarat hatunun hali başka oluyor işte
metusummm nasılsın hoşgeldin bidenem
hmm.. amaa aksamları görüsürsünüz ne güzell.. benim kardesimde haftaya gelicek insallah haftasonu kalip dönecek calistigi icin ama 2 gün bile cok iyi olur bence...
cok güzel bir hikaye saram... bencede öyle...:97::97::97:
tatlım nerdesin ..demin burdaydın.... gezentiligi sonra yaparukk canumm gel ... bak sansa toplandık ne küselllll..
sarammmmmmm hep kalbimden 12 den vuruyon inan
devamlı kaybolduğun gözümden kaçmıyo metuşumhb edacım..hadi gözün aydın..maşallahhh
geldim burdayımmm...
kızlar hepücüğünüzüüü
inş. balım kardeşin gelir bol bol hasret giderirsinizevet canım.. gerçekten öyle yani...... saol tatlım... sizde bacımsınız tabiiiiiiiii......
evek tatlım..1 aydır bekliyorum birtürlü ayarlayamıyordu.. insallah birdahaki haftasonuna kısmet olucak..........
canım ben nişan alsam anca 1 den 2 den vururum haa..cünkü gözüm bozuk hem miyop hem astimat hehe..
pikecim kardeşin mi gelecek..hadi gözün aydın..sağ salim gelsin inşallahh
saraa gitti miiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ben nişan alsam anca 1 den 2 den vururum haa..cünkü gözüm bozuk hem miyop hem astimat hehe..
devamlı kaybolduğun gözümden kaçmıyo metuşumtakipteyim haberin olsun bebemmmmm:82::82::82::82::82:
inş. balım kardeşin gelir bol bol hasret giderirsiniz
kızlar benim kuşum erkek ve yalnız dışardan kuş sesi gelince çıldırıyo bide benim mavi pijamam var onla görünce beni bi ötüyo beni dişi kuş sanıyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?