Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol kuzum inşşşşşşş evet kuzum yaaa ters giden bir şeyler var ama anlamıyorum kız sen ikinci kişisi kurşun döktür diyen ben inanamam böyle şeylere ama [SUP][/SUP]

bili,yorum hatta yorulmuştun baya bi. konuşmuştuk seninle. allahım bugününü<zü aratmasın yeterim. terslikler arka arkaya diziliyor hep maalese. ama biticek nasıl olsa diye düşün hep

amin kuzum amin rabbim hepimize sağlık huzur versin inşşşşşş

selam kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim umarım iyisinizdir bugün dra gittim
bebeğim 11+2 olması gerekio sata göre ama 11+6 cıktı ama dr um önemli bişi deil bişi olmaz dedi hersey yolundaymış hareker ediyodu bebğim kollarını bacaklarını gördük hep maşallah yavruma inşallah böyle devam eder ikili testimizi bugün verdik haftaya sonucunu alıcaz inşallah temiz cıkar dualarınızı eksik etmeyin olurmu? ben bugün 10 günlük bir rapor aldım hiç calışmak istemiorum nedense yarın yaylaya gitcem anneannemler teyzemler hep orda serin serin tatil yapcam...bizde haberler böylee..

SARACIM cok gecmiş olsun canım evine hırsız girmiş allah beterinden korusun size bişey olmasın tatlım...

ZELALCİM gezmelere girmiş oh sefan olsun canım bol bol gez...

PİKEPOLAT nasılsın canım yarın dr randevun varmış inşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle...

NEHİRCİM tatlım bidaha hormonların oyununa gelme eniştemle aranı bozma egemiz azcık daha sabretsin...

YETERCİM canım gecmiş olsun eşine acil şifa versin tatlım bencede kursun döktür...

MAOONYA inşallah hamilesindirrr...

METUKAM canım benim sen nasılsın bebeğim...

CADICIM rabbim emeklerini boşa cıkarmasın inşallah hamiş olursun bitanem...

maşallah edacım..inşallah hep böyle iyi gitsin ve yavrunu kucağına al tatlıişimmmm

canım..güzel haberlerini bekliyoruz

tamam saracım.....seni çook özledim benim güzel bacımmmmmmmmmmmm

cnmmm hadi hayırlısı olsun ....

anladım canım.. insallah normal doğum olur o zaman bir avazda biter gider.. hayırlısı olsun canım...

sağol kuzum inşşşşşşş evet kuzum yaaa ters giden bir şeyler var ama anlamıyorum kız sen ikinci kişisi kurşun döktür diyen ben inanamam böyle şeylere ama [SUP][/SUP]
tatlım ya varsa öyle bir imkan yaptır gitsin yani ne olucak.. valla bende bulsam birini hemen yaptırırdım...

oyy güzelcim bende seni merak ediyordum... cok sükür aldık haberlerini... insallah testlerin tertemiz cıkar canım... ohh miss gibi yayla havasıda yarasın bacıma...

canım..güzel haberlerini bekliyoruz

saol tatlım insallah.. yarın normal kontrol var sadece.. 2 li test haftaya benimde inş. bende senden güzel haberler bekliyorum tatlım..

sağol kuzummmm kız sendemi diyorsun yaptırsammı acaba

canım ablama söyledim yarın yasin okuyacak inşşş

güzel haberlerle gelmişsin ne güzel haftasına takılma fazla yanılma payı oluyor benimde çok karışıktı. hala bazen 1 günlük eksik yada fazla çıkıyo. arada oluyo nedense... dualarımız seninle. kendişne dikkat et iyi tatiller şekerim

Günaydın kızlar... nasılsınız? umarım hersey gönlünüzcedir...

biz doktora gittik, cok sükürler olsun simdilik hersey normal görünüyor ayın 25 inde ikili test icin gün aldık..

Darısı burdaki arkadaşlarımın başına, insallah Allah hayırlısıyla size de nasip eder, sevincimiz artar...

işte güzel haberrrhep böyle devam etsin inşşşşş
inşşşşş canım güzel haberler almaya devam edelim
YAAAAA CADININ SONUCU NE OLDUUUUUU TAKİP EDEMEDİM

başka topikten bir alıntı kızlarrrrr

ben polen+bal+çörek otu+tarçın yedim hersabah aç karnına 1 çay kaşığı
adet bittikten sonra 5. gün süt maydanoz buharı yaptım 3 gün .. bir gün yapamadım ertesi gün tekrar yaptım yani toplamda 4 gün oldu .....buhardan sonra adaçayı yağı koydum 5 gün sonra bıraktım...buhar yaparken hergün akşam eve gider gitmez aç karnına 4-5 adet incir yedim kaynatmadım (42 gün denemiştim) akşamda buharı yaparken böğürtlen kökü içtim...böğürtlen kökünün yumurta çatlatıcı özelliği varmışş....böyle ağaç kabğu parçası gibi bana aktarcı hergün 1 tatlı kaşığı kaynamış suya koy demlensin dedi bende 1 fincana 1 tatlı kaşığı koydum birdeeeee 1 adet çubuk tarçııınnnn koydum kaynamış suuuuu demlendikten sonra içtim sadece akşamları içtim yumurtlamanın ortasında 1 tatlı kaşığı miktarı artırdım 2 tatlı kaşığı kadar koydum içtim veeee preseed almıştıımmmm ilişkiye girmeden önce onu kullandımm yalnızzz mutlaka ovulasyon testi ile kullanılmalı ben iki tane almıştım birinci denememde tek çizgiydi ikinci denememde hafif silik bir çizgi yakaladım ve birliktelik ayaklarımı kaldırdım yukarı yarım saat beklettim sonra sağ tarafıma cenin pozisyonda yattım çünkü benim sol tarafımda yapışıklık varr....o kadar aklımada tatili getirdimmmm birdee size bahsetmiştim belki manevi bir inanç ama zemzem suyundan içtim karnıma sürdüm annemde yaşlı bir teyzeden temiz iç çamaşırını zemzemle ıslat kurusun kızın giysin demiş ben ilişkiden sonra giymedim ertesi gün giydim bu kadar canlarım

hamile kalan bir arkadaşın yazdıkları​

Son düzenleme:

kızzzzzzzz metuka heycandan aklım çıktııııı bende okuyorum en snunda metukam hamileyim yazacak diyeeeeeeeeeeeeeeeeee

rabbim arkadaşa bebişini kucaklamayı nasip etsinnn ama bu zemzem suyu ila ilğili konuda bende bir şeyler yazacağım geçen gün eşim has yatarken bir hemşire ile tanıştım aynı merkezde tüp bebk yaptırmışız dr işinde iyi olduğundan falan söz ederken bana dedki bak haç zamanı geldi bir şey söyleyeyim sende yaptır bir tane senin bir tane eşiin iç çamaşırını (atlet,fanila)gönder zemzem suyu ila yıkanacak sonra başka br suyla yıkanmadan kuruyup gelecek tedavide transferde giyeceksiniz eşinde sende
tedvi olmuyorsanız eşinle birlikte olacağın günlerde giy dedi biz iki kişi yaptık ve ikimizinde bebişi oldu ben tedaviyle anne oldum arkadaş tedvisiz

Son düzenleme:

cnm yaa inşallah kendi haberimi vermekte nasip olur...

demek öyle dediler heeee...zemzem suyunu nerden bulucaz kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…