cnm yaa inşallah kendi haberimi vermekte nasip olur...
demek öyle dediler heeee...zemzem suyunu nerden bulucaz kii
Günaydın kızlar... nasılsınız? umarım hersey gönlünüzcedir...
biz doktora gittik, cok sükürler olsun simdilik hersey normal görünüyorayın 25 inde ikili test icin gün aldık..
Darısı burdaki arkadaşlarımın başına, insallah Allah hayırlısıyla size de nasip eder, sevincimiz artar...
zelalim tatile gitmiş inşallah dönüşü muhteşem olur hamiş olarak gelir
metuşum yokluğumda çok ağlamışsın tızım ağlamak yok gülmek var unutma biz yılmaz savaşçılarız hiç bi zorluk bizi yıldıramaz bu veletler de elbet yolunu şaşırıp bize dönecekler canım menim
zeynoooom tatlı şekey anne sen ve mercimeğin inşallah iyisinizdir dualarım sizlerle
nehirim sanırım hamilelik hormonları tavan yapmış eniştemin ne günahı var kız sen oğluşuna kız menceam yok yok onada kıyamamki yerim onu men az kaldı nehirim accık daha sabır sonra hooop ege kollarında
ececim çok geçmiş olsun rahatsızmışsın şimdi nasıl oldun inşallah önemli bişeyin yoktur canım :26::26::26::26::26::26:
cadıcım test yaptınmı sonucun inşallah pozitiftir
yetercim seni çok seviyom tızım yaaaaa meni 118 80 reklamlarındaki yeşil karaktere benzetmişsin çok güldümAllahda seni güldürsün mende 118 33 reklemını seviyom 33 33 umarım eşinin tahlilleri iyi çıkar bir an önce sağlığına kavuşur
kardelencim yokluğumda sende gelmiş gitmişsin umarım sende iyisindir
leylacım balkanların ve uzak doğunun en güçlü süper annesi busemiz nasıl sen nasılsın umarım ikinizde çok iyisinizdir
maonyam günüm geçti demişsin inşallah hamilesindir
prensesim ev taşıyomuşsun kolay gelsin canım gözün nasıl oldu :26::26::26::26:
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın
hepinizi çok seviyorum ve merak ediyorum ben bi süre anca böyle arar ara gelebilirim yeni bi laptop alana kadar oda ne zaman olucak kimbilir kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorumAllaha emnaet olun byyyyyy
zelalim tatile gitmiş inşallah dönüşü muhteşem olur hamiş olarak gelir
metuşum yokluğumda çok ağlamışsın tızım ağlamak yok gülmek var unutma biz yılmaz savaşçılarız hiç bi zorluk bizi yıldıramaz bu veletler de elbet yolunu şaşırıp bize dönecekler canım menim
zeynoooom tatlı şekey anne sen ve mercimeğin inşallah iyisinizdir dualarım sizlerle
nehirim sanırım hamilelik hormonları tavan yapmış eniştemin ne günahı var kız sen oğluşuna kız menceam yok yok onada kıyamamki yerim onu men az kaldı nehirim accık daha sabır sonra hooop ege kollarında
ececim çok geçmiş olsun rahatsızmışsın şimdi nasıl oldun inşallah önemli bişeyin yoktur canım :26::26::26::26::26::26:
cadıcım test yaptınmı sonucun inşallah pozitiftir
yetercim seni çok seviyom tızım yaaaaa meni 118 80 reklamlarındaki yeşil karaktere benzetmişsin çok güldümAllahda seni güldürsün mende 118 33 reklemını seviyom 33 33 umarım eşinin tahlilleri iyi çıkar bir an önce sağlığına kavuşur
kardelencim yokluğumda sende gelmiş gitmişsin umarım sende iyisindir
leylacım balkanların ve uzak doğunun en güçlü süper annesi busemiz nasıl sen nasılsın umarım ikinizde çok iyisinizdir
maonyam günüm geçti demişsin inşallah hamilesindir
prensesim ev taşıyomuşsun kolay gelsin canım gözün nasıl oldu :26::26::26::26:
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın
hepinizi çok seviyorum ve merak ediyorum ben bi süre anca böyle arar ara gelebilirim yeni bi laptop alana kadar oda ne zaman olucak kimbilir kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorumAllaha emnaet olun byyyyyy
sağol kuzum inşşşşşşş evet kuzum yaaa ters giden bir şeyler var ama anlamıyorum kız sen ikinci kişisi kurşun döktür diyen ben inanamam böyle şeylere ama [SUP][/SUP]
selam kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim umarım iyisinizdir bugün dra gittim
bebeğim 11+2 olması gerekio sata göre ama 11+6 cıktı ama dr um önemli bişi deil bişi olmaz dedi hersey yolundaymış hareker ediyodu bebğim kollarını bacaklarını gördük hep maşallah yavruma inşallah böyle devam eder ikili testimizi bugün verdik haftaya sonucunu alıcaz inşallah temiz cıkar dualarınızı eksik etmeyin olurmu? ben bugün 10 günlük bir rapor aldım hiç calışmak istemiorum nedense yarın yaylaya gitcem anneannemler teyzemler hep orda serin serin tatil yapcam...bizde haberler böylee..
SARACIM cok gecmiş olsun canım evine hırsız girmiş allah beterinden korusun size bişey olmasın tatlım...
ZELALCİM gezmelere girmiş oh sefan olsun canım bol bol gez...
PİKEPOLAT nasılsın canım yarın dr randevun varmış inşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle...
NEHİRCİM tatlım bidaha hormonların oyununa gelme eniştemle aranı bozma egemiz azcık daha sabretsin...
YETERCİM canım gecmiş olsun eşine acil şifa versin tatlım bencede kursun döktür...
MAOONYA inşallah hamilesindirrr...
METUKAM canım benim sen nasılsın bebeğim...
CADICIM rabbim emeklerini boşa cıkarmasın inşallah hamiş olursun bitanem...
tamam saracım.....seni çook özledim benim güzel bacımmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar... nasılsınız? umarım hersey gönlünüzcedir...
biz doktora gittik, cok sükürler olsun simdilik hersey normal görünüyorayın 25 inde ikili test icin gün aldık..
Darısı burdaki arkadaşlarımın başına, insallah Allah hayırlısıyla size de nasip eder, sevincimiz artar...
cnm yaa inşallah kendi haberimi vermekte nasip olur...
demek öyle dediler heeee...zemzem suyunu nerden bulucaz kii
canım benim çok sevindim. hadi bakalım sen güzel haberlerle geldin yarın ben gidi,cem ben nelerle gelcem görelimiçimde bir umut besliyorum yüzünü gösterir diye ama gene beni yarı yolda bırakır tafra yapar popocuğunu döner biliyorum amin canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.ç bebişlerle dolsun topiğimiz. yaz uğurlu gelsin bize çoğalalım artalım sürekli
teşekkür ederim saracım,iyiyim elhamdülillah.
evinize hırsız girmiş,çok geçmiş olsun,rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.
saracım canım iyiyim çok şükür seni özledik..........inş pis hırsızlar yakalanır .....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?