Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cnm yaa inşallah kendi haberimi vermekte nasip olur...

demek öyle dediler heeee...zemzem suyunu nerden bulucaz kii

inşşşşşşşşşş kuzum hacca umreye gidenlerle göndere bilirsinnn ayrıca hacdan ve umreden gelenler zemzem suyu mutlaka getiriler

canım benim çok sevindim. hadi bakalım sen güzel haberlerle geldin yarın ben gidi,cem ben nelerle gelcem görelim içimde bir umut besliyorum yüzünü gösterir diye ama gene beni yarı yolda bırakır tafra yapar popocuğunu döner biliyorum amin canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.ç bebişlerle dolsun topiğimiz. yaz uğurlu gelsin bize çoğalalım artalım sürekli

teşekkür ederim saracım,iyiyim elhamdülillah.
evinize hırsız girmiş,çok geçmiş olsun,rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.

saracım canım iyiyim çok şükür seni özledik..........inş pis hırsızlar yakalanır .....................

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

topiğimiz hayalet topik olma yolunda hızla ilerliyo buna izin vermeyelim bizim topik en neşeli, en hızlı, en sıcakkanlı, en arkadaşcanlısı topiktir tamam herkesler tatilde yada sıcaktan bunalmakta ama burada ki sohbetlerimizlede hem içimizi serinletir hem eğlenebiliriz dimi kızlaaaaaaaaaaaaar hadi gelin bekliyorum hepiciğiniziiiiiiiii

sağol kuzum inşşşşşşş evet kuzum yaaa ters giden bir şeyler var ama anlamıyorum kız sen ikinci kişisi kurşun döktür diyen ben inanamam böyle şeylere ama [SUP][/SUP]

yetercim bencede kurşun döktür üzerinizde nazar varsa dağıtır derler kurşun bende döktürecem anlayan birini bulursam

edacım iyi olmana çok sevindim seninde bebeğininde hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

zeynooooooooooooom çok sevindim herşeyin iyi olmasına maşallah bacıma

nehircim inşallah sende sevinçli haberlerle gelirsin egemizi görürsün

selamlar.........kızlar ayın 9.u günümdü adet olmadım 10 unda kan testi negatif çıktı.........
ben niye adet olmuyom ya?...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…