Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allahım konuş kaderimle

Allahım konuş kaderle değişdirsin alınyazımı ,sil başdan yazsın
yosun tutmasın gözlerim, gülsün artık
ciğerimdeki yara son bulsun
hayat benle oyun oynuyor belli
sabrımı deniyor gibi ama ben yorgunum bu yıllar süren bekleyişden
hergün aynı mücadeleden, savaşamıyorum
dayanamıyorum minicik bir el tutmak istiyorum sadece
bana ait olmayan bedenlerle avunuyorum
günler ,seneler geçiyor
alemin keyfi yerinde ben neredeyim
millet pencerede yağmuru izliyor
oysa yağmur benim gözlerimden süzülüyor
çok bişey değil sadece canıma can istiyorum yalnızlığımda
Ey yüce yaradan kaderimi değişdir.....

Alintidir....

slm kızlar nasılsınız ben iyiym biraz yorgunum ama önemli değil kortolümüz vardı iyi geçti çok şükür
SARAMMMM GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ topik çoşmuşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim canım bacım nasılsın eşin nasıl oldu tahlilleri inşallah temişz çıkar ve sizinde yüzünüz güler inşallah

yetercim canım bacım nasılsın eşin nasıl oldu tahlilleri inşallah temişz çıkar ve sizinde yüzünüz güler inşallah

sağol canım benim iyi dedi dr durumuna
sende hoş geldin özledik seniiii

huu huuuu biz geldiiik
doktora gittik fakat ege tamamen arkasını dönmüş vaziyetteydi. organlarına falan bAKTI DOktorumuz kalp atışını dinkedi nts ye bağladı herşey yolunda gidiyor doğum sancın görünmüyor dedi. 500gr. daha alarak 2 kilo 750 gr. olmuş prensimiz doğuma kadar 3500 ü aşar dedi doktor çok iyi gördüm dedi. benden haberler bu kadar herzamanki gibi gene gül yüzünü göremedik minişimizin ama iyi olduğunu duyduk yetti. ciciler aldık yine. bide sepet aldık şekerleri için hava çok sıcak izmir kavruluyo e burAYA döndük daha beter yanıyorum kavruluyorum. duş alıp uzanıcam şimdi dinlenme zamanı sizler neler yaptınız bakalım?

yeterim gözün aydın canım

sarammmm hoşgeldin kuşum artık hep bizlesin dimi özletmicen dimi kendini

Son düzenleme:
canlarım ben bi müddet sizlerle olamıyacağım..kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun....BERAT kandiliniz mübarek olsun......

kızlar 13 asker şehir olmuşşş rabbim ailelerine sabır versin

canlarım ben bi müddet sizlerle olamıyacağım..kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun....BERAT kandiliniz mübarek olsun......

hayırdır metuşum nereye gidiyosun? ne zaman gelceksin? olumsuz birşeymi oldu? bi açıklamada yapmamışsın zölücem seni kendine iyi bak allaha emanet ol kuşum

günaydın hayılı cumlar hayırlı kandiller rabbim tüm dualrımızı kabul etsin

sağol canım benim iyi dedi dr durumuna
sende hoş geldin özledik seniiii

hoşbulduk canım eşinin iyi olmasına sevindim sen çok iyisin ve bütün iyilikleri hakediyosun bende sizi çok özledim

hoşbulduk nehircim bende sizi çok özlemiştim senin ve egenin iyi olmasına sevindim.oğlumuz biraz nazlı galiba yüzünü göstermedi ha yerim onun nazını men yaaaa

metuşum tatlı kuşum minik serçem ne oldu nereye gidiyosun tatilemi gidiyosun umarım herşey senin için yolunda gider bacım seni çok seviyom men bunu bil yeter

zeynooooooom ışığın yanıyo ordamısın

tatlım bilmiyorum nerdeydim o zaman simdi gördüm yazını..

cok sevindim canım iyi haberler vermene... minnosada masallah diyelim... sıcaga yapacak bisey yok bizde kavruluyoruss burda +40 dereceler..

seninde mübarek olsun canım.. hayırdır???:26::26:
sende tatile mi gidiceksin bacım? :26: neden gelemiceksin ama yazmamıssın :26: neyse sen iyi olda oda yeter bize canım

günaydın kızlaaaaaaar herkese hayırlı cumalar berat kandiliniz mübarek olsun
Günaldın tatlım.. seninde..

sağol seninde rabbim hepimizin dualrını kabul etsin

amin canım... cümlemizin insallah... nasılsın seker?

Arkadaslar... cumanız ve Beraat kandiliniz mübarek olsun... Allah dualarımızı kabul etsin insallah...
Zor durumdakilere yardım etsin.. yavrusun bekleyenlere hamilelik nasip etsin... hamilelere sağlıklı doğumlar, hayırlı evladlar nasip etsin insallah.. Ulkemize de bereket ve huzur versin insallah..

sağol kuzum çok şükür dün dr ilaç yazmıştı oda yokmuş depodan getirtiler onları almaya gittim
kızlar yaaa iyiki sosyal güvenceğiz var kutusu 100 tl ilaçınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…