slm kızlar nasılsınız ben iyiym biraz yorgunum ama önemli değil kortolümüz vardı iyi geçti çok şükür
SARAMMMM GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ topik çoşmuşşşşşşşşşşşşşşşş
yetercim canım bacım nasılsın eşin nasıl oldu tahlilleri inşallah temişz çıkar ve sizinde yüzünüz güler inşallah
canlarım ben bi müddet sizlerle olamıyacağım..kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun....BERAT kandiliniz mübarek olsun......
günaydın kızlaaaaaaar herkese hayırlı cumalar berat kandiliniz mübarek olsun
sağol canım benim iyi dedi dr durumuna
sende hoş geldin özledik seniiii
huu huuuu biz geldiiik
doktora gittik fakat ege tamamen arkasını dönmüş vaziyetteydi. organlarına falan bAKTI DOktorumuz kalp atışını dinkedi nts ye bağladı herşey yolunda gidiyor doğum sancın görünmüyor dedi. 500gr. daha alarak 2 kilo 750 gr. olmuş prensimizdoğuma kadar 3500 ü aşar dedi doktor çok iyi gördüm dedi. benden haberler bu kadar herzamanki gibi gene gül yüzünü göremedik minişimizin ama iyi olduğunu duyduk yetti. ciciler aldık yine. bide sepet aldık şekerleri için hava çok sıcak izmir kavruluyo e burAYA döndük daha beter yanıyorum kavruluyorum. duş alıp uzanıcam şimdi dinlenme zamanı sizler neler yaptınız bakalım?
yeterim gözün aydın canım
sarammmmhoşgeldin kuşum artık hep bizlesin dimi özletmicen dimi kendini
canlarım ben bi müddet sizlerle olamıyacağım..kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun....BERAT kandiliniz mübarek olsun......
zeynooooooom ışığın yanıyo ordamısın
huu huuuu biz geldiiik
doktora gittik fakat ege tamamen arkasını dönmüş vaziyetteydi. organlarına falan bAKTI DOktorumuz kalp atışını dinkedi nts ye bağladı herşey yolunda gidiyor doğum sancın görünmüyor dedi. 500gr. daha alarak 2 kilo 750 gr. olmuş prensimizdoğuma kadar 3500 ü aşar dedi doktor çok iyi gördüm dedi. benden haberler bu kadar herzamanki gibi gene gül yüzünü göremedik minişimizin ama iyi olduğunu duyduk yetti. ciciler aldık yine. bide sepet aldık şekerleri için hava çok sıcak izmir kavruluyo e burAYA döndük daha beter yanıyorum kavruluyorum. duş alıp uzanıcam şimdi dinlenme zamanı sizler neler yaptınız bakalım?
seninde mübarek olsun canım.. hayırdır???:26::26:canlarım ben bi müddet sizlerle olamıyacağım..kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun....BERAT kandiliniz mübarek olsun......
Günaldın tatlım.. seninde..günaydın kızlaaaaaaar herkese hayırlı cumalar berat kandiliniz mübarek olsun
sağol seninde rabbim hepimizin dualrını kabul etsin
yetercim resimdeki senin yeğenin mi çok tatlı maşallah
tatlım bilmiyorum nerdeydim o zaman simdi gördüm yazını..
cok sevindim canım iyi haberler vermene...minnosada masallah diyelim... sıcaga yapacak bisey yok bizde kavruluyoruss burda +40 dereceler..
seninde mübarek olsun canım.. hayırdır???:26::26:
sende tatile mi gidiceksin bacım? :26: neden gelemiceksin ama yazmamıssın :26: neyse sen iyi olda oda yeter bize canım
Günaldın tatlım.. seninde..
amin canım... cümlemizin insallah... nasılsın seker?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?