kızlar merhaba, nasılsınız ?
Nehircim hakkında hayırlısı olsun canım...
Bugün 2li test icin doktora gittim.. ense kalınlıgı normal cıktı... ama doktor akım testi mi stres testimi ne öyle biseyde negatiflik gördü o biraz sinir bozucu oldu.. simdi stres dolu bir 1 hafta bekleyis var sonuclar icin.. Kızlar benim icn dua edin canlarım insallah temiz cıkar sonuclarımız.. yoksa bana amniyo sentez yaptıracaklar doktorlar.. bende pek istemiyorum haliyle... iste böyleyken böyle sekerler...
umarım siz benden daha iyisinizdir...sevgiler
selam kızlar ben bugün adet oldum çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum 16 günüm geçmişti....
kızlar merhaba, nasılsınız ?
Nehircim hakkında hayırlısı olsun canım...
Bugün 2li test icin doktora gittim.. ense kalınlıgı normal cıktı... ama doktor akım testi mi stres testimi ne öyle biseyde negatiflik gördü o biraz sinir bozucu oldu.. simdi stres dolu bir 1 hafta bekleyis var sonuclar icin.. Kızlar benim icn dua edin canlarım insallah temiz cıkar sonuclarımız.. yoksa bana amniyo sentez yaptıracaklar doktorlar.. bende pek istemiyorum haliyle... iste böyleyken böyle sekerler...
umarım siz benden daha iyisinizdir...sevgiler
selam kızlar ben bugün adet oldum çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum 16 günüm geçmişti....
pikem yaşın kaçtı kuşum senin? ayrıca akım testini ilk kez duydum ben. yani kötü kötü sonuçları olsa bunun kesin duyardık bilirdik. o yüzden üzülme tatlım. doktorlar ilk haftalarda hep böyleyapıyolar. hele bi 20. haftana gel gör bak nasıl yoluna giriyo herşey... allahım hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip edicek inan buna. benim bebeğim için de neler dendi neler....... beyninde kisti vvardı falan neler atlattık 38 hafta boyunca ama öyle böyle geçiyor hiç merAK ETME SEN üzülüp ağlama emi tatlım..
prenses canımbenim allahım hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin güzelim canını sıkma. ne yapalım bu ay olmadı diye önmüzdeki aylardada mı olmucak yani???canım anlıyorum seni yaşadıklarının sana hissettirdiklerini ama inan geçici bir dönem bu. sonunda gelcek güzel meleğin sana. unuttururcak bu günleri...gözünüzün önünde ben varım işte ne kadar umutsuzken tüp bebekte bile başarılı olamamışken nasılda geldi hayatımıza ege... farkında bile değildim ben o bana tutunurken. ağlama yıpratma kendini. allah sanada eşine de sağlık versin ilk önce. bol bol dua et arkadaşım benim dualarım hep sizlerle...
kuzum geçmiş olsunnn ama canını sıkma hiç bir şey çıkmayacak allahın izni ile
tatlım moralini yüksek tutmaya calis ki yavrun seni daha kolay bulsun insallah.. sende haklısın hepimiz neler yasıyoruz..hayırlısıyla kavusursun insallah..selam kızlar ben bugün adet oldum çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum 16 günüm geçmişti....
pikem yaşın kaçtı kuşum senin? ayrıca akım testini ilk kez duydum ben. yani kötü kötü sonuçları olsa bunun kesin duyardık bilirdik. o yüzden üzülme tatlım. doktorlar ilk haftalarda hep böyleyapıyolar. hele bi 20. haftana gel gör bak nasıl yoluna giriyo herşey... allahım hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip edicek inan buna. benim bebeğim için de neler dendi neler....... beyninde kisti vvardı falan neler atlattık 38 hafta boyunca ama öyle böyle geçiyor hiç merAK ETME SEN üzülüp ağlama emi tatlım..
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar nasılsınızzzz? bebişler var mı bakalımbende hala yok doktor en son olarak sims huhner testi denilen yani ilişki sonrası testi önerdi bu testle spermler vajina içinde mukus salgısı yüzünden ölüyor mu yoksa hareket ediyor mu diye bakılıyormuş. bazen rahim içinde mukus salgısı asit seviyesi yüksek olduğu için spermleri öldürüyormuş yani erkeğin spermlerinde de kadında da hiç bir sorun olmamasına rağmen bu yüzden gebelik oluşmuyormuş kısmetse ağustosta yaptırıcam artık sonrada aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık bu test hakkında bilgisi olan var mı birde fiyatlarını merak ediyorum yardımcı olurmusunuz bana nette çok araştırdım ama bulamadım fiyatla ilgili bir bilgi
zeynoooooom, yeteeeeeer ışığınız yanıyo kızlar ama başka topiklerdesiniz gelinde sohbet edelim bende çıkacam birazdan
tatlım daha iyi olmana sevindim.. bende cok merak ettim seni.... bacım seni cok sevviyom, ayri kalınca dayanamıyorum yokluguna, bunu bil olur mu... :2:
bacım dünden beri üstümden kamyon gecmis gibi hissediyorum... dualarla simdi daha iyi hissediyorum hamd olsun... insallah bacım insallah sağlıkla kucağıma almak (ve diger gebelerde insallah) nasip olur.. Tatlım birde yüksek olasılıkla erkek dedi cinsiyetinesenin icine doğmustuya, haber vereyim dedim bacıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?