Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar merhaba, nasılsınız ?

Nehircim hakkında hayırlısı olsun canım...

Bugün 2li test icin doktora gittim.. ense kalınlıgı normal cıktı... ama doktor akım testi mi stres testimi ne öyle biseyde negatiflik gördü o biraz sinir bozucu oldu.. simdi stres dolu bir 1 hafta bekleyis var sonuclar icin.. Kızlar benim icn dua edin canlarım insallah temiz cıkar sonuclarımız.. yoksa bana amniyo sentez yaptıracaklar doktorlar.. bende pek istemiyorum haliyle... iste böyleyken böyle sekerler...

umarım siz benden daha iyisinizdir...sevgiler

kuzum geçmiş olsunnn ama canını sıkma hiç bir şey çıkmayacak allahın izni ile

selam kızlar ben bugün adet oldum çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum 16 günüm geçmişti....

pikem yaşın kaçtı kuşum senin? ayrıca akım testini ilk kez duydum ben. yani kötü kötü sonuçları olsa bunun kesin duyardık bilirdik. o yüzden üzülme tatlım. doktorlar ilk haftalarda hep böyleyapıyolar. hele bi 20. haftana gel gör bak nasıl yoluna giriyo herşey... allahım hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip edicek inan buna. benim bebeğim için de neler dendi neler....... beyninde kisti vvardı falan neler atlattık 38 hafta boyunca ama öyle böyle geçiyor hiç merAK ETME SEN üzülüp ağlama emi tatlım..

prenses canımbenim allahım hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin güzelim canını sıkma. ne yapalım bu ay olmadı diye önmüzdeki aylardada mı olmucak yani??? canım anlıyorum seni yaşadıklarının sana hissettirdiklerini ama inan geçici bir dönem bu. sonunda gelcek güzel meleğin sana. unuttururcak bu günleri...gözünüzün önünde ben varım işte ne kadar umutsuzken tüp bebekte bile başarılı olamamışken nasılda geldi hayatımıza ege... farkında bile değildim ben o bana tutunurken. ağlama yıpratma kendini. allah sanada eşine de sağlık versin ilk önce. bol bol dua et arkadaşım benim dualarım hep sizlerle...

yarım saatlik nst ye girdim. sancım görünüyor. ancak ritmik değil dedi doktor amcamız. haftaya salı gününe kadar doğum olmazsa salı tekrar gidicez o gün değerlendiririz dedi. sancılıyım sıkıntılıyım

teşekkürler canım benim şimdi daha iyiyim yarın dr a gitcem belki bi tedavi falan önerir...rabbim seninde sıkntılarını gidersin hayırlı kolay doğum nasip etsin...bize bol bol dua et olur mu canım......
senin geçirdiğin süreci tam bilmiyorum bir ara anlatır mısın?

kuzum geçmiş olsunnn ama canını sıkma hiç bir şey çıkmayacak allahın izni ile

saol canım benim, dualarınıza ihtiyaım var..

selam kızlar ben bugün adet oldum çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum 16 günüm geçmişti....
tatlım moralini yüksek tutmaya calis ki yavrun seni daha kolay bulsun insallah.. sende haklısın hepimiz neler yasıyoruz..hayırlısıyla kavusursun insallah..

34 yasındayım canım 35 ten gün alıyorum... canım ya o test kalp yada kan dolasımıyla ilgili. usg ile baktı hepsi pozitif olması lazımken ritmlerin, biseyler biseyler iste... kimseye böyle bisey bakıp dememisler bende anlamadım... ama bir prof dr. birde uzman doktor birlikte girdi kontrole... haliyle dünden beri yerlerdeyim.. bakalım 1 hafta sonra sonuları alacağım insallah iyidir...

senin iyi haberlerinede sevvindim tatlım..

Son düzenleme:
selam kızlar.......:79::79::79:

ben bugün dr a gittim klomen tedavisine başlıycam nasıl bir süreç olucak klomen kullananlar anlatır mısınız?.....

slm kızlar.benim bütün misafirlerim gitti.çok şükür herkes evinde artıık.

evim birbirinbe girmiş durumdaaaa temizlik yapıyrm

slm kızlar nasılsınızzzz? bebişler var mı bakalım bende hala yok doktor en son olarak sims huhner testi denilen yani ilişki sonrası testi önerdi bu testle spermler vajina içinde mukus salgısı yüzünden ölüyor mu yoksa hareket ediyor mu diye bakılıyormuş. bazen rahim içinde mukus salgısı asit seviyesi yüksek olduğu için spermleri öldürüyormuş yani erkeğin spermlerinde de kadında da hiç bir sorun olmamasına rağmen bu yüzden gebelik oluşmuyormuş kısmetse ağustosta yaptırıcam artık sonrada aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık bu test hakkında bilgisi olan var mı birde fiyatlarını merak ediyorum yardımcı olurmusunuz bana nette çok araştırdım ama bulamadım fiyatla ilgili bir bilgi

canım 2006 yılında yaptırdım bu testti (sanırım aynı tetsten söz ediyoruz ) antisperm testi demişti dr bana hem erkeğin spermlerinin içinde bulunduğu sıvıda hemde kadının vajinasınında bulunanan sıvıda asit seviyesinin yüksekliğinden söz etmişti (tam olarak asit demişmiydi şimdi hatırlayamıyorum )ve başka hiç b
ir sorun olmasada (senin dediğin gibi)gebeliği engeleyeceğinden söz ettmişti işte ben o yıl bu testi yaptımıştım sanırım kişi başına 60 tl ödedik hem eşime hem bana yapıldı bu test o zaman kurum ödemiyordu şimdi ödüyormu bilmiyorum

merhaba kızlar nasılsnız ben daha iyiceyim perşembe günü kontrolüm var bakalım doktor ilaca devam mı diyecek yoksa başka bişeymi önerecek dualarınıza ihtiyacım var kızlar.hepinizi çok merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir.

zelalim sanırım henüz dönmemiş, metuştan da bi haber yok malesef, nehirim korkma egemizde buse gibi acelecei görünüyo içerisi çok sıcak dayanamıyo yavrum napsın kendini bir an önce anasının kucağına atmak istiyo Allah hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin bacıma bi avazda kurtul inşallah doğum anında da bize dua et olurmu, pikem zeynooom üzülme doktorlar neler neler diyo sen Allaha güven canımın içi göreceksin bak yeğenim sapsağlam hiç kötü bişey olmayacak inşallah kalbini ferah tut, yeterim senden ne haber bacım senide çok özledim biliyonmu, maonyam üzülme bacım kilo dert değil yeterki sağlık olsun gelecek bebişlerimiz merak etme sen,prensesim kıyamam sana ağlamak yok kuzum güçlü ol ki bebeklerimiz gelsin onlar nazlı biz nazlı olmazki ama dimi canım menim hadi gül bakim klomen tedavinde hayırlı olsun, leyloş tan bi haber yok dimi kızlar leylooooş busemiz nasıl arada gel de bi haber ver bize hem busemizin resimlerinide merak ediyoz yani ona göre

zeynoooooom, yeteeeeeer ışığınız yanıyo kızlar ama başka topiklerdesiniz gelinde sohbet edelim bende çıkacam birazdan

zeynoooooom, yeteeeeeer ışığınız yanıyo kızlar ama başka topiklerdesiniz gelinde sohbet edelim bende çıkacam birazdan

tatlım daha iyi olmana sevindim.. bende cok merak ettim seni.... bacım seni cok sevviyom, ayri kalınca dayanamıyorum yokluguna, bunu bil olur mu... :2:

bacım dünden beri üstümden kamyon gecmis gibi hissediyorum... dualarla simdi daha iyi hissediyorum hamd olsun... insallah bacım insallah sağlıkla kucağıma almak (ve diger gebelerde insallah) nasip olur.. Tatlım birde yüksek olasılıkla erkek dedi cinsiyetine senin icine doğmustuya, haber vereyim dedim bacıma...

canım menim bu aralar biraz yoğunum yoksa sizi habersiz bırakmam hem sağlık hemde özel sorunlarım var.sen hiç kötü düşünme olurmu canımın içi herşey iyi olacak iyi düşünkü bütün iyilikler seni bulsun canım menim mende seni çok seviyom biliyosun dimi iviiiit men sana dimedim mi erkek olacak menim yeğenim biliyom sağlıkllı olsunda kız erkek farketmez hepimiz için bu böyle ama benim içime doğuyo senin bebişin erkek olacak anasına babasına vatanına milletine hayırlı bi evlat olacak inşallah yerim men onu yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…