saram seninde cuman mübarek olsun gelininize ne oldu kuşum haberim yok? vertigo benim ablamda da var. sola çekim var onda seninde mi öyle ? düz çizgiye koy sola doğru gidiyo yani.iki elini yana açıncA sola doğru yol alıyo farkında olmadan. zor hastalık tabi ama çok şükür hayatını olumsuz etkilicek biley değil çok fazla. kendine dikkat ediceksin canım sıcaktan koruncaksın (tansiyon açısından) geçmiş olsun hayatım. habersiz bırakma bizi emimatuş kime kızdı ne oldu anlayamadık inşallah geri gelir ben onu çoook sevmiştim
sereny canım sanada hayırlı cumalar nasılsın?
pikem sorma bende merak ediyorum bakalım ne zaman döncekler bize. aslında habersiz yok olmazdı kimse ama nedense baya bi habersiz kaldık birbirimizdensen nerde oturuyosun canım?
zeynoooom,nehirim bende sizleri çok özledim merak etmişsiniz sağolun kızlar ancak ben çok rahatsızdım.baş dönmesi ve mide bulantısıyla doktora gittim vertigo teşhisi koydu doktor sanırım orta kulakla ilgili bir rahatsızlık kaç gündür evde yatıyordum.ilaç kullanıyorum.ayağa kalktığım zaman dengemi sağlamakta zorlanıyodum ama şükürler olsunki şimdi daha iyiceyim.
metuşun gidişine üzüldüm üyeliğini iptal etmiş inşallah en kısa bir zamanda aramıza döner.zeloştan hiç haber yok umarım iyidir,yeterim çok geçmiş olsun eniştene,edacım gelmiş sevinçli haberlerle çok sevindim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler.
sanada hayırlı cumalar kuzum... Allah yardımcınız olsun tatlım hastane ile ugrasiyorsunuz galiba..hayırlı cumlar dualrımız kabul olsun inşşşş
zeynoooom,nehirim bende sizleri çok özledim merak etmişsiniz sağolun kızlar ancak ben çok rahatsızdım.baş dönmesi ve mide bulantısıyla doktora gittim vertigo teşhisi koydu doktor sanırım orta kulakla ilgili bir rahatsızlık kaç gündür evde yatıyordum.ilaç kullanıyorum.ayağa kalktığım zaman dengemi sağlamakta zorlanıyodum ama şükürler olsunki şimdi daha iyiceyim.
metuşun gidişine üzüldüm üyeliğini iptal etmiş inşallah en kısa bir zamanda aramıza döner.zeloştan hiç haber yok umarım iyidir,yeterim çok geçmiş olsun eniştene,edacım gelmiş sevinçli haberlerle çok sevindim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler.
merhaba nehircim gelinmizede banada aynı teşhis kondu.yani vertigo ama bende sola yada sağa çekim yok inşallahda hiç olmaz ayağa kalkınca dengesizlik oluyo baş dönmesi mide bulantısı ama şükür evvel Allahın izniyle sonrada ilaçların sayesinde şimdi daha iyiceyim.ortak kulaktaki denge taşları yerinden oynuyomuş vertigoda ilk kez duydum insanın başına gelmeyene kadar da bilmiyo zaten dimi nehircim.ama sağlık olsun Allahım başka dert vermesin bunun içinde şifa versin bana ve tüm hastalara seninde ablana çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
metuşum neden iptal etti bende bilmiyorum ve bende çok üzgünüm bununla ilgili olarak çünkü metuş benimde çok sevdiğim bi arkadaşımdı,bacımdı onu çok özlüyorum.
saram seninde cuman mübarek olsun gelininize ne oldu kuşum haberim yok? vertigo benim ablamda da var. sola çekim var onda seninde mi öyle ? düz çizgiye koy sola doğru gidiyo yani.iki elini yana açıncA sola doğru yol alıyo farkında olmadan. zor hastalık tabi ama çok şükür hayatını olumsuz etkilicek biley değil çok fazla. kendine dikkat ediceksin canım sıcaktan koruncaksın (tansiyon açısından) geçmiş olsun hayatım. habersiz bırakma bizi emimatuş kime kızdı ne oldu anlayamadık inşallah geri gelir ben onu çoook sevmiştim
sereny canım sanada hayırlı cumalar nasılsın?
kızlarr ben adetim oldum bugün 3.günüm.hani 18günüm geçmesine rağmen akıntım var diodum yaa.adetimde akıntıyla beraber gelio.şefaf akıntılı gelio yani sümüksü oluoo çok korkuyrmmmm.bilgisi olan varmı
selam tatlım....orta şekerim.......sen ve bebişin de inşallah iyisindir...
maonya canım ben sana sürekli aynı şeyi söyler oldum son günlerde... dinle sen beni bi an önce bi doktora görün. misafirlerin gitmedimi daha?? uzatma da git bi görsün doktorun seni. korkma stres yapma belki mevsim değişikliğinden yada üşütmeden falandır kuşum. en kısa zamanda doktora gittim demeni bekliyorum hayatım
hayırdır seren noldu da orta şekerli oldun canını sıkan nebiz iyiyizde sıcaklarla aramız iyi değil. yeri daraldı öfkeli bana bebeğim sürekli canımı acıtıyo artık. pazartesi 3 te doktora gidicez bakalım doktor dedemiz neler söylücek bize merakla bekliyoruz
bir an için canım sıkılmıştı şimdi iyiyim. tikırına göre az kalmış tatlım..biraz daha sabret sonra hayırlısıyla hooooppp yavrun kucağında olsun......
kızlarr ben adetim oldum bugün 3.günüm.hani 18günüm geçmesine rağmen akıntım var diodum yaa.adetimde akıntıyla beraber gelio.şefaf akıntılı gelio yani sümüksü oluoo çok korkuyrmmmm.bilgisi olan varmı
maonya canım ben sana sürekli aynı şeyi söyler oldum son günlerde... dinle sen beni bi an önce bi doktora görün. misafirlerin gitmedimi daha?? uzatma da git bi görsün doktorun seni. korkma stres yapma belki mevsim değişikliğinden yada üşütmeden falandır kuşum. en kısa zamanda doktora gittim demeni bekliyorum hayatım
hayırdır seren noldu da orta şekerli oldun canını sıkan nebiz iyiyizde sıcaklarla aramız iyi değil. yeri daraldı öfkeli bana bebeğim sürekli canımı acıtıyo artık. pazartesi 3 te doktora gidicez bakalım doktor dedemiz neler söylücek bize merakla bekliyoruz
uzum bir dr git sen yaaa
kızlar geçen hafta gittim ya doktora burdada paylaştım.yumurtaların çok sorunlu.acil kilo vermen gerek ve tedaviye başlamamız gerek dediii.
hayırlı cumalar..........
kızlar geçen hafta gittim ya doktora burdada paylaştım.yumurtaların çok sorunlu.acil kilo vermen gerek ve tedaviye başlamamız gerek dediii.
merhaba canım, hosgeldin... nasılsın? (metuka sandım seni bir an.. neyse....)
herkese günaydın
bugün doktor kontrolümüz var. dün ağrılarım oldu bakalım bugün nst sonuçlarımız nasıl çıkacak. heyecanlıyım bi okadarda kramplıyım. ama keyfim yerinde oğlumu görcem nasipseannesine kıyak yapsada yüzünü gösterse keşke. son 2 aydır yüzünü göstermiyo bize. dönüşte yazarım size. ama yok bi kaç gün sesim çıkmazsa bilin ki ege doğmaya karar vermiştir. çünkü sıkıntılıyız dünden beri
öpüyorum çoook çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?