Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yine kimseler yok herkesler sıcaklardan dolayı dışarıda sanırım topiğimizin canlı günlerini özledim yaaaaaa gelin de sohbet edelim

kaderiya:
tatlım sağolasın inşallah allahım isteyenlere bebiş hamişlerede kolay doğum nasip etsin stresli ağrılı günler geçirdim. yarın son buluyo sonunda. çok korkuyorum aklım kafam duygularım çok karışık

efkar:
aramıza hoşgeldin şekerim umarım en kısa zamanda bebişin gelir... sen tetkiklerini yaptır bence. 1 sene sonra başlama herşeyi bil ona göre tedavine gerekirse 1 sene sonra başlarsın. neyin var neyin yok eşinin neyi var neyi yok görmekte fayda var bence...

sarammm:
valla galiba herkes dışarda. ben evdeyim sıcaktan kudurmuş durumdayım. eşimle evimizi temizledik toparladık sabah çok erken yollara düşücez diye. kimselere dağınık bırakmadık evimizi bendeçok özledim valla herkesi. hele zelalim bi gitti pir gitti. kış gelince anca toplanıcaz belli oldu sen nasılsın??

nehirim Allah yarın yardımcın olsun dualarımız seninle sakin olmaya çalış ve egeyi kucakladığını düşün hep.seni merak edecem en kısa zamanda bize haber ver emi canım

[/B]

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım sen ne zaman geliyosun Türkiye ye

bu ay gidip bir transver daha denemeyi dusunuyorum nasilsa 6 bebis var hamile kalirsam bu sene kalir gelmem , ama olmadisa gelicam 6 hafta izin yapmayi dusunuyorum ..... kismet nasip gelmeyi cok istiyorum ama insanlarin sorulari ve tuaf bakislari beni biraz durduruyo ,o bitmek bilmeyen sorulari , neden olmadi ,sorun kimde,doktor ne dedi, ne yapicaksin ,ne olucak simdi,..............

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer bebğin sana sıkı sıkı tutunur hamiş olda bu sene gelme boş ver ama olmazda gelirsen insanların ne dediğini boş ver insanların ağzı torba değilki büzesin duymazdan gel olsun bitsin kim ne isterse onu düşünsün önemli olan senin ve eşinin ne düşündüğü gerisi hikaye inan bana canım

senin dedin cok dooru canim da ben okadar denedim bunu duymamazliktan gelmeyi ama yapamiyorum her sey cok kafama takiyorum uzuluyorum elimde deyil ........defalarca deneyipta tutmayan bebisler, aldim kilolar, cevremde yeni gelinlerin evlenir evlenmez hamile kalmasi ve dalga gecer gibi seneye anne olucam demeleri beni cok uzuyo elimde deyil ..... herkezden uzak durmaya calisiyorum,

seni çok iyi anlıyorum canım ama yapacak bişey yok ki bizimde bebişlerimiz gelecek elbet vakti zamanı geldiğinde üzülme kıyamam tatlı arkadaşım menim

zelaaaaaaaaaaaaaaaal,metuuuuuuuuuuuş,leylaaaaaaaaaaaa,edaaaaaaaaaaa,nehiiiiiiiiiiiir nerdesiniz kızlar yaaaaaaa

nehirim Allah yarın yardımcın olsun dualarımız seninle sakin olmaya çalış ve egeyi kucakladığını düşün hep.seni merak edecem en kısa zamanda bize haber ver emi canım

sağol sarammmm uyku yok gözümde eşim azcık daldı ben de bi gireyim size yazayım dedim. sakin değilim çok korkuyorum titriyorum sürekli kalbim güm güm egede doğcağını hissetti sanırım hiç durmuyo inanki odan oraya atıyo kendini çok telaşlı ben yarın 12-13 arası giricem sezeryana laptop yanımızda olucak ablamla eşim kalıcak yanımda onlar eğlenirler diye alıyorum kendimi iyi hissedersem hemen giter yazarım size hiç merak etmeyin. ama söz vermiyim ne durumda olurum bilemiyorum en kötü ihtimalle eve döndüğümde yazarım zaten size. allah aşkına dualarınızı eksik etmeyin benden çok mutluyum o ayrı ama çok korkuyorum çok ağlamaktan içim dışıma çıktı. görüşmek üzere kızlar allaaha emanet oluninşallah ben dönünce güzel güzel süprizleriniz olur bana sizler benim dualarımdasınız... iyi geceler

nehircim canım nasılsın senide mi uyku tutmadı benim gibi rabbim sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah egemiziii canım benim demek ege yarın kısmetse kucagında olacakk canım sakın korkma rabbim kolaylıgını verecek

nehirim muhtemelen bu saatlerde egemizi kucaklamışsındır şimdiden gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün egemizi sanada çok geçmiş olsun inşallah doğum anında aklına gelmişizdir bizlere dua etmeyi unutma canım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…