prensesim merhaba nasılsın
kızlar iyi akşamlar hepinize.. adetim iki gün geçti göğüs uçlarım çok acıyo ve karnımda garip bir acı mı ağrı mı desem anlayamadığı bir sızı var.. birde gazım var
bir tane düşüğüm olduğu için korkuyorumm.. hamile kaldığında benzer karın ağrısı acısı çeken var mıydı??? korkudan test yaptıramadım henüz ama yarın yaptırıcam kararlıyım.. var mı boyle bişey hisseden?? şimdiden teşekkürler..
ben de düşük yapmıştım garip bir ağrı daha çok sancıya benzeyen bir ağrı vardı karnımda inş hamilesindir........
kızlar iyi akşamlar hepinize.. adetim iki gün geçti göğüs uçlarım çok acıyo ve karnımda garip bir acı mı ağrı mı desem anlayamadığı bir sızı var.. birde gazım var
bir tane düşüğüm olduğu için korkuyorumm.. hamile kaldığında benzer karın ağrısı acısı çeken var mıydı??? korkudan test yaptıramadım henüz ama yarın yaptırıcam kararlıyım.. var mı boyle bişey hisseden?? şimdiden teşekkürler..
saraaa niye dittin?
kızlar yaa neden kimse cevap yazmıyor bana yaaa(((
Selamunaleykum kızlar bakıyorum topik bomboş kalmis.nasilsiniz keyifler nasıl?
cevabın için sağol saracım benimde sorunum burdaki doktorlara güvenememem çünkü hiç tanıdık yada gidiceğim doktor hakkında bilgi veren birisini bulamadımzeynebim inşallah bebişin kendiliğinden gelir ama canım benim fikrim evinin olduğu yerde iyi bir doktor bulup aşılama yada tüp bebek yaptırman daha iyi olur çünkü insan kendi evinde her zaman daha rahat eder hakkında hayırlısı olsun canım
kzılar ya bu hayıt tohumunu kullanan var mı parlodel çok tansiyonumu düşürüyor hayıt tohumunu duydum onu kullanıcam nasıl kullanılıyor ve yan etkileri var mı
selam men geldim ama yine kimsecikler yok:44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?