Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar pc sorunlu olduğundan kaç gündür giremedim siz de pek uğramamışsınız zaten..............

hadi kızlar gelin eski günlerimize dönelim...........

kızlar iyi akşamlar hepinize.. adetim iki gün geçti göğüs uçlarım çok acıyo ve karnımda garip bir acı mı ağrı mı desem anlayamadığı bir sızı var.. birde gazım var
bir tane düşüğüm olduğu için korkuyorumm.. hamile kaldığında benzer karın ağrısı acısı çeken var mıydı??? korkudan test yaptıramadım henüz ama yarın yaptırıcam kararlıyım.. var mı boyle bişey hisseden?? şimdiden teşekkürler..

ben de düşük yapmıştım garip bir ağrı daha çok sancıya benzeyen bir ağrı vardı karnımda inş hamilesindir........

rengarenk canım inşallah hamilesindir çünkü göğüs uçları hamilelikte acır genellikle test yapıp mğjde ver bize

cevabın için sağol saracım benimde sorunum burdaki doktorlara güvenememem çünkü hiç tanıdık yada gidiceğim doktor hakkında bilgi veren birisini bulamadım

kızlar nasılsınsınız ben yoğunum bu günlerde gelemiyorum:18::18::18::18::18::18::18::18: çok özledim sizleri sizlerle kaynatmayı :44::44::44::44::44::44::44:sayfaların alıp başını gittiği günleriiiii inşşşş yine toplanıp kahvelerimiz alacağız veee bir tarafdan tv izlerken diğer tarafdan yazışacağız :126::126:
osmancığaaaa sülümana yorum yapacağız kahkahaar havada uçuşacakkkk32::32

kzılar ya bu hayıt tohumunu kullanan var mı parlodel çok tansiyonumu düşürüyor hayıt tohumunu duydum onu kullanıcam nasıl kullanılıyor ve yan etkileri var mı

kzılar ya bu hayıt tohumunu kullanan var mı parlodel çok tansiyonumu düşürüyor hayıt tohumunu duydum onu kullanıcam nasıl kullanılıyor ve yan etkileri var mı

hayıtın herhangi bir yan etkisi yok canm bende kullanmıştım ama sana tavsiyem tohumunu alırsan kaynatmakla soğutmakla falan uğraşma aktarlarda hayıt suyu satılıyor cam şişenin içinde ondan al hem daha pratik hemde ölçü ayarlama derdin yok. suyunu alırsan arkasında kullanım şeklinde yazıyor zaten: 1 çay bardağının 1/4ü kadar hayıt suyu geri kalan kısmına içme suyu ekleyip sabah-öğle-akşam 3 öğün yemeklerden 20dk önce aç karnına içiyorsun. tohumunu alırsanda önce öğütüyorsun yani baharat çekme makinesinde çek sonra 1 su bardağı suyu kaynatıp hayıtı içine at 2 dk sonra altını kapat biraz demlendikten sonra suyu temiz bir bezle süz soğuduktan sonra (ılık olacak şekilde) yine 3 öğün aç karnına iç her öğün taze hazırla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…