Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım valla demistiniz, (darısı basına insallah canım) benimde icime dogan dogru cıktı...Artık sağlıklı olsunlarda en önemlisi sağlık cidden... Tatlım nasılsın? hastalık yoktur insallah? Nasıl oldun canım? Umarım daha iyisindir bacım

darısı senin de basına insallah canım.. amin güzel duaların icin tatlım.. neler yapıyosun?

günaydın fıstıklarrrrr
pikem oğlan annası olacaksın allahın izni ile haaaa sağlıcakla gelsin yeğenimiz
darısı basına insallah yetercim.. amin canım cümlemizin ki insallah... nasılsın?

cok sevindim temiz cıkmasına canım.. ne kadar cok erkek cıktı nisan- mayısta hamile kalanlardan di mi? Neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş tabii ki... Bende cok seviyorum kız cocuklarını kısmet artık...
Sanada masallah canım iyi bak kendine...

Kızlar herkese selamlar...... Rabbim hamilelik ve saglıkla dogurmak nasip etsin insallah cümlemize...

Zelal kız bacım bir gittin pir gittin yani ..ne diimmmmm

Kızlarrr Bacılar, bu topige benden baska ugrayan yok mu sekerler??? :26::26::26::26: olmuyo ama yanim, :84::84::84::84::84: bi toplansak gene.....

sağol canımm inşşşşşşşşşşş

Kızlarrr Bacılar, bu topige benden baska ugrayan yok mu sekerler??? :26::26::26::26: olmuyo ama yanim, :84::84::84::84::84: bi toplansak gene.....

evet canımmmm ne güzel olurrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

benim tatlı güzel iyi arkadaşlarım nasıllarmış bakalım özledim valla sizleri... ege azcık nezle oldu 2 gündür uykusuz durumdayım. bu gece de sanki azcık ateşi var gibi nöbetteyim anlıcağınız. bi bakayım dedim hazır uyuyoken bende azcık kafamı dağıtayım

canım geçmiş olsunnn dikatli olun

geçmiş olsun nehircim inşallah tez vakitte iyileşir egemiz

günaydın kızlar yine yoksunuz umarım hepiniz iyisiniz men hepinizi çok özledim

geçmiş olsun nehircim inşallah tez vakitte iyileşir egemiz

günaydın kızlar yine yoksunuz umarım hepiniz iyisiniz men hepinizi çok özledim

sağol saram. iyileşti çok şükür uzun sürmedi. dün doktora gittik kilo almış boyu uzamış büyümeye başladı benim ağustos böcüüm bende hepinizi çok özler oldum inanki. lohusalıktan dolayı sanırım çevremdekiler anlayışsız geliyo bana. size içimi açıyodum konuşuyoduk dertleşiyoduk şimdi kendimi çok yanlız hissediyorum

kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum

nehircim iyi olmanıza sevindim.egemizede maşşallahuzun boylu olacak yakışıklı yeğenim.kendini yalnız hissetme tatlım menim konuşmak istediğinde biz burdayız biliyosun

yetercim hemen kötüye yorma bacım dur bakalım bide doktorun tüm tetkikleri görsün inşallah kötü bi şey çıkmaz.Allah yardımcınız olsun canım kalbini ferah tut

günaydınlar canlar nasılsınız kızlar topiğimiz çok sesiz kaldı biraz heycen hareket lazım ne yapcak acep
yetercim hemen kötüye yorma bacım dur bakalım bide doktorun tüm tetkikleri görsün inşallah kötü bi şey çıkmaz.Allah yardımcınız olsun canım kalbini ferah tut

saran bende bukadar kısa sürede büyüyeceğine ihtimal vermiyorum kiiiiii zaten 2 ayda bir mr çekiliyor kendimi telkin ediyorum ama dr aklımı karıştırmadımı karıştırdı yarın konuşacağımm inşşşş güzel haberler alırım

kızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoruz tabi yaz geldi hepimiz dağıldık tatillere gezmeler ohh ne güzel attık kurtlarımızı rahatladık sanırım biraz yetercim çok üzüldüm gerçekten ama ben açıkçası birşey çıkıcağını düşünmüyorum içini ferah tut güzel yürekli arkadaşım iyi düşünürsek iyi olur ve eminim ki iyi olucak merak etme sen dualarımız seninle bu arada bende rahim filmi çekileli 4 ay oldu ve hala tık yok sanırım artık aşılamaya başlamanın zamanı benim doktorum istanbulda ama eşim izin alamıyacağı için istanbula gidemiyoruz malum aşılama için kocişiminde gelmesi gerek ama o 1 gün bile izin alamıyor kamplar maçlar offf trabzonda şafak hatırnaz diye bir doktor varmış iyi olduğunu söylüyorlar ama sizde bilirsiniz ki kişiye göre değişiyor doktorun iyiliği maalesef sizce ne yapıyım 1 yıl daha bekliyim mi istanbula gidip kendi doktorumda yaptırmak için ki içim 1 yıl daha beklemeye hiç el vermiyor yoksa trabzonda 1-2 defa aşılama ile şansımı deniyim mi yani burada ki doktora güvenip gidiyim mi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız inanın fikrinizr o kadar ihtiyacım var ki lütfen yardım edin bana lütfennnn

sağol kuzum inşşşş canım inşş

yetercim seni ve eşinin durumunu merak ediyodum ama başka bi topiğe bir sorun olmadığını yazmışsın buna sevindim tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin canım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…