Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yetercim seninde kadir gecen mübarek olsun paylaşımın içinde çok sağol

arkadaşlar bakınıyorum ama kimsecikler yok hazırlanmam lazım camiye gidecem birazdan dualarım hep sizinle olacak herzamanki gibi. Allah'a emanet olun dilerim her duanız kabul olur...

kızlarr ben bi süre aranızda olamayacağım.merak etmeyin iyiyimmmm

inşş bayramdan sonra bol bol görüşürüz.

allaha emanet olun

Hepinizin Bayrami kutlu olsun kizlar Rabbim hepinizi hayirli vede saglikli evladlarla müjdeler insALLAH::::

Cok gecmis olsun güzel arkadasim Rabbim saglikli uzun ömürler versin sana vede esine hayirli vede saglikli evladlarla müjdelesin.....

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun........
rabbim bu bayramın hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.........

iyi bayramlar canımmmarkadaşlarım. allah kazasız belasız bi bayram nasip etsin inşallah. yolculuk varsa aman dikkat uyuklamayın kurallara uyun emi... hepinizin tatlı yanaklarından öpüyorum allaha emanet olun şekerlerim

hayırlı bayramla şeker tadına bir bayram geçirmeniz dileğiyleee

merhaba canım sen nasılsın? nasıl gidiyor yasam? hayırlı haberlerinizi bekliyoruz tatlım..

saram canımbenim egenin resmini görmek istemişsin profilimdeki ege albüme de koydum aynı resmi bakalım beğenicekmisiniz prensimi
canım ben bir tek avatarında görebildim.. masallah.. Allah hayırlı, sağlıklı bir evlad yapsın insallah.. Darısı cümlemizin basına ins.

arkadaşlar bakınıyorum ama kimsecikler yok hazırlanmam lazım camiye gidecem birazdan dualarım hep sizinle olacak herzamanki gibi. Allah'a emanet olun dilerim her duanız kabul olur...
Hayırlı olsun edacım, hamileymissin.. cok tebrik ederim

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim bugünün hürmetine gönlünüzdekini nasip etsin...
amin canım, senide mübarek olsun.. nasılsın kuzum? nasıl gidiyor hamilelik?

Arkadaslar cümleten selam olsun

öncelikle Ramazan Bayramınızı ve Zafer Bayramınızı kutlarım... Herkes cok güzel, huzurlu bir bayram gecirir insallah...
Ben cok sükür eve döndüm... Uzun bir tatil oldu ama cok cok iyi geldi... Pek uygun ortam bulamadıgım icin internete giremedim... Ama sizleri de özledim..
Hamd olsun yavrumla ben iyiyiz, simdilik yolunda hersey, insallah sonuna kadar böyle devam eder.. Gelir gelmez 3lü test icin doktora gittim.. insallah sonuclarımızda temiz cıkar... Cinsiyeti erkekmis ablaları, emin olduk artık.. ben kendi gözlerimle bile gördüm pipisini : hehe.. Darısı sizlerin basına insallah... Rabbim bu güzel günlerde dualarımızı kabul etsin insallah..

Herkesi cok öpüyor ve sevgilerimi yolluyorum.. Kenidinize (ve yavrunuza) cok iyi bakın

merhaba kızlar herkesin bayramı kutlu olsun şeker tadında bir bayram olsun herkes için

zeynocum sağ salim evine dönmene bebişinin iyi olmasına çok sevindim.demek yeğenimiz erkek olacak ha ama teyzesinin içine doğmuştu dimi canım Allah sağlıkla kucaklamanıda nasip etsin inşallah öptüm byyyy

Masallah. pi̇kecim yigenimiz erkek ayy ne güzel çok sevindim Allah bı avazda yavrunu hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin inşallah 3lu testin de güzel çıkar.kendine iyi bak arada msn ac. SARA hiç sesin soluğun çıkmıyor neredesin?

günaydın fıstıklarrrrr
pikem oğlan annası olacaksın allahın izni ile haaaa sağlıcakla gelsin yeğenimiz

iyiym canım cok şükür sen nasılsın? oğlun olacakmış maşallah allahım nazarlardan saklasın yavrularımızı...hamilelik iyi mide bulantım falan yok artık daha iyiyim bugün itibari ile 18+4 olduk allah kucagımıza almayı nasip etsin...

bu arada bayramın kutlu olsun canım 3 lü testin de temiz cıkar inşallah ben yaptırdım cok şükür temiz cıktı.bizde pipiyi gördük:) hatta kayınvalidem ve annemin içine hep kız doguyordu biz erkek oldugunu söyleyince aa sanki kız gibiydi falan diolar bende eşime dedimki annenle annem böle diolar sanki kız istiolar dedim oda diorki benim oğlumun büllüğünü yesin onlar diyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…