başladık zaten doktorumuz önerdi. avatarıma yeni resmini koydum teyzesi bak egemizeanaaa nereye çıktı tayin? allahım kolaylık versin. gittiğin yerlerde güzel iyi insanlarla karşılaştırın. yeni yer yeni umutlar mutluluklar ve de bir bebek getirsin size inşallah
anaaaaaam profilindeki egemizin yeni resmi mi kırkbir kere maşallahcanım menim ya yerim onu men benim yerimede çok öp nehircim egemizi Allahım onu nazarlardan korusun ve sana ve babasına çok bağışlasın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım çok sağol duaların için.tayinimiz karadenize çıktı eşimin memleketine gidiyoruz.
sağol saram allahım sanada nasip etsin inşallah allahım isteyen herkeslere göstersin... öperim tabiş seveseve hemdeooo uzaklara gidiyosun yolun açık olsun arkadaşım. yolculuk nezaman nasipse? ne kadar yoksun çok gitme hemen geri gel emi
gunaydin kizlar nasilsinizben iyim bir bosluk icindeyim ...... austos ayinda normal kanamam olmadi icin transver yapilmadi ve cok uzuldum ....... september icin 5 tane doom kontrol habi verdiler onlari ictim kanamam normal oldu ama bu seferde ovulasiya olmadim yine transver yapilmadi doktorum cok kizdi bana ... sakin ol kafani bosalt hic birsey dusunme diye kizdi .. sabirli ol , sen dusunup kafaya takinca yumurtalarin gelismiyo ovulasiyon olmuyorsun.......... boyle bir suru laf soyledi bana ................... elimde deyilki 6 tane transver edildi simdiye kadar olmadi .......... olucak biliyorum bir gun ........ ama 6 kez olmadi icin rahat olamiyorum ya bu seferde olmasa diye ..........ALLAH ISTIYEN HERKEZE NASIP ETSIN EN KISA ZAMANDA
cadıcım söylemesi kolay ama yapılması zor olan şey sabredip beklemek ama elimizden başkada bişey gelmediğine göre çocuk fikrini bi müddet aklımızdan çıkarmak başka uğraşlar bulmak gerek inşallah en kısa zamanda seninde benimde isteyen herkesinde bebeği gelir Allah yardımcımız olsun canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım çok sağol duaların için.tayinimiz karadenize çıktı eşimin memleketine gidiyoruz.
zeynooooooooooo,metuuuuuuuuuuuş,zeloooooooooooooş,eceeeeeeeeeeeee,edaaaaaaaaaaaaan,edaaaaaaaaaaaaaa,edazeeeeeeeeeeeeeeees,leylaaaaaaaaa,nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir,zeynebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,cadıııııııııııııııııııııııııı,yeteeeeeeeeeeeeeeerkızlar gelin artıkın:92::92::92::92::92::92::92::92:
evet canim soylemesi kolay ama yapilmasi cok zor bir sey ...ne yaparsam yapim aklimdan cikmiyor baska seylerle de urssam olmuyor ... nereye baksam bir hamile nereye gitsem bir bebek ... burda tanidim 20 ayle var hepside esimin akrabalari 7 si hamile 2 si yeni doom yapti nereye gitsem, hadi sira sende daha ne bekliyorsun yoksa olmuyormu ,kimsede bilmiyor iki cok samimi arkadasim haric tedavi gordumu , ondan cevabim hep ayni .... bir gun olur ALLAHIN IZNIYLE.... bilmiyorum herkezden uzak mi durim gorusmiyem ....ne yapim bende bilmiyorum .... kafam cok karisik ...........
merhaba yetercim sen nasılsın
gunaydin kizlar nasilsinizben iyim bir bosluk icindeyim ...... austos ayinda normal kanamam olmadi icin transver yapilmadi ve cok uzuldum ....... september icin 5 tane doom kontrol habi verdiler onlari ictim kanamam normal oldu ama bu seferde ovulasiya olmadim yine transver yapilmadi doktorum cok kizdi bana ... sakin ol kafani bosalt hic birsey dusunme diye kizdi .. sabirli ol , sen dusunup kafaya takinca yumurtalarin gelismiyo ovulasiyon olmuyorsun.......... boyle bir suru laf soyledi bana ................... elimde deyilki 6 tane transver edildi simdiye kadar olmadi .......... olucak biliyorum bir gun ........ ama 6 kez olmadi icin rahat olamiyorum ya bu seferde olmasa diye ..........ALLAH ISTIYEN HERKEZE NASIP ETSIN EN KISA ZAMANDA
sağol canım ya ben bir tuhafım başım ağtıyor dönüyor gözüm açılmıyorrr bir tuafım
evet canim soylemesi kolay ama yapilmasi cok zor bir sey ...ne yaparsam yapim aklimdan cikmiyor baska seylerle de urssam olmuyor ... nereye baksam bir hamile nereye gitsem bir bebek ... burda tanidim 20 ayle var hepside esimin akrabalari 7 si hamile 2 si yeni doom yapti nereye gitsem, hadi sira sende daha ne bekliyorsun yoksa olmuyormu ,kimsede bilmiyor iki cok samimi arkadasim haric tedavi gordumu , ondan cevabim hep ayni .... bir gun olur ALLAHIN IZNIYLE.... bilmiyorum herkezden uzak mi durim gorusmiyem ....ne yapim bende bilmiyorum .... kafam cok karisik ...........
hayirli olsun canim tayininiz cikmis karadenize gidiyorsunuz yeni sehir yeni arkadaslar yeni hayaler ...insalla hayirlisiyla hayirli urlu gelir birde bebek olur
geldim benn
Rabbim'den cümlemiz icin hayırlısı olsun... Alah isteyenlerin kucaklarını bos bırakmasın insallah canım... Hayır ile kucaklar bebisle dolsun insallah...
slm kızlar nasılsınızz???
ben iyi değilim.mantar oldum.biliosunuz mantar yüzünden tüplerimde hasar oluşmuştuuu ve yine mantar oldummmm:84:
sizde varmı bi gelişme.geçmişe bakamadım
nehircimm maşalllaahhhh ogluşun çok tatlı rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürler verirr inşallah sizlere bagışlasın rabbim nasılsın canımmerhabalar canlarımmmm...
nasılsınız? giremiyorum çok fazla sizi unuttum sanmayın unutulduğumuda sanmak istemiyorumuykusuz kalmaya alıştım artık eskisi kadar başım ağrımıyo. sağlığımız yerinde süt durumumuz çok berbat çok az geliyo ama inatla emziriyorum onu bunu yiyorm azimliyim 3-4 damlada olsa arttırcam sizlerden haberler nasıl? herkes iyimi? geçmişe bakamadım affedin nolur... hepinizi çok özledim güzel haberleriniz varmı ki bana
saracım tayininiz çıkmış hayırlı olsun bacım inşallah memleketinizde umutlarınıza kavuşursunuz bize müjdeli haberler verirsin inşallahsağlık olsun nehircim devam sütleri var onları alırsın gerçi sen daha iyi bilirsin bunları canım ama dualarım seninle Allahım seni ve egeyi kem gözlerden korusun egemiz yesin içisin uyusunda büyüsün inşallah.
bana gelince ben iyiyim annemlerdeydim yeni döndüm şimdide tayinciyiz ev toplama taşıma işleri beni bekliyo sende bana dua et canım.
yetercim geçmiş olsun baş dönmesi varmış hayırlara vesile olur inşallah canım sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemiyoruzsağol canım ya ben bir tuhafım başım ağtıyor dönüyor gözüm açılmıyorrr bir tuafım
slm kızlar nasılsınızz???
ben iyi değilim.mantar oldum.biliosunuz mantar yüzünden tüplerimde hasar oluşmuştuuu ve yine mantar oldummmm:84:
zeynooooooooooo,metuuuuuuuuuuuş,zeloooooooooooooş,eceeeeeeeeeeeee,edaaaaaaaaaaaaan,edaaaaaaaaaaaaaa,edazeeeeeeeeeeeeeeees,leylaaaaaaaaa,nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir,zeynebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,cadıııııııııııııııııııııııııı,yeteeeeeeeeeeeeeeerkızlar gelin artıkın:92::92::92::92::92::92::92::92:
canım benim inşallah rabbim sanada nsip edecek ama bu kadar yıpratma kendini bak yumoşlarda etkileniyor biraz daha rahat ol duanı eksik etme rabbim gönderek melegini...gunaydin kizlar nasilsinizben iyim bir bosluk icindeyim ...... austos ayinda normal kanamam olmadi icin transver yapilmadi ve cok uzuldum ....... september icin 5 tane doom kontrol habi verdiler onlari ictim kanamam normal oldu ama bu seferde ovulasiya olmadim yine transver yapilmadi doktorum cok kizdi bana ... sakin ol kafani bosalt hic birsey dusunme diye kizdi .. sabirli ol , sen dusunup kafaya takinca yumurtalarin gelismiyo ovulasiyon olmuyorsun.......... boyle bir suru laf soyledi bana ................... elimde deyilki 6 tane transver edildi simdiye kadar olmadi .......... olucak biliyorum bir gun ........ ama 6 kez olmadi icin rahat olamiyorum ya bu seferde olmasa diye ..........ALLAH ISTIYEN HERKEZE NASIP ETSIN EN KISA ZAMANDA
amiiiiiiiiinnnnnnnngeldim benn
hoşgeldinn nasılsın güzel anne
Rabbim'den cümlemiz icin hayırlısı olsun... Alah isteyenlerin kucaklarını bos bırakmasın insallah canım... Hayır ile kucaklar bebisle dolsun insallah...
sağol canım ya ben bir tuhafım başım ağtıyor dönüyor gözüm açılmıyorrr bir tuafım
gecmiş olsun canım rabbim şifa versinslm kızlar nasılsınızz???
yetercim inşallah hamişsindir bacım bunlar hayra alamet olsun canım menim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?