Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlar nasılsınızz???

ben iyi değilim.mantar oldum.biliosunuz mantar yüzünden tüplerimde hasar oluşmuştuuu ve yine mantar oldummmm:84:

sizde varmı bi gelişme.geçmişe bakamadım

maonyam :
canımgeçmiş olsun. kendine dikkat et emi. ayaklarına dikkat et üşütme sakın daha kötü olma. pamuklu çamaşır giy mutlaka. günlük ped kullanma sakın.

ececim:
sağol hayatım allah razı olsun. allahım herkeslere nasip etsin inşallah.. egemi kucağıma aldığım günden beri dualarım 3 katına 4 katına çıktı dualarım hep sizlerle tüm isteyenlerle... sabretmek çok zor biliyorum ama zahmetsiz geçirmk lazım bekleme süresini. gelecek bebekler mutlaka gelecek. önemli olan sizlerin bizlerin herkeslerin yıpranmadan bekleyebilmesi... yüzünüz gülsün güzel arkadaşlarım umudunuz hiç bitmesin. en kısa zamanda gelsin bebeişleriniz inşallah. hepinizi seviyorum....

cadı:
seninle saçma sapan bir sebepten dolayı ters düşmüştük. muhattap olmuyoruz da birbirimizle. ama yazdığını okuyunca yazmak istedim sanada. umutsuz olma. inan ki allah hayırlı zamanda verecek yavrunu her işte bir hayır var . sen rahat olmaya çalış zor biliyorum ama sıkma kendini. 1 ay olsun düşünmemeye çalış bende senin gibiydim düşünmeden saatim geçmezdi. fakat tüp bebek tutmAYINCA artık bitti dedi bebek düşünmedik o ay geldi egem karnıma. hayatında 1 ay ara verherşeye. dşünme ağlama ilaçlarını kullan ama ihmal etme. ozaman gelcektir bebeğin inanki. aman acımasız geçiyo gidiyo elin boş kalıyo mutsuz oluyosun en önemlisi umutsuz oluyosun anlıyorum ama geçicek biticek herşey. bebeğini kucağına aldığın an unutucaksın bu günleri inan bana...

sarammm:

tatlım benim dün ege ağlayınca çıkmak zorunda kaldım. uzak kalma tabi bizden özleriz seni bekleriz hep... öpüyorum tatlım..

son ece;sara

saolun kızlarrr.bu aralar bebek konusundan uzaklaşmak istedimmmm.unuttumda hiç aklıma gelmedii.ama bugün nedense çok ağlayasımmm varrrrr

niye ağlamak istiyosun canım ya sıkma canınını hiçbişeye inan değmez bebişin de inşallah kendiliğinden gelir herşey daha güzel olur canım arkadaşım menim

SARACIM nasılsın canım benim sen geldin topiğimiz şenlendi sen gitme bidaha bebeğim... tayininiz cıkmış canım allah iyi insanlarla karsılaştırsın bacım yeni şehir sana ugur getirsin inşallah...

iyiyim canım menim sen neasılsın miniğin nasıl .duaların için amiiiiiiiin diyorum çok sağol bacım.edacım benim gelmemde topiği şenlendirmeye yetmedi baksana bacım ne gelen var ne giden taşınmadan sonra bende bi müddet olamam heralde ama sağlık olsun hepinizi çok seviyorum men

sarammm:

tatlım benim dün ege ağlayınca çıkmak zorunda kaldım. uzak kalma tabi bizden özleriz seni bekleriz hep... öpüyorum tatlım..

nehircim senin habersiz gitmeyeceğini biliyorum aniden gitmişse mutlaka bi sebebi vardır hele şimdi kesin egemizle ilgilidir o ağlamasın sen egemizi üzme ona iyi bak gerisi mühim değil egemizin kulağına sara teyzen seni çok seviyo ve hep dua ediyo de koklayarak öp benim yerime

niye ağlamak istiyosun canım ya sıkma canınını hiçbişeye inan değmez bebişin de inşallah kendiliğinden gelir herşey daha güzel olur canım arkadaşım menim

1ay sonra 3.yılımızaa giricez bebeksizz ve ben yineee ağlayarak kutlayacağım.antepe göre 3yıl bebeğin yoksa bitmişsin demektir.acıyan gözlerden doktor tavsiyelerinden bıktım resmen nnn

eda33

iyi dileklerin için saol cnm.

nehir

ben normaldede günlük ped kullanmam ki cnm.o kadar dikkat ediodum günde 3 çamaşır değişiodum ama yinede oldum.
sen neler yapıosun tatlım bebeğin nasıllll.

1ay sonra 3.yılımızaa giricez bebeksizz ve ben yineee ağlayarak kutlayacağım.antepe göre 3yıl bebeğin yoksa bitmişsin demektir.acıyan gözlerden doktor tavsiyelerinden bıktım resmen nnn

seni çok iyi anlıyorum canım ama Allahın takdirine karşı gelmek ne haddimize.insanları takmamayı öğrenmek zorundayız maonyacım yoksa mutlu olamayız.bende aynı sözleri duymaktan bıktım yanımda onun gelini hamile bu yine hamiiiiileeee diye gıcık vererek konuşanlar o kadar çok ki ama bende yaaa öylemi hayırlı olsun deyip başka bi konu açıyorum hemen bozuluyolar takmadığımı görünce. bizede Allah nasip ederse olur etmezse yapacak biley yok ne yapalım diyorum sinir olsamda bunu sadece ben biliyorum kimseye bu zevki yaşatmam.bırak sen sinir olacağına onlar sinir olsun eşin senin yanında ya sana destek ya gerisini boşver tatlım.zelalın da dediği gibi çocukların ana yemeğin yanında salata gibiler icab ederse biz yemeği salatasızda yeriz dimi maonyaaacım

ama laf aramızda inşallah en kısa zamanda Allahım bize bebeklerimizi gönderirde çevrede gıcık insan müsveddelerine kapak olur.

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28,mavusbebek,kardelen5233+,

kızlar merhaba hoşgeldiniz kardelencim nasılsın

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28,mavusbebek,kardelen5233+,

kızlar merhaba hoşgeldiniz kardelencim nasılsın

merhaba saracım,ben iyiyim hamdolsun,sen nasılsın?
tayininiz çıkmış,hayırlı olsun sende karadenizden yazışcan bundan sonra desene

saram :
öperim canım seve seve hemde maonyama yazmak istedim ama sen bana laf bırakmamışsın... bende aynı şeyleri düşünüyodum. hep,imizin yaşadıklarıaynı çevremizdeki insanlar aynı. şimdi benim bebeğim oldu ya aaaa hızlı kilo verdi yani yurt dışına falan çıkmış olsa evlat edindiler dicez gibi laflar duyarım kesin o potansiyel var çevremdekilerde yarın eşimin ailesine gidiyoruz bebek mevlütü varmış. bak hele yarın neler olcakta gelcem bende sinir küpü olarak... aLLAH HEPİMİZİN yardımcısı olsun inşallah. bebekleriniz gelsin de kpansın çeneleriartık valla çok sinir oluyorum böylelerine

maonyam:
kuşum üzülme nolursun. allahım çok büyük hayırlı zamnda vercek evladını sen hiç üzülme... sağlığına kavuş sonrada tekrar gündeme getir bebeği. bu arada evlilik yıldönümünüz uğurlu gelir belki o gün hamile kalırsın. ben inanıyorum valla ayıptır söylemesi egenin temelini doğum günümde atmışız biz ben kullanıyodum da mantar oldum o yüzden söyledim. bebeğim gayet iyi. uyku problemimizi henüz çözemedik baş ağrılarıma alıştım artık eskisi kadar telef olmuyorum. 13 ekimde aşısı var büyüyo artık teyzeleri. sütüm yok maalesef tek sıkıntımız o stresten gitti sütüm bitmek üzere damla damla geliyo eskiden banyoda bile şakır şakır akardı ne güzel profl resmimdeki ege işte bak bakalım beğencekmisin yeğenini

merhaba saracım,ben iyiyim hamdolsun,sen nasılsın?
tayininiz çıkmış,hayırlı olsun sende karadenizden yazışcan bundan sonra desene

sağol kardelencim iyiyim bende çok şükür.evet bundan sonra canlı yayına karadenizden katılacam.

haaa bide canım sen topikteyken yazışacaktım seninle ama aniden çıkmak zorunda kaldım malum iş yerindeydim ve ani bi yazı geldi onu yazmam gerekti bu yüzden kusura bakma emi canım.kendine iyi bak.Allaha emanet ol öptüm

Son düzenleme:

nehirim egemizin mevlüdü hayırlı olsun uğur getirsin yeğenime.sen yarın konuşulanları boş ver oğluşunu sevmenin ona sahip olmanın haklı gururunu yaşa bırak kem gözler kötü sözler kendilerini çatlatsın.biliyosun kötü söz sahibine aittir.sen takma kafanı olan sütünde gitmesin.biliyomusun bi defa bi doktorla konuşmuştumda süt olması için çok yemenin hiç alakası yokmuş.annenin sütünün olması için bol bol su içmesi,emzirmeyi çok çok istemesi ve en önemlisi stresten uzak sakin bi hayat sürmesiymiş.sütün çok olması için bu üç kural gerekliymiş.ama stressiz bi hayat günümüz şartlarında dengesiz kendini bilmez insanların çevremizde olmasıyla malesef mümkün gibi görünmüyor.ama yinede elimizden geldiğince çevresel faktörleri dışarıda bırakmalıyız.Allah yardımcımız olsun.

nehirim

daha öncede görmüşitüm bebeişiniii.beğenmezmiyim kurban olurum onu yaradana dünya güzeliiii

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

maonyaaa,sara_28+,

Saracımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…