slm kızlar nasılsınızz???
ben iyi değilim.mantar oldum.biliosunuz mantar yüzünden tüplerimde hasar oluşmuştuuu ve yine mantar oldummmm:84:
sizde varmı bi gelişme.geçmişe bakamadım
nehircimm maşalllaahhhh ogluşun çok tatlı rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürler verirr inşallah sizlere bagışlasın rabbim nasılsın canım
saracım tayininiz çıkmış hayırlı olsun bacım inşallah memleketinizde umutlarınıza kavuşursunuz bize müjdeli haberler verirsin inşallah
yetercim geçmiş olsun baş dönmesi varmış hayırlara vesile olur inşallah canım sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemiyoruz
maonyacım canım bi kayboldun tam kayboldun nerelerdesin canım geçmiş olsun inş tez zamanda iyileşirsin beni sorarsan aynı düzen devam ediyor canı m
saracım tayininiz çıkmış hayırlı olsun bacım inşallah memleketinizde umutlarınıza kavuşursunuz bize müjdeli haberler verirsin inşallah
merhaba arkadaşlar nasılsınız??? herkes iyi mii?? varmı bir gelişme... hepinizi özledim. öpüyorum...
son ece;sara
saolun kızlarrr.bu aralar bebek konusundan uzaklaşmak istedimmmm.unuttumda hiç aklıma gelmedii.ama bugün nedense çok ağlayasımmm varrrrr
SARACIM nasılsın canım benim sen geldin topiğimiz şenlendi sen gitme bidaha bebeğim... tayininiz cıkmış canım allah iyi insanlarla karsılaştırsın bacım yeni şehir sana ugur getirsin inşallah...
sarammm:
tatlım benim dün ege ağlayınca çıkmak zorunda kaldım. uzak kalma tabi bizden özleriz seni bekleriz hep... öpüyorum tatlım..
Günaydın kızlar gununuz ıyı gecsınnnnn
niye ağlamak istiyosun canım ya sıkma canınını hiçbişeye inan değmez bebişin de inşallah kendiliğinden gelir herşey daha güzel olur canım arkadaşım menim
1ay sonra 3.yılımızaa giricez bebeksizz ve ben yineee ağlayarak kutlayacağım.antepe göre 3yıl bebeğin yoksa bitmişsin demektir.acıyan gözlerden doktor tavsiyelerinden bıktım resmen nnn
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sara_28,mavusbebek,kardelen5233+,
kızlar merhaba hoşgeldiniz kardelencim nasılsın
nehircim senin habersiz gitmeyeceğini biliyorum aniden gitmişse mutlaka bi sebebi vardır hele şimdi kesin egemizle ilgilidir o ağlamasın sen egemizi üzme ona iyi bak gerisi mühim değil egemizin kulağına sara teyzen seni çok seviyo ve hep dua ediyo de koklayarak öp benim yerime
1ay sonra 3.yılımızaa giricez bebeksizz ve ben yineee ağlayarak kutlayacağım.antepe göre 3yıl bebeğin yoksa bitmişsin demektir.acıyan gözlerden doktor tavsiyelerinden bıktım resmen nnn
eda33
iyi dileklerin için saol cnm.
nehir
ben normaldede günlük ped kullanmam ki cnm.o kadar dikkat ediodum günde 3 çamaşır değişiodum ama yinede oldum.
sen neler yapıosun tatlım bebeğin nasıllll.
seni çok iyi anlıyorum canım ama Allahın takdirine karşı gelmek ne haddimize.insanları takmamayı öğrenmek zorundayız maonyacım yoksa mutlu olamayız.bende aynı sözleri duymaktan bıktım yanımda onun gelini hamile bu yine hamiiiiileeee diye gıcık vererek konuşanlar o kadar çok ki ama bende yaaa öylemi hayırlı olsun deyip başka bi konu açıyorum hemen bozuluyolar takmadığımı görünce. bizede Allah nasip ederse olur etmezse yapacak biley yok ne yapalım diyorum sinir olsamda bunu sadece ben biliyorum kimseye bu zevki yaşatmam.bırak sen sinir olacağına onlar sinir olsun eşin senin yanında ya sana destek ya gerisini boşver tatlım.zelalın da dediği gibi çocukların ana yemeğin yanında salata gibiler icab ederse biz yemeği salatasızda yeriz dimi maonyaaacım
ama laf aramızda inşallah en kısa zamanda Allahım bize bebeklerimizi gönderirde çevrede gıcık insan müsveddelerine kapak olur.
merhaba saracım,ben iyiyim hamdolsun,sen nasılsın?
tayininiz çıkmış,hayırlı olsun sende karadenizden yazışcan bundan sonra desene
saram :
öperim canım seve seve hemdemaonyama yazmak istedim ama sen bana laf bırakmamışsın... bende aynı şeyleri düşünüyodum. hep,imizin yaşadıklarıaynı çevremizdeki insanlar aynı. şimdi benim bebeğim oldu ya aaaa hızlı kilo verdi yani yurt dışına falan çıkmış olsa evlat edindiler dicez gibi laflar duyarım kesin o potansiyel var çevremdekilerde yarın eşimin ailesine gidiyoruz bebek mevlütü varmış. bak hele yarın neler olcakta gelcem bende sinir küpü olarak... aLLAH HEPİMİZİN yardımcısı olsun inşallah. bebekleriniz gelsin de kpansın çeneleriartık valla çok sinir oluyorum böylelerine
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,sara_28+,
Saracımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?