Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Merhabalar ben yeniyim, batım 19 ekim,bugun kirmizilar geldi
Tesekkurler

hoşgeldin aramıza canım kırmızıları her ne kadar istemesekde onlar geldiği sürece umut var demektir üzülme inşallah en kısa sürede meleğin gelir

Merhabalar ben yeniyim, batım 19 ekim,bugun kirmizilar geldi
Tesekkurler

hoş geldin aramızaa saramında dedği gibi kırmızıların geliyor olması büyük bir şansdır biliyorsun umarım en kısa zamanda bebeğinde gelir

iyiym saram ama biraz buruğum
bu gün evlilik yıl dönümümüzz 8. yıla girdikkkk ama yine iki kişi olarak rabbim bu günmüzü aratmasın inşşş

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yetercim sana ve eşine ömür boyu sağlık mutluluk ve huzur diliyorum veeee umarım bidahaki seneye bebeğinizle girersiniz.burukluğunu iyi anlıyorum ama eminimki bizi çok bekletmeyecek bebeklerimiz.sende umudunu hiç kaybetme emi canım bacım

sağol kuzummmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım aileyi görmek hele ki uzakta yasayanlar icin ilac gibi geliyor cidden...
Tatlım benim de günlerim genelde sakin geciyor hamd olsun... yazın yasadığımız kosturmaca yeter zaten bir süre hehee...

su aralar pek calısmıyorum, is almadım konsantre olamam diye, eve de yardımcı aldım temizlik ve ütü derdi de gitti süper oldu... bende yavaştan yavaştan hareketler ağırlasmaya baslıyor sanki...

sen neler yapıyorsun canım? sağlık durumların nasıl? diger hersey yolunda insallah?
umarımki en hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın bacım

nasılsınız kızlarrr
merhaba yeter sen nasılsın tatlım? insallah keyifler yerindedir...

günaydın kızlarrrrrr

ben çok şükür kızlar iyi olmaya çalışıyorummmm

zeynooooooooooo,metuuuuuuuuuuuş,zeloooooooooooooş,eceeeeeeeeeeeee,edaaaaaaaaaaaaan,edaaaaaaaaaaaaaa,edazeeeeeeeeeeeeeeees,leylaaaaaaaaa,nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir,zeynebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,cadıııııııııııııııııııııııııı,yeteeeeeeeeeeeeeeerkızlar gelin artıkın:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

sara_28,

kızlar ziyaretçi olarak değil nicklerinizle gelin de sohbet edelim

sağol hayatım valla neler yiyip içiyorum anlatamam sana. ama azalıyo tatlım ya napalım kısmeti bu kadarmış oğlumun elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olmuyo. azda olsa geliyo çok şükür tamamen kesilmesin dua et kuşum sen nasılsın? moalin sağlığın yerindemi canım?

sağlık olsun nehircim devam sütleri var onları alırsın gerçi sen daha iyi bilirsin bunları canım ama dualarım seninle Allahım seni ve egeyi kem gözlerden korusun egemiz yesin içisin uyusunda büyüsün inşallah.

bana gelince ben iyiyim annemlerdeydim yeni döndüm şimdide tayinciyiz ev toplama taşıma işleri beni bekliyo sende bana dua et canım.

başladık zaten doktorumuz önerdi. avatarıma yeni resmini koydum teyzesi bak egemize anaaa nereye çıktı tayin? allahım kolaylık versin. gittiğin yerlerde güzel iyi insanlarla karşılaştırın. yeni yer yeni umutlar mutluluklar ve de bir bebek getirsin size inşallah

anaaaaaam profilindeki egemizin yeni resmi mi kırkbir kere maşallah canım menim ya yerim onu men benim yerimede çok öp nehircim egemizi Allahım onu nazarlardan korusun ve sana ve babasına çok bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…