Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım yapma böyle ben de uzun zamandır yokum ama hep aklımdaydınız

gitme cnm boş anına denk gelmişsindir topiğin ..
sana eşlik edebiilrim nasılsın

ilginize teşekkür ederim kızlar ancak ben ne kızdım nede küstüm sadece bu duruma ne kadar üzüldüğümü belli etmek istedim.eski günlerimizi özlüyorum evet doğru ama yaz bitti tatil bitti herkese unuttu demekki dedim azda olsa sitemim bunun içindi yoksa tabikide herkesin işide olabilir canı buraya gelmekde istemeyebilir hepinizi çok sevdiğimden vede merak ettiğimden di sitemim insan sevdiğine sitem eder sevmediği zaten umurunda olmazki değilmi.neyse uzun lafı kısası hepinizi çooook özledim.

bizde seni özledik kuşum sensiz bu topiğin tadı tuzu olmas seni cok seviyoruz öptüm tatlım

biz de seni çok seviyoruz tatlım herkese hayırlı cumalar

günaydın kızlarr;ben dayanamayı nete giriyorum inş fatura çok gelmezz:)))

doktordan geliyrm.bu sefer başka bi doktora gittim.tüp bebekten sonra adetlerim hem çok az hemde sim siyah oluo omun için gittim.gitmişken bütün test sonuçlarımıda götürdüm.tüp bebekte boş çıkan yumurtalara ve yumurta sayıma çok şaşırıd.yaşın daha çok genç nasıl böle kalitesiz çıkar dedi.sana demedilermi genetik test yapalım die dedi.bend e yok dedim.eşinede sanada genetik test yapılmalı dedi.bende tamam dedim.adetimin 2günü ulturasonda 18mm bi tane yumurtam çıktıı.bu yumurtanın olmaması gerek bu gün dedi.
şuna bakın yaaa yumurtlama günlerimde yumurtam olmuo adet oluyrm yumurtam 18mmde.gülermisin ağlarmısın
bu durumlarda 1ay tedaviye ara verilir dedi.bend eozmn bu ay dinlenim diğer ay genetik test yapalım dedim tamam dedii.
ilaç yazdı 2tane cefaks 500mg ve cyclo progynova diee.ilk defa kullanacam.bilgisi olan varmııı

Sen benim bacımsın.. kıymetlimsin. güzelim, bisde seni cok seviyokkkkkkkk... insallah hayırlısıyla hamile kalırsın bacım, hep dua ediyorum sizin icin...

Rabbim emeklerini bosa cıkarmasın; daha o kadar gencsin ki, insallah yavrunu alacaksın kucagina...

once gecmis olsun ... bende ayni seyleri yasiyorum iki aydir duzgun adet olmadim tup bebekten sonra .doom kontrol hapi verdiler 5 adet onlari ictim adet oldum ama bu sefer ovulasiya (yani yumurtalarim catlamadi ) yine transver iptal oldu bu ay adetim 7 gun gecikti ve ben sogan kurune basladim , biliyorum onu adetin bitiminden 7 gun sonra baslamam lazim ama okadar sinirli oldumki hemen basladim bugun 4 gundur iciyorum ve ben adet oldum fazla deyil ama oldum , istersen bi dene herkeze ayni etkiyi yaparmi bilmiyorum ama bir zarari yok ..... sogan kuru diye ara bulursun ........ kolay gelsin

Son düzenleme:
canlarım mrhb nasılsınız hepinizi etk tek öpüyorummm
kızlar bu aralar buarlara uğrayamıyorumm eşimin kontrolleri var üst üste geldi ve yeni bir çok tetkik istendiii randevular git geller çok yorucu oluyorrrr
bend egirip oldum çok fena fırasat bulursam buraya slmmmmmmmmmmmmmm diyip kaçıyorum hiç kimseyi taki edemiyorum kusura bakmayın ama hep aklımda dualrımıdasınızzzz

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün yine kırmızı kartı yedim gerçi bu ay beklemiyodum hatta bi kaç beklemiyorum ama yinede kırmızı kartı görmek sinir bozucu oluyo yinede her zaman söylediğim gibi kırmızıların gelmeside umut var demek tir böyle teselli oluyorum işte

Sen benim bacımsın.. kıymetlimsin. güzelim, bisde seni cok seviyokkkkkkkk... insallah hayırlısıyla hamile kalırsın bacım, hep dua ediyorum sizin icin...

zeynoooooooom sende benim kıymetlimsin biliyosun canım bacım senide çok seviyom men

geçmiş olsun maonyacım inşallah tedavin başarılı olur ve meleğin çok bekletmeden gelir sen daha çok gençsin önünde çok zaman var çok güzel çok tatlı çok iyi bi anne olacaksın ben inanıyorum.

cadıcım sanada çok geçmiş olsun soğan kürü bi çok kimsede işe yarıyo inşallah sende de yarar ve meleğin gelir canım senide çok bekletmez.

yetercim sizede çok geçmiş olsun canım eşinede sanada sağlık diliyorum inşallah bu zor günleri atlatır mutluluğa yelken açarsınız canım sen bunu çoktan hakediyosun.

tatlım ben geçen sene soğan kürünü uygaladıma detim düzene girdi.çok memnun kalmıştım.bu ayda ramazandan önce 20günüm geçince doktora gittim adet sökücü verdi.hapı kullanmayayım die soğan suyu kaynatıp içtim bende 3 4gün sonra geldi.devamda ettim kesmedim ama ondan sonraki 2 ayda adetim geçti bu sefer düzene sokmadı.ama yinede denemeyi düşünüyrm.7.günü başlanacana eminmisin cnm bende başlayacamda ondan soruyrm
rabbim şifa versin cnm.geçende yazdım sana görmedim.dualarım sizinle.
geçmiş olsun cnm.rabbim meleğini 2012ye kadar yollasın inş.

saol saracım.ama 22yaşımda hiç yumurtam yok doktorları şaşırtanda bu.yaşımız genç ama sorunlar çok.eşiminde sperm hareketliliği sadece 5(
rabbim ol derse olur.demekki hakkıma bu hayırlımış diyorum.bide çevrenin dili olmasa:))

gecmis olsun canim ... esine ALLAHTAN acil sifa diliyorum ......

canim benim kirmizi karti gormekte bazen insana iyi geliyor ........ bir umut kimizi varsa umut da var .... seni cok opuyorum canim kendine iyi bak ...........

selam kızlar.. aranıza yeni katıldım. nasılsınız?

Mart ayından beri çalışıyoruz ama daha nasip olmadı adetlerim 32-37 gün arası. yumurtlamayı yakalayamıyorum galiba bi türlü. ne yapmamı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…