- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
canim sen gel ne olursun sende bizi birakma .......... neden herkez gidiyor anlamadimhadi hep beraber eski gunlerdeki gibi toplanalim ....... ben kimseye anlatamadim dertlerimi sizinla paylasiyorum sizde olmasaniz ben ne yaparim .... zaten kimsem yok gurbet elerde tek basimayim :84::84::84:
tatlım yapma böyle ben de uzun zamandır yokum ama hep aklımdaydınız
gitme cnm boş anına denk gelmişsindir topiğin ..
sana eşlik edebiilrim nasılsın
saracım topiğe nie küsüosun kii tatlım.demekki herkesin işi varrr
sen gel yine ara sırada olsa birbirimizden haber alalım tatlım.aslında genel olarak kk nın tatı kalmadı.diğer girdiğim topiklerdede ben kimseyi göremiyrm
Tatlım selam... ama sensiz olmaz saracım.. bende cok sık giremiyorum ama birsürü resmi islerle ugrasıyordum ve hala ugrasıyorum.. oturma izni icin hersene tekrarlanması gereken seyler... oldukca yorucu ve bunaltıcı bir sürec benim icin... bide hormonlardan galiba iyice gergin ve stresli oldum.. herseye cabuk alınıp kusuyorum, agliyorum falan... birazda ondan girmek istemedim buraya, birini yanlıs anlarım (Allah korusun) falan diye... ya bacım bende de durumlar böyleyken böyle.... senin icin en iyisi olsun tatlım sevgiler....
mrhb kızlar nasılsınız
kızlarben yine eşim için raporlar için kontroler için has yolarındayımmm git gel günlük 3 saat yol çok yorucu oluyorr
sizler nasılsınız kızlar
saram topiğimze üzülmüşsün eskisi gibi değil diye evet eskisi gibi değil canım ama SENİSİZ OLMAZ BURASI lütfen sen gel (herkes gelsin herkesin yeri ayrı burada ama sen burayı açan kişisin )ama sen buranın rengisin canımmmm
selam canım nasılsın nasıl gidiyor bebeşin nasıl? bizimde hersey yolunda cok şükür dualarına amin diyorum...darısı tüm isteyen arkadaslarımıza olsun...
saracım canım benim yapma böyle valla ben hergün bakıorum ama yazan yok kimse yok die yazmıorum ama herkese olsa bende yazarım....hey gidi eski günler özlüyorum valla
saram nedden sitem ettin kuzm.bütün yaz aynıydı kışı beklyoruz xdedik ya neden kızdın seneskiden buralar çok güzeldi evet şimdilerde sıkıcı sessiz kabul ediyorumama bizi m arkadaşlığımız aynı ya tatlım
ilginize teşekkür ederim kızlar ancak ben ne kızdım nede küstüm sadece bu duruma ne kadar üzüldüğümü belli etmek istedim.eski günlerimizi özlüyorum evet doğru ama yaz bitti tatil bitti herkese unuttu demekki dedim azda olsa sitemim bunun içindi yoksa tabikide herkesin işide olabilir canı buraya gelmekde istemeyebilir hepinizi çok sevdiğimden vede merak ettiğimden di sitemim insan sevdiğine sitem eder sevmediği zaten umurunda olmazki değilmi.neyse uzun lafı kısası hepinizi çooook özledim.