tatlım ben geçen sene soğan kürünü uygaladıma detim düzene girdi.çok memnun kalmıştım.bu ayda ramazandan önce 20günüm geçince doktora gittim adet sökücü verdi.hapı kullanmayayım die soğan suyu kaynatıp içtim bende 3 4gün sonra geldi.devamda ettim kesmedim ama ondan sonraki 2 ayda adetim geçti bu sefer düzene sokmadı.ama yinede denemeyi düşünüyrm.7.günü başlanacana eminmisin cnm bende başlayacamda ondan soruyrm
rabbim şifa versin cnm.geçende yazdım sana görmedim.dualarım sizinle.
geçmiş olsun cnm.rabbim meleğini 2012ye kadar yollasın inş.
saol saracım.ama 22yaşımda hiç yumurtam yok doktorları şaşırtanda bu.yaşımız genç ama sorunlar çok.eşiminde sperm hareketliliği sadece 5(
rabbim ol derse olur.demekki hakkıma bu hayırlımış diyorum.bide çevrenin dili olmasa:))
cadıcım sanada çok geçmiş olsun soğan kürü bi çok kimsede işe yarıyo inşallah sende de yarar ve meleğin gelir canım senide çok bekletmez.
nehirrrrrrrrrrrrrrrr
dün ender saraçoğlundan dinledim hemen aklıma sen geldin.özeline yazmadımki bütün kızlarrrda okusun die.topiğimizin bebiişlerii bol süt içsin die.
anne sütü için;
1tatlı kaşığı rezene
1tatlı kaşığı ısırgan otunu hergün demle iç.
çocukların zeka gelişimi için anne ve bebek bol bol;omega 3 almalıdır.somon balığı ceviz keten tohumunu bol tüketmelidir.anne ne yerse bebeğe sütten geçeceği içi annede yemelimiş.
birde semiz otuna ceviz karıştırıp yiyince o mükemmel bi vitamin oluomuş bunuda kubilay doktordan öğrendim.
ilginize teşekkür ederim kızlar ancak ben ne kızdım nede küstüm sadece bu duruma ne kadar üzüldüğümü belli etmek istedim.eski günlerimizi özlüyorum evet doğru ama yaz bitti tatil bitti herkese unuttu demekki dedim azda olsa sitemim bunun içindi yoksa tabikide herkesin işide olabilir canı buraya gelmekde istemeyebilir hepinizi çok sevdiğimden vede merak ettiğimden di sitemim insan sevdiğine sitem eder sevmediği zaten umurunda olmazki değilmi.neyse uzun lafı kısası hepinizi çooook özledim.
günaydın kızlarr;ben dayanamayı nete giriyorum inş fatura çok gelmezz:)))
doktordan geliyrm.bu sefer başka bi doktora gittim.tüp bebekten sonra adetlerim hem çok az hemde sim siyah oluo omun için gittim.gitmişken bütün test sonuçlarımıda götürdüm.tüp bebekte boş çıkan yumurtalara ve yumurta sayıma çok şaşırıd.yaşın daha çok genç nasıl böle kalitesiz çıkar dedi.sana demedilermi genetik test yapalım die dedi.bend e yok dedim.eşinede sanada genetik test yapılmalı dedi.bende tamam dedim.adetimin 2günü ulturasonda 18mm bi tane yumurtam çıktıı.bu yumurtanın olmaması gerek bu gün dedi.
şuna bakın yaaa yumurtlama günlerimde yumurtam olmuo adet oluyrm yumurtam 18mmde.gülermisin ağlarmısın
bu durumlarda 1ay tedaviye ara verilir dedi.bend eozmn bu ay dinlenim diğer ay genetik test yapalım dedim tamam dedii.
ilaç yazdı 2tane cefaks 500mg ve cyclo progynova diee.ilk defa kullanacam.bilgisi olan varmııı
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün yine kırmızı kartı yedim gerçi bu ay beklemiyodum hatta bi kaç beklemiyorum ama yinede kırmızı kartı görmek sinir bozucu oluyo yinede her zaman söylediğim gibi kırmızıların gelmeside umut var demek tir böyle teselli oluyorum işte
cok saol canim........ insalla ALLAH en kisa zamanda hepimize nasip eder ..... kadin olmak okadar zormuski ALLAH hepimize kolaylik versin .........
saram:
sefa geldin hoşgeldinnapalım geldiyse geldi arkadaşım moral bozmak yok. kırmızıları gördükçe umut var demektir... kalbini ferah tut sen duanı eksişk etme gelcek benim yeğenlerim ama azcık naz yapmak istiyolar hepsi bu dualarım sizinle. ege ağlıyo çıkmam lazım
geçmiş olsun cnm.rabbim meleğini 2012ye kadar yollasın inş.
saol saracım.ama 22yaşımda hiç yumurtam yok doktorları şaşırtanda bu.yaşımız genç ama sorunlar çok.eşiminde sperm hareketliliği sadece 5(
rabbim ol derse olur.demekki hakkıma bu hayırlımış diyorum.bide çevrenin dili olmasa:))
canim benim kirmizi karti gormekte bazen insana iyi geliyor ........ bir umut kimizi varsa umut da var .... seni cok opuyorum canim kendine iyi bak ...........
uzun bir aradan sonra herkese merhabalar kızlar..hepinizi çok özledim...doğum iznim bitti..bugün işe başladım...kızımla ilk ayrılığım bugün oldu...süt iznim var birazdan eve gidecem kızımı beslemeye...busede hepinizi öpüyor...bebişim biraz sıkıntılıydı..çişini falan yapamıyordu..aylardır doktorlardan çıkamadık...netede giremedim..bir an olsun bebeğimi yalnız bırakamıyordum...şükürler olsunki iki gündür biraz iyi..sizleri çok özledim..nehircim doğum yapmış...Allah analı babalı büyütsün inşallah..gelişmeler ne var ne yok bilmiyorum..bana yazın...saracım tatlım umarım sende iyisindir..zeloşum zeynom cadıcım maonyam kardelenim aklıma gelen gelmeyen herkes hepinizi çok özledim...aklım hep sizlerdeydi ama giremedim bir türlü..bir gün girdim saraya cevap yazacaktım..buse haykırmaya başladım..elimden attım hemen leptopu...zeloşum senin tavsiye ettiğin elma yağını kullanıyorum..çok iyi geldi bitanem..Allah razı olsun fikir verdiğin için...yeni gelişmeleri yazın..geçmişe bakamıyorum sayfalar uzamış gitmiş...hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum...
canlarımm YOL ARKADAŞLARIMMMM sağolunnnn allah razı olsun dualrınız çin kızlar biraz sıkıntılarımız var rşim yanlız bir yere gidemyor yalnız iş yapamıyor denge sorunu yaşıyor o nedenle her an yanında olmama gerekiyor tabi tüm ev işleri bana bakıyor o yüzden sıkıntılıyım biraz
canşarım iyi bakın kendinize fırsat bulunca gelirim yine HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYORUMMM
gunaydin kizlar ...... nasilsiniz ne yapiyorsunuz ..........
hoşgeldin leylacım nasılsın canım.busemizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin. ilk ayrılık zor olmuştur canım ama alışacaksınız sende busede süt iznide iyi bişey birazda böyle idare edersiniz canım seni yeniden aramızda görmek güzel özlemiştim seni leylacım.kendine iyi bak busenin resimnlerini merak ediyoruz gösterirsen sevinirim.kendine iyi bak.öptüm hem seni hem buseciği.Allaha emanet olun.
yetercim canım arkadaşım bacım Allah yardımcınız olsun dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.sende bol bol dua et Allah sevdiği kuluna dert verirmiş sizide sabrınıza karşılık bu dertlerden kurtarıp huzura erdirecektir..
saol saracım..Allah razı olsun tatlışım..bende sizleri çok özledim valla..öğleye yakın gidip emzirdim..15:30 da tekrar gidip emzircem...özlüyor insan zor oluyor valla..resim işi aklımda canım...pc atınca vakit bulduğumda evden koyarım tatlım...çok öpüyorum seni bitanem...zeloş nerelerde?
saramcanım bende duacıyım her zamanlan rabbim yardımını esirgemesin inşşş hiç birmizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?