Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canim benim bende internete buldum okudum ilk ay adetin gectinen 7 gunu basliyorsun ve 10 gun iciyorsun ,sonraki ay 10 gun adet tarihinden one alip 5 gun daha iciyorsun toplam 15 gun iciliyor ama sen daha detayli olmasi icin ,sogan kuru yaz hemen cikiyor ve bir cok kadin yorumlarini yazmis ... kolay gelsin canim ..........

cadıcım sanada çok geçmiş olsun soğan kürü bi çok kimsede işe yarıyo inşallah sende de yarar ve meleğin gelir canım senide çok bekletmez.

cok saol canim........ insalla ALLAH en kisa zamanda hepimize nasip eder ..... kadin olmak okadar zormuski ALLAH hepimize kolaylik versin .........

maonyam :
hayatım duydum onu zaten hergün içiyorum ben. milupanın steel tee var onuda içiyorum. dut kurusu ve dut pekmezi de yiyip içiyorum. bulgur tüketiyorum bol bol ancak bir gelişme yok faturna dikkat et canım fazla girme allahın işine akıl sır ermez canım benim olmaması gereken zamanda yumurtan olur olmaması gereken zamanda döllenir sen içini ferah tut.genetik testlerini yaptır bakalım ne çıkıcak. ilaçlarını ihmal etme sakın

saram:
sefa geldin hoşgeldin napalım geldiyse geldi arkadaşım moral bozmak yok. kırmızıları gördükçe umut var demektir... kalbini ferah tut sen duanı eksişk etme gelcek benim yeğenlerim ama azcık naz yapmak istiyolar hepsi bu dualarım sizinle. ege ağlıyo çıkmam lazım

inşallah nehircim dualarına amin diyorum.egemizi ağlatma o teyzoşlarının bitanesi onu çok öp bizim yerimize

maonyam iyi dileklerin için çok sağol dualarına amiiiiin diyorum.

canım sende moralini bozma herşeyin bi vakti saati var ne yapalım bizim kısmetimizede beklemek düşüyo demekki inan bana bunu kabullenince dayanmak daha kolay oluyo çevrenini dilinide boş ver çünkü ne yaparsan yap insanlar konuşmak istedimi can yakmak istedimi helede yumuşak karnının bebek olduğunu bildimi onları tutamıyosun o halde ne yapacaksın takmayacaksın hayatını yaşamaya bakacaksın bi müddet sonra bakacaksınki senin takmadığını görünce onlarda susacak.

canim benim kirmizi karti gormekte bazen insana iyi geliyor ........ bir umut kimizi varsa umut da var .... seni cok opuyorum canim kendine iyi bak ...........

kırmızıların gelmesine sevindiğim tek tarafı gününde gelmesi düzene girdi yani son bi kaç aydır düzeni bozulmuştu ama iki aydır yine gününde gelmeye başladı buda bi şanstır diye düşünüyorum inşallah Allahım benide sizide isteyen herkeside çok bekletmez.dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden bende seni çok öpüyorum canım sende canını sıkma kendine iyi bak.

Son düzenleme:
FAKİR BİR GENÇ ADAM

geceleyin kulübesinde uyurken, uyku ile uyanıklık arasında odasının ışıkla dolduğunu gördü Gaipten gelen bir ses ona şöyle dedi: “Bundan böyle Allah için çalışacak ve kulübenin önündeki büyük kayayı bütün gücünle iteceksin!”
Sabır ile ilgili öyküler kıssalar hikayeler Bunun Allah’tan gelen bir emir olduğuna inanan adam, ertesi sabah kayayı itmeye başladı Daha ertesi gün, ve izleyen haftalar… güneşin doğuşundan batışına kadar taşı itti durdu Aylar süren uğraşı sırasında kaya yerinden bile kımıldamadı Adam gece kulübesine yorgun-argın dönerken, gününün boşa geçtiğini düşünüyordu artık
Onun şevkinin kırıldığını hisseden şeytan kalbine vesveseler vermeye başladı: “Ne kadar zamandır bu kayayı itip duruyorsun, bir milim bile kımıldamadı Kendine bunun için niye yazık ediyorsun? Onu yerinden oynatman zaten mümkün değil, vs” Böylece, gence görevi yerine getirmesinin imkansız olduğunu, dolayısıyla başarısızlığa uğradığı duygusunu aşılamaya çalıştı
Bu tür düşünceler onun şevkini daha da kırdı ve ümidini gitgide yitirdi “Doğru ya, kendimi bu iş için niye paralıyorum ki?” diye kendi kendisine söylendi “Bundan sonra azıcık bir kuvvet harcayacağım Bu da yeter de artar bile Koca kaya yerinden kımıldamayacağına göre”
Ve kararını duasında Allah’a bildirdi*
“Allahım, uzun zamandır durmadan dinlenmeden Senin dediğin gibi hareket ettim Bütün gücümle istediğin şeyi yaptım Her gün yoruluyorum, ama kayayı bir milim bile kımıldatamıyorum Neden böyle? Neden başaramıyorum?”
Gaipten bir ses şefkatle cevap verdi: “Ey kulum, uzun zaman önce sana emrime uymamı istediğimde kabul etmiştin Sana görevinin kayayı bütün gücünle itmek olduğunu söylemiştim, ve sen de yapmıştın Ben sana hiçbir zaman onu yerinden oynatmanı beklediğimi söylemedim ki! Senin görevin onu itmekti Şimdi gücünün tükendiğini, başarısızlığa uğradığını söylüyorsun Kendine bir bak bakalım Kolların daha da güçlendi, pazuların büyüdü Sırtın ağırlığa dayanıklı hale geldi Bacakların kalınlaştı ve kuvvetlendi Taşı itmeye başladığından çok daha kuvvetlisin şimdi Evet, kayayı kımıldatamadın Ama senden istenen emre itaat etmen ve onu sadece itmendi Kayayı yerinden oynatacak olan Ben’dim” Hatasını anlayan genç, ertesi gün kendi görevinin kayayı yerinden oynatmak değil, onu var kuvvetiyle itmek olduğunu düşünerek verilen görevi yerine getirdi İkinci gün, üçüncü gün derken, kaya birden yerinden kımıldadı O zaman kayayı yerinden kımıldatanın kendisi değil Allah olduğunu anladı Biraz daha uğraştığında, kaya biraz daha oynadı ve kenara yuvarlandı Altından da kendisine ömür boyu yetecek kadar büyük bir hazine çıktı

Alıntıdır.

Hz Eyyüb'ün Sabrı

Allahü Teâlâ'nın has kulu Eyyûb aleyhisselâm, îshak aleyhisselâmın oğlu lys'in oğullarından olup Yûsuf aleyhisselâm ile çağdaş bulunuyordu Geniş serveti, arazisi, sürüleri ve çok evlâdı vardı Allahü Teâlâ'nın bu nimetlerine karşı şükrünü tam ifa eder, gece ve gündüzünü ibadetle geçirirdi

Fakat onun bu ibâdet ve tâatlerini hazmedemeyen Şeytan, kendisine mal ve evlâd acısı, azabda elem, meşakkat ve bedende zahmet ile dokunmuştu Bütün bunlara karşı senelerce gösterdiği büyük sabrın nihayetinde Rabbına şöyle nida etti:

— Ey Rabbim, benim halim şu Zahmet ve acı ile bana Şeytan dokundu, vesveseye yol buldu Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin

Allahü Teâlâ da cevaben şöyle buyurdu:

— Depren ayağınla, işte —yani deprenince bir kaynak zuhur etti— sana bir yıkanacak su, serin ve içecek Yıkan ve iç, için dışın iyileşsin, yorgunluğun dinlensin, yüreğin soğusun

Ne kadar dikkate şayan bir noktadır ki, Allahü Teâlâ, Eyyûb aleyhissclâmın duasına cevap olan kurtuluş mucizesini verirken bile evvelâ ona böyle bir hareket emretmiştir Burada bir emir Hz Eyyûb'a söylendiği gibi Kur'ân-ı Kerîm'de hikâye olunarak Resûl-i Ekrem Aleyhisselâm'a hitaben bir itirazı cümle imiş gibi bir imâ da yapılmıştır Ayak vurmak, ayakla deprenmek, mengilemek, olduğu yerde tepinmeye, çabalamaya veya sefer veya hicret veya gaza etmeye, yani cihadın mümkün olabilen her kısmına uygun olabileceğine göre bu imâ, kıssanın hisse noktalarından birini teşkil eder Eyyûb aleyhisselâmın deprendiği bu arzın Gabiye olduğu naklolunmuştur

Allahü Teâlâ, Eyyûb aleyhisselâma bu hareket emrinden sonra şöyle buyurdu:

— Elinle bir demet tut da vur onunla ve yemininde durmamazlık etme!

Hz Eyyûb hastalığı sırasında bir hâdise dolayısiyle zevcesine yüz deynek vurmaya yemin etmişti Bu suretle bir demet yaparak vurmakla yeminin yerine geleceği kendisine ruhsat olarak gösterilmiş ve had ile yeminlerde bu; «Eyyûb ruhsatı» nâmiyle baki kalmıştır

Allahü Teâlâ, Eyyûb aleyhisselâmı çok sabırlı bularak onun güzel kulluğunu methetmiş, ona bütün ehlini yani evlâd, servet ve sıhhatini, beraberlerinde daha bir mislini rahmet olarak hem de temiz akıllılar için bir ibret dersi; ibâdet edenler için bir hatıra olarak bahsetmiştir

(Enbiya ve Sâd Sûreleri)

Alıntıdır.

uzun bir aradan sonra herkese merhabalar kızlar..hepinizi çok özledim...doğum iznim bitti..bugün işe başladım...kızımla ilk ayrılığım bugün oldu...süt iznim var birazdan eve gidecem kızımı beslemeye...busede hepinizi öpüyor...bebişim biraz sıkıntılıydı..çişini falan yapamıyordu..aylardır doktorlardan çıkamadık...netede giremedim..bir an olsun bebeğimi yalnız bırakamıyordum...şükürler olsunki iki gündür biraz iyi..sizleri çok özledim..nehircim doğum yapmış...Allah analı babalı büyütsün inşallah..gelişmeler ne var ne yok bilmiyorum..bana yazın...saracım tatlım umarım sende iyisindir..zeloşum zeynom cadıcım maonyam kardelenim aklıma gelen gelmeyen herkes hepinizi çok özledim...aklım hep sizlerdeydi ama giremedim bir türlü..bir gün girdim saraya cevap yazacaktım..buse haykırmaya başladım..elimden attım hemen leptopu...zeloşum senin tavsiye ettiğin elma yağını kullanıyorum..çok iyi geldi bitanem..Allah razı olsun fikir verdiğin için...yeni gelişmeleri yazın..geçmişe bakamıyorum sayfalar uzamış gitmiş...hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum...

canlarımm YOL ARKADAŞLARIMMMM sağolunnnn allah razı olsun dualrınız çin kızlar biraz sıkıntılarımız var rşim yanlız bir yere gidemyor yalnız iş yapamıyor denge sorunu yaşıyor o nedenle her an yanında olmama gerekiyor tabi tüm ev işleri bana bakıyor o yüzden sıkıntılıyım biraz
canşarım iyi bakın kendinize fırsat bulunca gelirim yine HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYORUMMM

hoşgeldin leylacım nasılsın canım.busemizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin. ilk ayrılık zor olmuştur canım ama alışacaksınız sende busede süt iznide iyi bişey birazda böyle idare edersiniz canım seni yeniden aramızda görmek güzel özlemiştim seni leylacım.kendine iyi bak busenin resimnlerini merak ediyoruz gösterirsen sevinirim.kendine iyi bak.öptüm hem seni hem buseciği.Allaha emanet olun.

yetercim canım arkadaşım bacım Allah yardımcınız olsun dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.sende bol bol dua et Allah sevdiği kuluna dert verirmiş sizide sabrınıza karşılık bu dertlerden kurtarıp huzura erdirecektir..

saol saracım..Allah razı olsun tatlışım..bende sizleri çok özledim valla..öğleye yakın gidip emzirdim..15:30 da tekrar gidip emzircem...özlüyor insan zor oluyor valla..resim işi aklımda canım...pc atınca vakit bulduğumda evden koyarım tatlım...çok öpüyorum seni bitanem...zeloş nerelerde?

saramcanım bende duacıyım her zamanlan rabbim yardımını esirgemesin inşşş hiç birmizden

zeloşun neti yok malesef uzun zamandır yok onuda çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…