günaydın pardon tünaydın cadıcım.iyiym ben sen nasılsın canım neler yapıyosun.:26::26::26::26::26:
uzun bir aradan sonra herkese merhabalar kızlar..hepinizi çok özledim...doğum iznim bitti..bugün işe başladım...kızımla ilk ayrılığım bugün oldu...süt iznim var birazdan eve gidecem kızımı beslemeye...busede hepinizi öpüyor...bebişim biraz sıkıntılıydı..çişini falan yapamıyordu..aylardır doktorlardan çıkamadık...netede giremedim..bir an olsun bebeğimi yalnız bırakamıyordum...şükürler olsunki iki gündür biraz iyi..sizleri çok özledim..nehircim doğum yapmış...Allah analı babalı büyütsün inşallah..gelişmeler ne var ne yok bilmiyorum..bana yazın...saracım tatlım umarım sende iyisindir..zeloşum zeynom cadıcım maonyam kardelenim aklıma gelen gelmeyen herkes hepinizi çok özledim...aklım hep sizlerdeydi ama giremedim bir türlü..bir gün girdim saraya cevap yazacaktım..buse haykırmaya başladım..elimden attım hemen leptopu...zeloşum senin tavsiye ettiğin elma yağını kullanıyorum..çok iyi geldi bitanem..Allah razı olsun fikir verdiğin için...yeni gelişmeleri yazın..geçmişe bakamıyorum sayfalar uzamış gitmiş...hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum...
saramcanım bende duacıyım her zamanlan rabbim yardımını esirgemesin inşşş hiç birmizden [sıze=3][/sıze]
ayyyyyyy bende özledim valla hemde hepinizi canlarım...sabah kimse olmuyor akşamda ben giremiyorum buseden fırsat olmuyor..gönüllerimiz bir yinede ne edelim dimi saracım..çok öpüyorum kuşum seni...zeloşun neti yok malesef uzun zamandır yok onuda çok özledim.
nehiyyyyyyyyyyy bize selam yokmu kuşum..egemiz için hayırlı olsun yazmıştım ama görmedin sanırım..sağlıkla büyüt tatlişim..senide çok öpüyorum gülüm..bebeğin herhangi bir sıkıntısı varmı?sarammm nasılsın kuşum
canim aramiza gelmen cok iyi oldu ,buseye gecmis olsun ,ilk ayrilik zor olmustur bugun ama biliyorsun dunya talisisi seker bir kiz bekliyor seni evde o herseye deyer ....ALLAH salikla buyutmeyi nasip etsin canim ..........
günaydın kızlaaaaaar umarım hepiniz iyisinizdir.
uzun bir aradan sonra herkese merhabalar kızlar..hepinizi çok özledim...doğum iznim bitti..bugün işe başladım...kızımla ilk ayrılığım bugün oldu...süt iznim var birazdan eve gidecem kızımı beslemeye...busede hepinizi öpüyor...bebişim biraz sıkıntılıydı..çişini falan yapamıyordu..aylardır doktorlardan çıkamadık...netede giremedim..bir an olsun bebeğimi yalnız bırakamıyordum...şükürler olsunki iki gündür biraz iyi..sizleri çok özledim..nehircim doğum yapmış...Allah analı babalı büyütsün inşallah..gelişmeler ne var ne yok bilmiyorum..bana yazın...saracım tatlım umarım sende iyisindir..zeloşum zeynom cadıcım maonyam kardelenim aklıma gelen gelmeyen herkes hepinizi çok özledim...aklım hep sizlerdeydi ama giremedim bir türlü..bir gün girdim saraya cevap yazacaktım..buse haykırmaya başladım..elimden attım hemen leptopu...zeloşum senin tavsiye ettiğin elma yağını kullanıyorum..çok iyi geldi bitanem..Allah razı olsun fikir verdiğin için...yeni gelişmeleri yazın..geçmişe bakamıyorum sayfalar uzamış gitmiş...hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum...
günaydın saracım nasılsın biz iyiyiz cok şükür...
cok sıkıldım canlarım gelin artık kociş yok iştende sürpriz bi şekilde izinliyim ama konuşacak kimse yok milettin topiği sen sakrak bizikisi maşallah in cin top oynuyor
yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
sarammm nasılsın kuşum
iyim canim ... sende iyisindir insalla ... cok ozluyorum eski gunleri burda sabaha kadar takildimiz gunleri artik kimse gelmiyor diye bende fazla girmiyordum bu gunlerde yine dayanamayip arada bakiyorum , arkadaslar nerede ..... herkezi okadar ozledimki
ayyyyyyy bende özledim valla hemde hepinizi canlarım...sabah kimse olmuyor akşamda ben giremiyorum buseden fırsat olmuyor..gönüllerimiz bir yinede ne edelim dimi saracım..çok öpüyorum kuşum seni...
canlar iyi akşamlr has geldim yeni ayaklarım şişti sabah saat 5 de çıkmıştıkkk çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım calışacaktım bugün ama içerde alacak saatlerim oldugu için tam işe gidecekken aradılar hadi dinlen bugün dediler yarında kendi iznim dr kontrolüm var gelince yazarım öpüyorum canım kendine iyi bakhaklısın valla edacım ama bende bugün çok yoğundum o yüzden bakamadım topiğe sadece günaydın deyip çıktım.işten sürpriz bi şekilde izinliyim demişsin hayırdır canım bi sorun yok dimi.
canım calışacaktım bugün ama içerde alacak saatlerim oldugu için tam işe gidecekken aradılar hadi dinlen bugün dediler yarında kendi iznim dr kontrolüm var gelince yazarım öpüyorum canım kendine iyi bak
herhangi bir sorunun olmamasına sevindim canım.yarın ki kontrolünde inşallah çok iyi geçer gelice haber ver canım.bende seni öpüyorum bide yakışıklı yeğenimisende kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?