Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın pardon tünaydın cadıcım. iyiym ben sen nasılsın canım neler yapıyosun.:26::26::26::26::26:

iyim canim ... sende iyisindir insalla ... cok ozluyorum eski gunleri burda sabaha kadar takildimiz gunleri artik kimse gelmiyor diye bende fazla girmiyordum bu gunlerde yine dayanamayip arada bakiyorum , arkadaslar nerede ..... herkezi okadar ozledimki

Son düzenleme:

canim aramiza gelmen cok iyi oldu ,buseye gecmis olsun ,ilk ayrilik zor olmustur bugun ama biliyorsun dunya talisisi seker bir kiz bekliyor seni evde o herseye deyer ....ALLAH salikla buyutmeyi nasip etsin canim ..........

zeloşun neti yok malesef uzun zamandır yok onuda çok özledim.
ayyyyyyy bende özledim valla hemde hepinizi canlarım...sabah kimse olmuyor akşamda ben giremiyorum buseden fırsat olmuyor..gönüllerimiz bir yinede ne edelim dimi saracım..çok öpüyorum kuşum seni...
sarammm nasılsın kuşum
nehiyyyyyyyyyyy bize selam yokmu kuşum..egemiz için hayırlı olsun yazmıştım ama görmedin sanırım..sağlıkla büyüt tatlişim..senide çok öpüyorum gülüm..bebeğin herhangi bir sıkıntısı varmı?
canim aramiza gelmen cok iyi oldu ,buseye gecmis olsun ,ilk ayrilik zor olmustur bugun ama biliyorsun dunya talisisi seker bir kiz bekliyor seni evde o herseye deyer ....ALLAH salikla buyutmeyi nasip etsin canim ..........

saol cadıcım..evet zor oldu ama alışıyor insan..haftaya büyük ihtimal rapor almayı düşünüyorum bakalım..izin rapor yılsonunu getirmeyi planlıyorum..hem kızım biraz büyüsün..güzel duaların için Allah razı olsun tatlım..inşallah Rabbim senin ve tüm kızlarında yüzünü güldürsün bitanem...

leyloş hoşgeldin nasılsın evde seni miniminnacık tatlı mı tatlı bir kızın beklediğini düşünmek bile cok güzel allah daha fazla ayrılık vermesin canım akşam eve koşa koşa gidiyosundur...

cok sıkıldım canlarım gelin artık kociş yok iştende sürpriz bi şekilde izinliyim ama konuşacak kimse yok milettin topiği sen sakrak bizikisi maşallah in cin top oynuyor

yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

haklısın valla edacım ama bende bugün çok yoğundum o yüzden bakamadım topiğe sadece günaydın deyip çıktım.işten sürpriz bi şekilde izinliyim demişsin hayırdır canım bi sorun yok dimi.

bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum cadıcım.herkesi çok özlüyorum.sen yinede gel belki denk gelirizde sohbet ederiz.

ayyyyyyy bende özledim valla hemde hepinizi canlarım...sabah kimse olmuyor akşamda ben giremiyorum buseden fırsat olmuyor..gönüllerimiz bir yinede ne edelim dimi saracım..çok öpüyorum kuşum seni...

leyloşum gönüllerimiz bir evet eski günleri hangimiz özlemiyoki ama ne yapalım sağlık olsun herkes iyi olsunda önemli olan o.buseyi öp benim yerime.

canlar iyi akşamlr has geldim yeni ayaklarım şişti sabah saat 5 de çıkmıştıkkk çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

haklısın valla edacım ama bende bugün çok yoğundum o yüzden bakamadım topiğe sadece günaydın deyip çıktım.işten sürpriz bi şekilde izinliyim demişsin hayırdır canım bi sorun yok dimi.
canım calışacaktım bugün ama içerde alacak saatlerim oldugu için tam işe gidecekken aradılar hadi dinlen bugün dediler yarında kendi iznim dr kontrolüm var gelince yazarım öpüyorum canım kendine iyi bak

herhangi bir sorunun olmamasına sevindim canım.yarın ki kontrolünde inşallah çok iyi geçer gelice haber ver canım.bende seni öpüyorum bide yakışıklı yeğenimi sende kendine iyi bak.

herhangi bir sorunun olmamasına sevindim canım.yarın ki kontrolünde inşallah çok iyi geçer gelice haber ver canım.bende seni öpüyorum bide yakışıklı yeğenimi sende kendine iyi bak.

inşallah canım tabiki haber vericem yakışıklı yegenin var ya kıpır kıpır maşallah biraz önce sana yazarken hiç durmuyodu rabbim bu duyguyu sanada yasatsın güzel bacım daha önce bişi hissetmiyomusum şimdi daha iyi anlıyorum hamile oldugumu....

günaydın kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…