Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşallah edacım yaaa,kısmet olursa görüşürüz bi gün

cadıcım,sende durumlar nedir canım,neler yapıyosun?

iyim canim yada iyim demek adet olmus ............ biraz ara vermistim tedaviye bu ay yine kismet olursa devam etcam kismet nasip bakalim ..... sen ne yapiyorsun sende ne var ne yok canim ............

iyim canim.............. canim sen nasilsin ............ne olsun ev isi yemek hergun ayni seyler ......... birde miletin yuzsuzlukleriyle urasiyom sinirleniyorum .......

boş ver tatlım kimseyi kafana takma canım önemli olan sensin ve senin ne düşündüğün insanların çenesini konuşmak istedilermi kapatamazsın.

boş ver tatlım kimseyi kafana takma canım önemli olan sensin ve senin ne düşündüğün insanların çenesini konuşmak istedilermi kapatamazsın.

canim sana kisaca anlatim .... benim evde dikis makinam var kendime aldim ufak tefek tamirler yapmak icin ve simdi bin pismanim ......... beni arayip aylarca sormuyan insanlar bir posete doldurup tamirlerini ya cocuna yada esine verip bana yoluyorlar ve ardindan arayip iste burayi boyle burayi soyle yap .... zamanin yok diyorum (sen ne yapiyorsun evde diye soruyorlar )ben kendi zamanimdan ayiripta yapiyorum gonderiyorum .... isleri bitiyor ve aylarca arayan soran yok ta ki yeni tamir yolayinca ..... ben ne yapim bana bir akil ver ........

corbam .pilavim hazir simdide internete buldum dalyan kofte onu yapicam birde salata sen ne yapmayi dusunuyorsun canim

oooh ellerine sağlık canım şimdiden afiyet olsun.

bende domatesli arpa şehriye çorbası
tavuklu patlıcan yemeği
garnitürlü pilav
salata yapacam

zamanım yok dedğin halde ne yaptığını sormaları düpedüz yüzsüzlük size ne benim ne yaptığımdan diyeceksin. ama eğer diyemiyosan o zaman makinam bozuldu uzun bi müddetde yaptırmayı düşünmüyorum de.kusura bakmayın makinam bozulmasa seve seve tamir ederdim ama bozuk işte de anlarlar bi dahada sana yollamazlar.sen mecburmusun insanların işini yapmaya canım.herkes ne kadar rahat ya onlar otursunlar nasılsa cadı yapar kendine sıkıntı yapıp kendini sinir edeceğine bi iki defa geri çevr bak bidaha yolluyolarmı işleri düşünce arayıp sonra unutan insanlara gıcık oluyorum.

tatlım ben mutfağa gidecem sen yaz ben ara ara gelip bakarım sana yazarım bilgisayar açık kalacak kapatmıyorum tamam mı

defalarca esim kizdi yapma diye.... bende bunu belirtim ama anliyan yok ........makinam gercekten bozuldu ve bunuda soyledim bende yapmadim kendim yapabilirim ......(getir biz sana yaptiralim sende tamiri yaparsin diyorlar ) ben anlamadim bu insanlar nasil bukadar yuzsuz oluyorlar ....... nekadar ne desen para etmedi canim ,,,,,,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…