önemli değil pelincim bi yardımım dokunursa ne mutlu bana sen hiç karamsarlığa kapılma bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak ve kucağına alacaksın inan bana.
pelinim bak sanki hamileymişsin gibi yazmışım farkında olmadan okuyunca farkettim.inşallah bu ay hamiş olacaksın tatlım
ay canım ya agzından bal damlıyo allah arzı olsun senden inş hepimiz bu ay hamiş haberlerini veririz...evet saram ya inş allah söyletmiştir...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...dularımdasın hep canım...amin inş...
amiiiiiiin canım amiiiiiiiiiin herşey güzel olacak gör bak bu yıl bitmeden hepimiz hamile olacaz.
inş canım hep böyle pozatif olalım ki bebişlerimizde bize gelmekte gecikmesin...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...
pelincim başka ne var ne yok neler yapıyosun
ne olsun canım ya başka bişey yapmıyorum...her şeyimiz bebek olmuş ondan başka bişey konuşmuyoruz dimi inş bir gün bebişlerimizden konuşuruz...
evet inşallah canım şimdi ne zaman hamile olacaz diye konuşuyoz o zamanda yok sütüm azaldı yok diş çıkardı eyvah ateşi var ahanda yürüdü diyeceğimiz günlerde gelecek.
ama birazda bebek fikrini uzaklaştırmalıyız kafamızdan beynimiz rahat olunca belki kendiliğinden gelir veletlerimiz
canım ya ne güzel yazmışsın inş görecegiz o günleride allhımın izniyle...evet haklısın bebek fikrinden uzaklaşmamız lazım ama elimizde olmadan hep o konuyu konuşuyoruz...ben muhteşm yuzyılı izliyorum sende izliyomusun konuyu degiştireyim :))
edacım kardelen cim sizlerde hoşgeldiniz kızlar
evet izliyorum canım hürrem izlenmezmi :))))))
hoşbulduk canım nasılsın?
evet canım zaten cogu kişi hürrem icin izliyo o diziyi :)))
hoş bulduk saracım,sen işe mi girdin?
buraya pek uğramaz oldun kardelen cim nasılsın ne var ne yok
ben memurum canım
geliyorum da geldiğimde kimse olmayınca bişey yazmıyorum bende,ara ara okuyup gidiyorum.
kız biz seni evde biliyoduk ya,daha önce hiç duymadım memur olduğunu,sen evde hep dolma sarıyodun ama yaaa,hayallerimi yıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?