Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol canım benim hepinizi cok seviyorum derdime ortak oldunuz icin herkese teker teker tesekkür ediyorum iyiki bu topige gelmişim herkes istediginin sahibi olur insallah birgün allaha hep sizin icin dua edicem canlarım benim
ben de dua ediyorum biliyor musun... iyi ki bu topiki bulmuşus......

ay evet yaa geçen haftada bizim çalışmlar vardı..artık iyice lego olduk eşimle

dimi yaa..aynen bitanem...
ne uyurum ne yerim ne içerim..benim bebeğim o ya..benden başka kim bakabilirki...tamamiyle bize muhtaç o bebiş:)
ay kıyamam onlar bize mi muhtaçmış.. ay onun fındık burnu mu varmış...ay onun çilek ağzı varmış...ay onun portakal poposu mu varmış.... guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yesin annesi onuuuuuuuuu

Oyyy Başağım beniiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm inşallahhhhhh fındığını portakalını çileğini hepsini yicezzzzzz:)

Pınarımmmmmm,
cok saol canım tavsiyelerin icin bir kac gün daha beklicem bakalım neler olucak destegin icin cok tesekkür ederim iyi sizi tanımısım

sorma yaa deli gibi maç yaptık. ay bir daha böyle maçı gözüm alır mı bilmiyorum yaaa 2günde birr ayyyyy. zormuş yanii
heledee ödev oluncaa hiç çekilmiooo.biz sık yapmayız zaten ama diyorumkii bebeğim oluyrssaa bidaha hiçç maç yapmıcam diiyrm

ayy cnm allahta seni güldürsünn.o eklem bacaklılarıda süründürsünnn

valla canım senin çalışmana güveniyorlar,sırtlarını sağlam yere vermişler,mustakbel eltinle arandaki soğıkluğn sebebi k.validenden başkası değil,
benimde yeni eltim olacak 1-2 ay sonra şimdiden maşallah aramız bayaa iyi,zaten onun ablası yaşındayım..

benimde kayın babam biraz eltimi pofpohluyordu(yok çok cana yakınmış,ok gülünce güller açıyomus falan)
ben biraz daha hanım hanımcık bir insan olduğum için doğal olarak hareketlerimde ağır..ee 32 yaşındayım
naber moruk diyecek halimiz yok yani:)ama işte adam istiyorki evde ben hopliyim zıpliyim

bende naaptım?eltimi ve kaynımı evime davet ettim...bir güzel fırında balık yaptım çağırdım ,pastamızla çayımızla afiyetle yedik içtik güldük eğlendik:)

sonra kayın babam bunu duyunca bi sevindi bi sevindi..o gün bugün artık beni kıskandırma çalışmalarına son verdi..
benim
adamcağızda haklı 2oğlu var ve kız çocuğuna hasretama ben napiiyim dimi bu yaşta şımaramamki:)

sen sen ol kayın validenin oyununa gelme...eltine vakit ayır,seni tanımasını sağla...ama asla sırrını verme o ayrı

adapazarı çık aradan!!

11.11.2011 bebeğini öğrenenler

amin canımmmmmm:)Allah hepimizin yüzünü güldürsün:)
gülünce daha bi güzel oldun kısssss
hep gül tamam mı bitanem

heledee ödev oluncaa hiç çekilmiooo.biz sık yapmayız zaten ama diyorumkii bebeğim oluyrssaa bidaha hiçç maç yapmıcam diiyrm
evet cnm yaa ödev olunca çekilmiyo zaten. Ev ödevimizi yapmak için mecburen benim kocişe sırnaşıyorum , ay o da bi havalara giriyo "hazır değilim" demeler falan . sanki adam regl döneminde.
her zaman yapmak için havalara uçan benim herif , ödev olunca hazır olamıyo

11111:9 alemsin heee senin gibi seksi hatuna nazmı yapılır ayoll

b aşakcım buda benim ateş tablom canım 12.gün yada 13 gün yımırtam çatladı sanırım

1 GÜN 35,8
2 GÜN 36,1
3 GÜN 36,1
4 GÜN 36,2
5 GÜN 35,9
6 GÜN 36,1
7 GÜN 36,1
8 GÜN 36,0
9 GÜN 36,1
10 GÜN 36,0
11 GÜN 36,1
12 GÜN 35,5
13 GÜN 36,0
14 GÜN 36,2
15 GÜN 36,2
16 GÜN 36,4
17 GÜN 36,1
18 GÜN 36,2

Son düzenleme:
prensesim geliyosun gidiyosun ama hiç selam vermiyosun yine aşağıda ismini görüyorum ama yazmıyosun ayran içip ayrımı düştük kız yoksam bizi unuttunmu

senin YIMIRTA nı yerim ben evet 12.gün çatlamış apaçık ortada.
sen de belirgin düşüşler yükselişler var. tahmin yapılabiliyor.. benim ki öyle değil hafif oynamalar var yorum yapmak zor oluyo.
ablacım ateşin yükselmemiş galiba döllenme olunca daha fazla yükselmesi lazım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…