ben de dua ediyorum biliyor musun... iyi ki bu topiki bulmuşus......saol canım benim hepinizi cok seviyorum derdime ortak oldunuz icin herkese teker teker tesekkür ediyorum iyiki bu topige gelmişim herkes istediginin sahibi olur insallah birgün allaha hep sizin icin dua edicem canlarım benim
ay evet yaa geçen haftada bizim çalışmlar vardı..artık iyice lego olduk eşimle
ay kıyamam onlar bize mi muhtaçmış.. ay onun fındık burnu mu varmış...ay onun çilek ağzı varmış...ay onun portakal poposu mu varmış.... guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yesin annesi onuuuuuuuuudimi yaa..aynen bitanem...
ne uyurum ne yerim ne içerim..benim bebeğim o ya..benden başka kim bakabilirki...tamamiyle bize muhtaç o bebiş:)
ben de dua ediyorum biliyor musun... iyi ki bu topiki bulmuşus......
ay kıyamam onlar bize mi muhtaçmış.. ay onun fındık burnu mu varmış...ay onun çilek ağzı varmış...ay onun portakal poposu mu varmış.... guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yesin annesi onuuuuuuuuu
cok saol canım tavsiyelerin icin bir kac gün daha beklicem bakalım neler olucak destegin icin cok tesekkür ederim iyi sizi tanımısım
heledee ödev oluncaa hiç çekilmiooo.biz sık yapmayız zaten ama diyorumkii bebeğim oluyrssaa bidaha hiçç maç yapmıcam diiyrmsorma yaa deli gibi maç yaptık. ay bir daha böyle maçı gözüm alır mı bilmiyorum yaaa 2günde birr ayyyyy. zormuş yanii
dimi yaa..aynen bitanem...
ne uyurum ne yerim ne içerim..benim bebeğim o ya..benden başka kim bakabilirki...tamamiyle bize muhtaç o bebiş:)
iyi yapmışsın canım,sporuna da git,alışverişinide yap sonra...mümkünse belli bir süre bebek konusunu açan insanlarla görüşme
kafanı dinle...bebeğin gelmesini istiyorsan öncelikle beyin olarak rahatlaman lazım..
sana öyle konuşanlar emin ol ki senin iyiliğin için söylemiyor...o yüzden onları insan yerine koyupta bozma moralin..onlar amaçlarına ulaşamasınlar pis eklem bacaklılar nolucak
bide ümitler tükenmesin..yılda tam 12kez bebiş fırsatımız var unutmayalım...
hani 5yılda bir ele geçen bir fırsat olsa tamam yani ozman baya bi stres yapalım
bu ay olmaz önümüzdeki ay olur..sıpalarımız ne zaman gelmek isterse..
EVET BELKİ BEBEKLER ANNE VE BABALARINI SEÇEMİYORLAR AMA ARTIK ŞUNU ANLADIM Kİ BEBEKLER GELECEKLERİ ZAMANI KENDİ SEÇİYOR:)
ee okadar da hakları olsun yani
zaten cıkmayı düsünüyorum işten canım bir kac ay daha beklicem kaynım askerden gelince cıkıcam isten bakalım napıcaklar ozaman hep yapıyorum dediklerini karnım agrıyo havamda degilim yorgunum diyip gitmiyorum kaynanama esim gidiyo geliyo kaynımda nisanlı kaynanam eltimi bir el üstüne tutuyo anlatamam yok iste surdan giymez surdan yemez bir sinir oluyorum anlatamam aslında olay su benim ailemin durumu falan iyi babam bana evlenirken araba hediye etti sagolsunlar hic birseyimi eksik etmediler su zamana kadar ama kaynanam anlamıyorum benden birseyler bekliyo ondan görünen köy klavuz istemez eltimi simdi kücük görmek degil maksatım ama bir evleri bile yok calıstıgını annesine veren bir kız öyle cok onu gözlerinde büyütüyolarki anlatamam kızla aramızda bir sogukluk var hep bazen diyorum o kızada benimle ilgili aynı seylerimi söylüyo napıyo anlamadım
11.11.2011 bebeğini öğrenenler
heledee ödev oluncaa hiç çekilmiooo.biz sık yapmayız zaten ama diyorumkii bebeğim oluyrssaa bidaha hiçç maç yapmıcam diiyrm
ayy cnm allahta seni güldürsünn.o eklem bacaklılarıda süründürsünnn
evet cnm yaa ödev olunca çekilmiyo zaten. Ev ödevimizi yapmak için mecburen benim kocişe sırnaşıyorum , ay o da bi havalara giriyo "hazır değilim" demeler falan . sanki adam regl döneminde.heledee ödev oluncaa hiç çekilmiooo.biz sık yapmayız zaten ama diyorumkii bebeğim oluyrssaa bidaha hiçç maç yapmıcam diiyrm
ay bu arkadaş kim? niye bizi tanıştırmıyosunuz?eskilerden mi?niye bizi tanıştırmıyosunuz niye niye11.11.2011 bebeğini öğrenenler
evet cnm yaa ödev olunca çekilmiyo zaten. Ev ödevimizi yapmak için mecburen benim kocişe sırnaşıyorum , ay o da bi havalara giriyo "hazır değilim" demeler falan . sanki adam regl döneminde.
her zaman yapmak için havalara uçan benim herif , ödev olunca hazır olamıyo
hiç işte1 1 1 1 1: 9 alemsin heee senin gibi seksi hatuna nazmı yapılır ayoll
ay bu arkadaş kim? niye bizi tanıştırmıyosunuz?eskilerden mi?niye bizi tanıştırmıyosunuz niye niye
evet cnm anladım:114::114::114::114:buranın en eskisi olarak diyebilirimki bu şahsı hiç tanımıyorum bizim topikten değil
prensesim geliyosun gidiyosun ama hiç selam vermiyosun yine aşağıda ismini görüyorum ama yazmıyosun ayran içip ayrımı düştük kız yoksam bizi unuttunmu
senin YIMIRTA nı yerim benb aşakcım buda benim ateş tablom canım 12.gün yada 13 gün yımırtam çatladı sanırım
1 GÜN 35,8
2 GÜN 36,1
3 GÜN 36,1
4 GÜN 36,2
5 GÜN 35,9
6 GÜN 36,1
7 GÜN 36,1
8 GÜN 36,0
9 GÜN 36,1
10 GÜN 36,0
11 GÜN 36,1
12 GÜN 35,5
13 GÜN 36,0
14 GÜN 36,2
15 GÜN 36,2
16 GÜN 36,4
17 GÜN 36,1
18 GÜN 36,2
hoşbulduk canııııımmmmmmmm siz de gelirseniz daha hoş olucakyeni arkadaşlar hoş geldiniz.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?