ayy başakk çok fenayımmm
boynum kütük olduuu
harekt edemiyomm
kkız insan yalandan da olsa "ay seni bekledim burda" falan der bee...beklemedim valla çıkmıştımm bakiim dedim başak napıyoo
baktım yazın çıktı hemen
kız erenayutanma topiğinde ne geziyon buraya gel bakim
kkız insan yalandan da olsa "ay seni bekledim burda" falan der bee...
masaj yapıyım mı boynuna ellerim sihirlidir. çok hoş masaj yaparımmm
içime doğuyo annem benim seni seviyom ya ondane sen yazmıyon bana
baktım neler yapmışlar nelerden utanmışlar
nerden anlıyosun nerede olduğumu benbi türlü öğrenemedimm
içime doğuyo annem benim seni seviyom ya ondan
ben senin bildiğini sanıyordum. bi kere de sen bana ööyle yapmştın. başak sen ne geziyon o topikte falan diye. yanlş mı hatırlıyorum
yakı güzel oluyo evet. bi kere de benim sırtıma yel girmişti. kocişim bana yakı getirmiştibizde yalan yok kızımmm
valla bi hoşuma giderki bi bilsen
belki açılır ne yapıcam bilmem kocişim gelene kadarr
yakı getircek bana
yakı güzel oluyo evet. bi kere de benim sırtıma yel girmişti. kocişim bana yakı getirmişti
Kızlar ya size birsey sorucam benim reglim pazar günü bitmişti dün gece yeniden gelmeye basladı neden acaba?
belki sen bitti sanmştın cnm. daha önce olmşmuydu bööle bişiKızlar ya size birsey sorucam benim reglim pazar günü bitmişti dün gece yeniden gelmeye basladı neden acaba?
çok mu zorladın dün gece kendini
belki sen bitti sanmştın cnm. Daha önce olmşmuydu bööle bişi
olmadı canım yaa gecen ay 3gün sürdü bu ayda cuma günü oldum pazar kesildi pazartesi kahve rengi leke leke geldi dün aksam kan geliyo bugunde kan geliyoo anlamadım valla
evet cnm daha bitmemiş demekkiolmadı canım yaa gecen ay 3gün sürdü bu ayda cuma günü oldum pazar kesildi pazartesi kahve rengi leke leke geldi dün aksam kan geliyo bugunde kan geliyoo anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?