Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sen dogum yaptınmı?

canım benim şööle olduu
20, haftamı bitirmek üzereydimm,bööle içimden bi hırt sesi geldi sonra şakırşakır su donuma yapıyom sandım baktım bitmiyo eltimle doktora gittim
erken doğum olacak dedi ve benüniversite hastanesine gittim sancım geldii 8 santim açıkla doğuma girdim normal doğum yaptımama bebeğimin ciğerleri gelişmediği için yavrucuğum yaşayamadııı
sebebini sorma takdiri ilahi dedi doktor

anlıyorum canım allah rahmet eylesin basın sagolsun cok zor birsey herseyde vardır bir hayır allahtan ümit kesilmezz

anlıyorum canım allah rahmet eylesin basın sagolsun cok zor birsey herseyde vardır bir hayır allahtan ümit kesilmezz

aynen canım allah verdi allah aldı diyecek sözümyokkk,
ama aklıma gelince çok üzülüyorummmm
daha çok eşime üzülüyorumm
o çok korktuu bana bişey olacak diye
çok kanama falan oldum hem hamileyken hemde doğumdan sonraa
neyse geçti gitti önüme bakıyorum artıkk

annemm kıyamam ben sana geçmiş olsun meleğim.kaç aylıktı peki bebek.20 haftalık deme onu anladıkta hesap yaptırma bana kaç aylıktı

ne zaman oldu bu pek cok gecmiş olsun

anladım canım peki ondan sonra hamile kalmadınmı bir sorunmu cıktı anlatırmısın canım.ben kahve icmeye gidiyom gelicem molamı kacırmıyım

anladım canım peki ondan sonra hamile kalmadınmı bir sorunmu cıktı anlatırmısın canım.ben kahve icmeye gidiyom gelicem molamı kacırmıyım

hayır kalamadım sütüm çok geldi normal olunca doğum,sonrada prolaktin hormonum çok yükseldi 2 yıl onu düşürmek için tedavi oldum,ilaçlar yüzünden tam20 kg aldım bi daha veremedim tabi bu sırada benim adet düzenim tarihe karıştııı
o zamandan beridirde adet düzenlemek için tedavi olmaya çalışıyommm kii bebek tedavsi kolay olsun diye

ay yavruumm benimm elin kadar mıydı boyuuu. kıyamam yaa. Ay o annesini cenette bekliyordur eminim.

inşallah tez zamnda eski formuna dönersin canımcım. ama ççok uzun zaman olmuş yaa neden hala düzeltemediler ki adetini. adam gibi doktora git bariii

18 cm falandı işte inşallah tüm kitaplarda şefaatçi olacağı yazıyorrr belki o kurtarır bizii
inşallah dönerim ama kilo vermem kolay değil adetim düzenli olmayınca
ilaçlara bağışıklık kazanıyo bünyemm sonra yine başa dönüyoz canım kaç tane ilaç bitki ot ....
oo neler denedik ama .....
doktorla alakası yokk işte adam ilaç vriyo bünye kabul etmiyooo
en son sana iğne vericem dedi ama kilo yapar dedi bende bi daha gitmedim işte zaten yeteri kadar kiloluyum

evet tabii ki şefaatçi olacak o yüzden çok şanslısın. inşallah düzelir annem adetdin ne diyim yapacak bişi kalmamış yani. herşeyi denemişsiniz. adet düzensizliğide kötü oluyor ya ne zaman ne olacağını bilemiyosun Allah kolaylık versin

ööle olsam iyi bebeğim ben hiç olmuyom kiii anca ilaçla falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…