pınar üstteki mesajım senin içinde geçerlii
Eki Görüntüle 293917 Eki Görüntüle 293917 Eki Görüntüle 293917 Eki Görüntüle 293917 Eki Görüntüle 293917 seninle ateşkes antlaşmayı yapalım o zaman. ben seni pohpohlarım. totonu da kaldırırrım aneeeeeeeeeeeemmmmmmm
pınar senin kocan damı aynı iş yerindecanım gecmiş olsun napalım biz calısan insanlar olarak istedigimiz vakit istedigimizi yapamıyoruzzBoyun tutulması cok kötü oluyo yaa bilirim benimde olurdu ara sıra o bölgeyi sıcak tutmaya bak birde kas gevsetici hapın varsa ic yada ignesini ol anca öyle düzeliyoo tekrar gecmiş olsun canım kendine dikkat et biras
kocan kaçta gelcekki. ayol sanki hastalıktan ölüyo . altıüstü boynu tutulmuş. bu kadar şımartmaya gerek yoktamam sadece bu günlük ama heee:44:
gözlerim sulu sulu
boynumu kıpırdatamıyom
garip şekillerde yazı yazıyomm görsenn
acırsın bana hatta acı bana
kocacım aradıda hazırlanda köye götüreyim diyoo
hastasın yalnız kalma diyooo
ayy aşkım benim ya hiç kıyamaz hiç
canım gecmiş olsun napalım biz calısan insanlar olarak istedigimiz vakit istedigimizi yapamıyoruzzBoyun tutulması cok kötü oluyo yaa bilirim benimde olurdu ara sıra o bölgeyi sıcak tutmaya bak birde kas gevsetici hapın varsa ic yada ignesini ol anca öyle düzeliyoo tekrar gecmiş olsun canım kendine dikkat et biras
kızım zaten kendin etmişisn kendin bulmşsun biz napalım o soğukta çıkıp camları silmeseydin. sanki seni mi kınıyolardı. ayyyy inanmıyorummm. yat dinlen o zamn. bi de burda çene yarıştırmaya çalışıyorkocaman havlu sardım zatenn
petekte ısıttım ısıttım sardım
eşim evde yok işte akşam gelirken alcak yakı iyi geliyoo
o yokken de ben yalnız çıkmam evden:2::2:
sizdende bana hayır yok
17,30 da gelcekkkkocan kaçta gelcekki. ayol sanki hastalıktan ölüyo . altıüstü boynu tutulmuş. bu kadar şımartmaya gerek yok
kızım zaten kendin etmişisn kendin bulmşsun biz napalım o soğukta çıkıp camları silmeseydin. sanki seni mi kınıyolardı. ayyyy inanmıyorummm. yat dinlen o zamn. bi de burda çene yarıştırmaya çalışıyor
pınar senin kocan damı aynı iş yerinde
17,30 da gelcekkk
kıyamaz bana kocamm
olsun varya kayınannemi çağırsam hemen gelir yada köye çağırır ben yatarım o bakar bana
kıskanç
hassas insanım benn:82:
keşke ooh yapan smile olsaydı
yatarken hiçte utnmazsın dimi sen tirbiyesiiiiiiiiiizzzzzzzz17,30 da gelcekkk
kıyamaz bana kocamm
olsun varya kayınannemi çağırsam hemen gelir yada köye çağırır ben yatarım o bakar bana
kıskanç
hassas insanım benn:82:
keşke ooh yapan smile olsaydı
güyaa temizlik yapıyor hanfendi .. kendini hasta edip edip başkalarına baktırıyortitiz kadınım ayol ben
camlar boya ve harç içindeydi ööle bekleyemezdimmm
zate ölümüm temizlikten olcak
ya çamaşır suyundan ciğerlerim gidecekyada ceryanda kalmaktan zatürre,bronşit....... nalları dikecemm
ben hastayken kaynanamı cagırıcam hee kadın bana bakıyorum diye yanlıs ilac verir öldürü beni ogluda ona kalırr.
pınar beni korusana başaktan yaaaa
zaten zor yazıyom kışkırtıyo beni
nasıl yani cnm mesai sende mi:44::44:evet canım aynı yerde calısıyoruzz bu aksam mesaide bende annemlerdeyim yuppiiiiohhh ohohohohoh
ben hastayken kaynanamı cagırıcam hee kadın bana bakıyorum diye yanlıs ilac verir öldürü beni ogluda ona kalırr.
yatarken hiçte utnmazsın dimi sen tirbiyesiiiiiiiiiizzzzzzzz
güyaa temizlik yapıyor hanfendi .. kendini hasta edip edip başkalarına baktırıyor
ayol işim var silemem camını-mamını. örgüm var baksana. kazağa yeni başladım bitiriyim öyle silerimbasakcıgım erenayefe bugun hasta olmus bak yazıkk boynu tutulmus zaten bütün aksilikler bu kız cagızda bugun onu yormayalımm hadi dünürünün yanına gitte yardım et 3camı kamıs onlarıda sen sill bakıyım
yok kız yapmaz yapmazzz
benimki iyi canım maşallah
ilaç içmem ama elinden okuyamıyo doğru
bi keresinde mide ilacı diye k.pederimin prostat ilacını vermiş
allahtan prospektüsünü istedimm
yok gittiydi benim prostatlar
yok kız yapmaz yapmazzz
benimki iyi canım maşallah
ilaç içmem ama elinden okuyamıyo doğru
bi keresinde mide ilacı diye k.pederimin prostat ilacını vermiş
allahtan prospektüsünü istedimm
yok gittiydi benim prostatlar
basakcıgım erenayefe bugun hasta olmus bak yazıkk boynu tutulmus zaten bütün aksilikler bu kız cagızda bugun onu yormayalımm hadi dünürünün yanına gitte yardım et 3camı kamıs onlarıda sen sill bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?