günaydın kızlar..............
kırılmadım desem yalan olur ama sağlık olsun kardelencim önemli değil merak etme sen pıtırcığın hatırına unuttum gitti.ben seni seviyorum canım menim.
başakcım ateşin bugün kaçtı
ama ama ben takılıyodum öyle,yoksa biliyorum taşınma işlemin neden uzadı diye:132:
sara abla bugun 36.6 ıydı. düşüşe geçti. dengesüz ateş nolcak
ölçmeye ve söylemeye devam etcem cnmcım. sana da tekrar kolay gelsin cnm. yanında olamasakta yüreğimiz seninle mucuuuuuukkkk
Hayırlı akşamlar arkadaşarım, kader yoldaşlarım hepinizi çok seviyorum!!
Moralm çok bozuk şu an, size yazmak istedim.Arada bahsediyorum hani evimizi yaptırıyoruz. Yakında evimize çıkacağız diye. İşte biz o eve çıkma planlarını 2.5 yıldır yapıyoruz. Evlenirken bunu düşünerek evlendik. Bi süre eşimin ailesiyle otururuz en fazla 1 yıl evimizi istediğimiz gibi dayar döşeriz sonra da evimize gireriz diye düşünmüştük. Bu arada evimiz inşaat halndeydi.
Ama 1.5 yıl boyunca hiç bir şey yapamadık. Eşimin babası işten çıktı, kaynanam çalşıyordu fakat çalıştığını olduğu gibi yaptığı pazarlamacılık işine yatırıyordu. evin herşeyiyse bize bakıyordu. Kendi evimize bir çivi bile çakamadık.1.5yıl sonrasında ben eşime resti çektikten snra eşim 3 gün içersinde bankadan kredi aldı. V ebiz saftirikler 1 ay içerisinde aldığımız parayla evimize çıkıcaz zannettik. Ama evin sadece yarısı bitmişti. 1 yıl içersinde de azar azar kalanını yaptırmaya çalıştık. şimdi ise 2.5 yıl geçmiş bulunmakta. Ve evimizin sadece parkeleri kaldı. Parkeleri yapıldığı zaman Allah'ın izniyle evimize çıkcaz. Ama aylardır parkeyi yaptıramadık. Olmuyor bir şeyler engel oluyor. Kocam elinden geleni yapıyor mu deseniz; hayır tabii ki. nasıl olsa kendi ailesi onu rahatsız etmiyor burda oturmak. ama ben çok bunalıyorum. alıp başımı gidesim geliyor.kocamla bunları konuşmaya kalksam beni anlamıyor "ben sıkıyosun,beni boğuyosun"larla başlıyor cümleleri. sora tartışmalar.. oysa ki benim birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.ama konuşacağım kişi kocam değil biliyorum. çünkü beni anlamıyor. kendisi bu evde rahat,istediği gibi hareket ediyor. benim de onun gibi olduğumu zannediyor. oy sa ki ben böyle giderse boğularak ölücem hiiiç haberi yok. hüngür hüngür ağlıyorum sanmayın. ağlamaktan da yoruldum artık. sadece dalıp dalıp bakıyorum.
Bunları size anlatmak istedim. çnkü paylaşacağım kimse yok.Kocam pc başında tam arkamda yatakta bacaklarını uzatmış oturuyor. ve ben ona anlatamıyorum. evime çıkamıyorum kocam da elinden geleni yapmıyor ne zaman çıkacağımız konusunda hiç bir fikrimiz yok. Sadece çok yorulduğumu hisediyorum. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. O'na sığınıyoruz her zaman.
Kızlar aklıma gelmişken şunu da söylemek istiyorumki; bugün bi topikte bir bayanın kızına nasıl doğum yaptığını ve onu nasıl kaybettiğini anlattığını okudum. belki sizde okumuşsunuzdur. bebeği erken doğumla dünyaya geliyor. ve çok zor bir doğum oluyor. bebeğin kalp atışları yavaşladığı için doğuma almal zorunda kalıyorlar. çok zor bir doğumdan sonra annenin kanamasını
durduramıyorlar bu yüzden rahmini almak sorunda kalıyorlar.
Bebeği de küvezde sadece 4 gün yaşayabiliyor. ve bebğini kaybediyor....şimdi eşiyle evlatlık almak için çabalıyorlar.
O yüzden lütfen canlarımm "Allah'ım ne olur çocuğum olsun " demek yerine. "hayırlısı olsun" diyelim..
sizi seviyorum Allah yar ve yardımcınız olsun
ben teşekkür ederim canım ilginiz için valla nerden başlasam bilemedim evlendikten 2 yıl sonra falan bebek yapma kararı aldık eşimle fakat bi türlü olmadı yaklaşık 3 yıl falan uğraştık sonunda baktık olmaya doktora gitme kararı verdik tabi baya bir tedirgindik ne var niye olmuyor ne yapabiliriz diye test sonuçalrında problem eşimde çıktı tabi onun için çok zor oldu kabullenmesi falan kötü günlerdi bizi tüp bebeğe yönlendirdiler eşimi ikna ettikten sonra bu sefer nereye gitmeliyiz süreci başladı baya bir araştırdık sonra doktor selman beye gittik eşim çok tedirgindi özellikle o da alıştı ve doktorun verdiği güvenle başladık tedaviye çok zorlu bir süreçti tedirgindik baya hele ki test sonuçlarını beklediğimiz günler kötüydü şimdi ise her şey bitti ve bebeğimizi bekliyoruz çok heyecanlıyız zor kavuşunca hele ki heyecanımız daha hat safhada benim öyküm de bu işte..amin cnm tşk ederiz. kendinden bahseder misin biraz tanışalm kaynaşalm
başakcım iyi dileklerin için çok sağol canım menim yanımda olduğunuzu biliyorum sağolun.bu arada erenay nerelerde haberin varmı
ayrıca yazdıklarını okudum seni çok iyi anlıyorum ama içine atacağına eşinle konuşmayı dene ilk seferinde anlamazsa tekrar tekrar dene eninde sonunda anlayacaktır seni istediği kadar sıkılıyorum desin önemli olan senin ruh durumun önemli olan senin ne istediğin canım menim herşey gönlünce olsun inşallah istediğin hayata en kısa zamanda kavuşursun inan bunu içten diliyorum canım menim
hamiş misin sen bakalım??? Hyırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bize de dua et olur mu Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin.ben teşekkür ederim canım ilginiz için valla nerden başlasam bilemedim evlendikten 2 yıl sonra falan bebek yapma kararı aldık eşimle fakat bi türlü olmadı yaklaşık 3 yıl falan uğraştık sonunda baktık olmaya doktora gitme kararı verdik tabi baya bir tedirgindik ne var niye olmuyor ne yapabiliriz diye test sonuçalrında problem eşimde çıktı tabi onun için çok zor oldu kabullenmesi falan kötü günlerdi bizi tüp bebeğe yönlendirdiler eşimi ikna ettikten sonra bu sefer nereye gitmeliyiz süreci başladı baya bir araştırdık sonra doktor selman beye gittik eşim çok tedirgindi özellikle o da alıştı ve doktorun verdiği güvenle başladık tedaviye çok zorlu bir süreçti tedirgindik baya hele ki test sonuçlarını beklediğimiz günler kötüydü şimdi ise her şey bitti ve bebeğimizi bekliyoruz çok heyecanlıyız zor kavuşunca hele ki heyecanımız daha hat safhada benim öyküm de bu işte..
erenaycım valla ösledik seni yavv çabuk gelselam can dostlarımm
benim netim de problem var başakın dediği gibi inşallah pazartesi düzelecek şuanda annemdeyim ordan girdimmmm
sizleri de çok özledimmmm
inşallah hallolunca geleceğiiim
iyiyiz ablacım sen nasılsın. ohhh mis gibi köy havası gibisi var mı beeee havası suyu bile farklı.. insana huzur veriyorrrrrrne haber kızlar annemlere gitmiştik 2 gündür nette giremedimmm köyde işler bitmiyorrr hemde köy havası çok soğuktu
nasılsınız bakalım keyifler nasıl herkesler iyimii
iyiyim canım sağolben öyle takılayım dediydim saracım,inşallah kırmamışımdır o arada.
pıtırcık iyi teyzesi,akşam görmeye gittik,her şey yolunda çok şükür.
rabbim bütün arkadaşlarıma nasib eder inşallah.
günaydın prensescim,nasılsın,bebiş nasıl,kaç haftalık oldunuz,neden tıcker yapmadın bebişe?
amma da soru sorasım varmış
iyi canım çok şükürmerhaba prensesim nasısın hamilelik nasıl gidiyo canım
kusura bakma cnm ben çıkmışım sen yazdığında.gecikmeli bi iyi akşamlar da ben diyimslm iyi akşamlar başakcım nasılsın
sana da günaydınlar şekerim çok erkencisingünaydınlarrrrrrrrrrrrrr
kusura bakma cnm ben çıkmışım sen yazdığında.gecikmeli bi iyi akşamlar da ben diyim
iyi akşamlarr ece ciiiiiiiiiiimmmmmmmm
sana da günaydınlar şekerim çok erkencisin
Hayırlı akşamlar arkadaşarım, kader yoldaşlarım hepinizi çok seviyorum!!
Moralm çok bozuk şu an, size yazmak istedim.Arada bahsediyorum hani evimizi yaptırıyoruz. Yakında evimize çıkacağız diye. İşte biz o eve çıkma planlarını 2.5 yıldır yapıyoruz. Evlenirken bunu düşünerek evlendik. Bi süre eşimin ailesiyle otururuz en fazla 1 yıl evimizi istediğimiz gibi dayar döşeriz sonra da evimize gireriz diye düşünmüştük. Bu arada evimiz inşaat halndeydi.
Ama 1.5 yıl boyunca hiç bir şey yapamadık. Eşimin babası işten çıktı, kaynanam çalşıyordu fakat çalıştığını olduğu gibi yaptığı pazarlamacılık işine yatırıyordu. evin herşeyiyse bize bakıyordu. Kendi evimize bir çivi bile çakamadık.1.5yıl sonrasında ben eşime resti çektikten snra eşim 3 gün içersinde bankadan kredi aldı. V ebiz saftirikler 1 ay içerisinde aldığımız parayla evimize çıkıcaz zannettik. Ama evin sadece yarısı bitmişti. 1 yıl içersinde de azar azar kalanını yaptırmaya çalıştık. şimdi ise 2.5 yıl geçmiş bulunmakta. Ve evimizin sadece parkeleri kaldı. Parkeleri yapıldığı zaman Allah'ın izniyle evimize çıkcaz. Ama aylardır parkeyi yaptıramadık. Olmuyor bir şeyler engel oluyor. Kocam elinden geleni yapıyor mu deseniz; hayır tabii ki. nasıl olsa kendi ailesi onu rahatsız etmiyor burda oturmak. ama ben çok bunalıyorum. alıp başımı gidesim geliyor.kocamla bunları konuşmaya kalksam beni anlamıyor "ben sıkıyosun,beni boğuyosun"larla başlıyor cümleleri. sora tartışmalar.. oysa ki benim birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.ama konuşacağım kişi kocam değil biliyorum. çünkü beni anlamıyor. kendisi bu evde rahat,istediği gibi hareket ediyor. benim de onun gibi olduğumu zannediyor. oy sa ki ben böyle giderse boğularak ölücem hiiiç haberi yok. hüngür hüngür ağlıyorum sanmayın. ağlamaktan da yoruldum artık. sadece dalıp dalıp bakıyorum.
Bunları size anlatmak istedim. çnkü paylaşacağım kimse yok.Kocam pc başında tam arkamda yatakta bacaklarını uzatmış oturuyor. ve ben ona anlatamıyorum. evime çıkamıyorum kocam da elinden geleni yapmıyor ne zaman çıkacağımız konusunda hiç bir fikrimiz yok. Sadece çok yorulduğumu hisediyorum. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. O'na sığınıyoruz her zaman.
Kızlar aklıma gelmişken şunu da söylemek istiyorumki; bugün bi topikte bir bayanın kızına nasıl doğum yaptığını ve onu nasıl kaybettiğini anlattığını okudum. belki sizde okumuşsunuzdur. bebeği erken doğumla dünyaya geliyor. ve çok zor bir doğum oluyor. bebeğin kalp atışları yavaşladığı için doğuma almal zorunda kalıyorlar. çok zor bir doğumdan sonra annenin kanamasını
durduramıyorlar bu yüzden rahmini almak sorunda kalıyorlar.
Bebeği de küvezde sadece 4 gün yaşayabiliyor. ve bebğini kaybediyor....şimdi eşiyle evlatlık almak için çabalıyorlar.
O yüzden lütfen canlarımm "Allah'ım ne olur çocuğum olsun " demek yerine. "hayırlısı olsun" diyelim..
sizi seviyorum Allah yar ve yardımcınız olsun
amin canım amin inşallah bu hafta bi hamile haberi çıkar Yarabbiiimmmmmm!!!!!!!!!!günaydın kızlarrrrcokkk özzzlleediiiimmmmm hepinizizizzzz yogun bir hafta sonundan sonraa sizlerleyim hepinizi tek tekk öpüyorummm bu hafta hepinize ugur getirmesi dilegiylee topigimiz hamilelerle dolup tasar insallahhhh bu hafta icime dogdu birinden hamile haberi alıcaz allahın izniyle insallahhhh
İyidir cnm ne olsun işte yine bi hafta başı..... hey gidi zaman ne çabuk akıp gidiyor. bi hafta başı bi de hafta sonu oluyor.. hiç anlamıyoruz.günaydın canımm olsun farketmiştim zatn çıktıgını nasılsın canım , prenses sen nasılsın canım
cnm tavsiyelerin için teşekkürler.Biz zaten evlendik evleneli geçinemeyen bir aileyizcanım kendini bu kadar üzme olurmu okudumda yazdıklarını bende üzüldüm simdi bir sorunun var ve esinle paylasamıyosun bu cok kötü bir duygu söylesende anlamak istedikleri gibi anlıyolar benim odunda öyle ama artık degil en son kavga ettigimizde evi terk ediyodum yaa ondan sonra beni yanlıs anlamıyo artık agzıma geleni söylüyorum hic cekinmeden eskiden söyliyeceklerimi düsünerek secerdim simdi icimde ne varsa döküyorum valla ben bide icimde tutamam ona anlatmam gerekiyosa ne yapar eder anlatırım ama sana tavsiyem yasantından onunla vakit gecirmek istediginden yanlız kalamamaktan hep ona her lafında vurdur söyledikce söyledikce kafalarına yer ediyo bir kerden anlamıyo bizim odunlar cünkü senin icin hayırlısı oldun tatlımm umarım sende evine kavusursun bende bu hafta ilk kez anneleri kaynanam olmadan yemege davet ettim esimde eskisi gibi annemide cagır bile diyemedi cünkü basında vurdurdum güzellikle söyledim ya dedim hatırlıyorumda ben annemleri hic tek yemege cagırmadım dedim cünkü eskiden hep annesini yakın komsusunu hep cagırırdım ama artık akıllandım cok aptalmısım insanlara oldugundan fazla deger verirdim eskiden ama artık öyle degil bizleri mutlu görmek istiyolarsa dırdır etmemisi istemiyolarsa söylediklerimize kulak vericekler bir zamandan sonra benim esimde hemen kestirip atardı duymamazlıga gelirdi ama artık kendisi görüyo bazende görmek istemiyoo canım allahtan ümit kesilmez sana tavsiye vermek isterim ama nekadar dogru nekadar yanlıs olur bilmem bana kalırsa biraz daha cirkef gelin rolüne gir sorunlar cıkar artık kaynanan demeye baslasın hadi evinize gidin diye söylemesi lazım benim anladım nokta böyle olur diye düsünüyorum yoksa esin o evden cıkmaya niyeti yokk gibi problem olursa anlasamadıgınızı huzursuzluk oldugunu görürse esin gitmeye karar vericektir umarım canım umarım hak ettigin gibi yasarsın artık
amin canım amin inşallah bu hafta bi hamile haberi çıkar Yarabbiiimmmmmm!!!!!!!!!!
İyidir cnm ne olsun işte yine bi hafta başı..... hey gidi zaman ne çabuk akıp gidiyor. bi hafta başı bi de hafta sonu oluyor.. hiç anlamıyoruz.
cnm tavsiyelerin için teşekkürler.Biz zaten evlendik evleneli geçinemeyen bir aileyizbenim odunun kaç defa sorunlar yüzünden çaresiz kalıp ağladığına şahit oldum. Ama yine de sonuç itibariyle kendi ailesi olduğu için tahammül sınırları daha geniş.Çoğu zaman rahat davranıyor. bense ev süt liman olsa bile tedirginim:18:rahat hareket edemiyorum, sorun çıktı çıkcak diye.. ama koca rahat.....bunları size yazdığım gece bayağı bi tartıştık.yanında ağlamama izin vermiyor o yüzden WC ye gittim (alaturka wc )oturdum dakikalarca hüngür fışkırık ağladım wcden ses gelmeyince benim odun geldi WC de kimse yok diye WCnin ışığını söndürdü. "ne oluyo!" diye bağırdım. falan filan derken. beyefendinin siniri geçti. oturdu bana şunları söyledi. (benim çalıştığım yer. mobilya/parke vs atölyesinin ofisi.)
iş yerinle konuş gelsinler parkeleri yapsınlar, dedi..öyle anlaştık
bakalım işte bugün söyliycem, perkeleri yaptırttcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?