inşallah başakcım inşallah
çok şeker bu smıle
hayırlısı dolunay,hayırlısı olsun.
Allah kolaylık versin cnm. Allah'tan kayınvaliden varmş orda.
Ben iyiyim ablacm. yokluğunda buralar sessizleşti.. hamile haberimiz şuan yok maalesef. olacak inşallah. sana bi ara ateşimi yazmak istiyorum. hatta şimdik yazayım. sen açınca yorumlarsın olur mu
reglin 7. günü---36.4°
reglin 8. günü---36.2°
reglin 9. günü---36.4°
reglin 10. günü---36.6° çalışma
reglin 11. günü---36.4°
reglin 12. günü---36.4° çalışma
reglin 13. günü---36.6°
reglin 14. günü---36.6° çalışma
reglin 15.günü---36.6° çalışma
reglin 16.günü---36.7°
reglin 17.günü---36.6°
reglin 18.günü---36.4°
reglin 19.günü---36.7°
reglin 20.günü---36.7°
(18. gün çatlamş gibi gözüküyor ama sanmıyorum 18. gün çok geç çatlaması için)
vaaaaaaaay,ne şairane bi giriş bu böyle.
selam kızlar,hayırlı cumalar herkeze.
başakcım 12.gün yumurtlamışın bence,18. gün de ikinci bi yumurta çatlamıştır belki,belki şansı ikiye katlamışındır hadi hayırlısı.
erenaycım,senin daha önce bi erken doğumun varmış sanırım,rabbim en kısa zamanda sağlıklı,zamanında bi doğum nasib etsin inşallah.
saracım a kim hamarat diyodu,azıcık güldümde,son iki aydır taşınma telaşında menim arkedeşim
saracım havalar soğuk burda,dün gece kombi son sürat yanıyodu da evi ısıtamadık,hatta öyle ki gündüz bi güneş vardı ki,cayır cayır yanıyodu ortalık,öyle bi memlekete geldin ki dört mevsim bi arada
dolunay sen nerelerdesin,attın mı üzerindeki o hain duyguları?
cadıcımın sonuç günü yarın sanırım ama pazartesi yaptırcaktı testi,inşallah çok pozitif çıkar.
leyliko biliyorum gelip okumicaksın ama genede yazayım,dualarım seninle.
leyloş senide çok özledim haberin olsun,bi ceeee desen ne iyi olurdu,buse hanımdan bi yanak aldım haberin olsuuuuun
neyse kendi kendime bu kadar konuşmak yeter sanırım,enerjik bi günümdeyim,midem rahat bugün,çok mutluyum,inşallah pıtırcık ta iyidir.
sevgiler.
kardelencim bana hamarat diyerek seni güldürmüş başak gülen yüzün hiç solmasın arkadaşım.......
tayin istediğimizden beri taşınacağımızı söylediğim için taşınmamız 2 ayı buldu bu yüzden gülmekte haklısın canım.....
karadenizde hergün dört mevsimi yaşamak mümkün bunu bilerek ve severek geldim.....
sen ve pıtırcığın iyi olmasını diliyorum
şimdi çıkmam gerek kendine iyi bak Allaha emanet ol öpüyorum seni çok hoşçakal
günaydın prensescim,nasılsın,bebiş nasıl,kaç haftalık oldunuz,neden tıcker yapmadın bebişe?günaydın kızlar..............
tamam şekerim çok teşekkür ederim. ben de sabırsızlanıyorum işte . ikide bir herkese sorasım geliyor. neyse sanırım biraz daha beklesem iyi olacak.başakcım ben hala yımırtanın 12.gün çatladığını düşünüyorum inşallah bebeğin seninledir ateşini ölçmeye devam et banada yaz ben vakit buldukça bakar cevaplarım
Çıtır hatunlar günaydııııınnnnn!!!!!! Nasılsınız bakalım? Topikimiz bayağı bir sessizleşti hayırlısı olsun.
kardelencimmmm günaydınn cnmmm!!!!!! sen eşine hamilelik müjdesini nasıl vermiştin????merak etttim de
ahh canım yaa peçeteye sardın demekgünaydın başakcım
çok sürpriz bi şekilde söyleyemedim canım,daha önce emzik paketleyip vermiştim ama bu defa ben öğrenip şoku atlatana kadar geldi eşim eve,aslında test çubuğunu güzel paketleyip vercektim, ama ben daha aval aval bakarken gelince aceleyle peçeteye sarıp uzattım,o da açtı bu ne dedi,baya silik bi çizgiydi çünkü,adetim bir gün geçmişti,adam negatif sanmış meğer,çünkü filmlerde ikinci çizgi çok belirgin çıkınca silik olanı bişey yerine koymamış benim kociş.
böyle işte.
ahh canım yaa peçeteye sardın demek
Kardelen cim bu arada avatarın harika!!!:81::81::81:
Bu gece rüymda bebeğimi gördüm. onu anımsattı bana.. çok tatlıydı, emziriyordum onu, hatta konuştu bile
tamam cnm bunu saymıyorum bir daha geeell yine geeeelbaşakcım ben çıkıyorum canım,görüşürüz gene
öpüyorum
cnm tüp bebek mi?selam arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor....... bana dua edin olur mu??
ben öyle takılayım dediydim saracım,inşallah kırmamışımdır o arada.
pıtırcık iyi teyzesi,akşam görmeye gittik,her şey yolunda çok şükür.
rabbim bütün arkadaşlarıma nasib eder inşallah.
günaydın prensescim,nasılsın,bebiş nasıl,kaç haftalık oldunuz,neden tıcker yapmadın bebişe?
amma da soru sorasım varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?