Sabırla Bebeğini Bekleyenler

başakcım ben hala yımırtanın 12.gün çatladığını düşünüyorum inşallah bebeğin seninledir ateşini ölçmeye devam et banada yaz ben vakit buldukça bakar cevaplarım

kardelencim bana hamarat diyerek seni güldürmüş başak gülen yüzün hiç solmasın arkadaşım.......

tayin istediğimizden beri taşınacağımızı söylediğim için taşınmamız 2 ayı buldu bu yüzden gülmekte haklısın canım.....

karadenizde hergün dört mevsimi yaşamak mümkün bunu bilerek ve severek geldim.....

sen ve pıtırcığın iyi olmasını diliyorum

şimdi çıkmam gerek kendine iyi bak Allaha emanet ol öpüyorum seni çok hoşçakal

ben öyle takılayım dediydim saracım,inşallah kırmamışımdır o arada.
pıtırcık iyi teyzesi,akşam görmeye gittik,her şey yolunda çok şükür.
rabbim bütün arkadaşlarıma nasib eder inşallah.
günaydın kızlar..............
günaydın prensescim,nasılsın,bebiş nasıl,kaç haftalık oldunuz,neden tıcker yapmadın bebişe?
amma da soru sorasım varmış

başakcım ben hala yımırtanın 12.gün çatladığını düşünüyorum inşallah bebeğin seninledir ateşini ölçmeye devam et banada yaz ben vakit buldukça bakar cevaplarım
tamam şekerim çok teşekkür ederim. ben de sabırsızlanıyorum işte . ikide bir herkese sorasım geliyor. neyse sanırım biraz daha beklesem iyi olacak.

Çıtır hatunlar günaydııııınnnnn!!!!!! Nasılsınız bakalım? Topikimiz bayağı bir sessizleşti hayırlısı olsun.
kardelencimmmm günaydınn cnmmm!!!!!! sen eşine hamilelik müjdesini nasıl vermiştin????merak etttim de

günaydın başakcım
çok sürpriz bi şekilde söyleyemedim canım,daha önce emzik paketleyip vermiştim ama bu defa ben öğrenip şoku atlatana kadar geldi eşim eve,aslında test çubuğunu güzel paketleyip vercektim, ama ben daha aval aval bakarken gelince aceleyle peçeteye sarıp uzattım,o da açtı bu ne dedi,baya silik bi çizgiydi çünkü,adetim bir gün geçmişti,adam negatif sanmış meğer,çünkü filmlerde ikinci çizgi çok belirgin çıkınca silik olanı bişey yerine koymamış benim kociş.
böyle işte.

ahh canım yaa peçeteye sardın demek

Kardelen cim bu arada avatarın harika!!!:81::81::81:
Bu gece rüymda bebeğimi gördüm. onu anımsattı bana.. çok tatlıydı, emziriyordum onu, hatta konuştu bile

Kardelen cim bu arada avatarın harika!!!:81::81::81:
Bu gece rüymda bebeğimi gördüm. onu anımsattı bana.. çok tatlıydı, emziriyordum onu, hatta konuştu bile

teşekkür ederim canım,dün ben de bebişi gördüm,uyuyodu,yani daha gözleri açık olmayınca ben de bu avatarı koydum bebeğime benzettiğim için.
inşallah gerçek emzireceğin günler de çok yakındır canım.
rabbim isteyen herkeze nasib etsin inşallah

kızlarr şuna bi bakınn. Sizinle paylaşmadan duramadım. Totosunu ısırcan hart diyee

bu niye 2 tane oldu beeee sinirleniyorum haaa

Eklentiler

• $7378b034e5af.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $7378b034e5af.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
selam arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor....... bana dua edin olur mu??
cnm tüp bebek mi?
ben pek anlamıyorum kusra bakma:44:
hakkında hayırlısını Rabbim nasip etsin. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın. İnşallah bebeğin seninle olur. İnşalllah inşallah

kızlar resim koymak istedim fakat hareket etmiyor. çok hoştu halbuki. neyse kısmet. hepinize hayırlı hafta sonlarıııııııı

Son düzenleme:

kırılmadım desem yalan olur ama sağlık olsun kardelencim önemli değil merak etme sen pıtırcığın hatırına unuttum gitti.ben seni seviyorum canım menim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…