Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ok bebeğim ok canımız sağ olsun. hamile kalırsak pc kulllnamakta zararlı valla ben girmeden duramam. hamileliğin her detayını size anlatmam gerek. napçam bilmem

hamile kalırsam kocama bile açtırtmam valla zararlı diye anca bulmuşum tosunumu hayatta riske atmam valla anca 9 ay sonra açarım doğurunca

hamile kalırsam kocama bile açtırtmam valla zararlı diye anca bulmuşum tosunumu hayatta riske atmam valla anca 9 ay sonra açarım doğurunca
vayy o zaman seni uzun süre göremmicez. hadi bakalım. kocana niye açtırmıyon. kocanın mı karnında çocuk. Allahallah bırak o açsın senin adına bize yazsın. iyi madem tvyide açtırma

başak canım sıkılıyo başakkkk
napıcaz bilmem kocacım gelsede gezsemmm
hheee yarın ben pek gelemem
yoğunum programımı yazayım:
saat 11,00 da annem teyzem kayınannem kahvaltıya gelecekler
saat 14,30 da kayınannemi doktora götürcemm
saat 18,00 amca gelinleri bana yemeğe gelecekler
ve benim saat 8 de kalkıp 11e kadar ev işimi bitirmiş olmam gerek
hastneden gelince mamalar yapmam gerek allahtan balık yapçazzz
off tempo dayım yarınnnn
tatlı da yapmam lazımm oooffffffffff

vayy o zaman seni uzun süre göremmicez. hadi bakalım. kocana niye açtırmıyon. kocanın mı karnında çocuk. Allahallah bırak o açsın senin adına bize yazsın. iyi madem tvyide açtırma

açtırmam canım çeker ya pc aşerirsem ya kadınlar k. aşerirsem
yaa tv yi de pc yide atarım bile evden valla benim çocuğum kıymatli kızımmm 6 sene bekleyince bööle oluyoo
o iş yerinde açsın ben adres veririm açarr

çok güzel yaaa yoğun olmaya bayılırım valla. hepsi de severek yapılası şeyler. tatlı olarak tavuk göğsü geldi aklıma. şöyle tavuk göğsunün ortasına muzu koyup rulo yapcaksınn offf Allah'ım bi çekti ki canım.
aynen şöyle kuzum

mantık tamamda canım balık yapıcam ve sütlü tatlı düşünmüyom balığı geçen hafta aldık tamamen taze balık değil riske atmaya gerek yok çünkü 2 eltide hamile 7 aylık ,,
balık yeni olsa bişe olmazda buzluktan indircem güvenemem

ben doğurmadım sizde doğurmayın debalıkı tuttuk denizden yeni çıktı de..
vay be eltilere bak hem de2si de 7 aylık mı. Allah hayırlı doğum nasip etsin.Akrabalardan birileriyle beraber hamile olmayı istemem açıkçası. gözler sadece benim üstümde olmalı. o yüzden sen tek başına hamile kalırsın. sen tek olursun

kız bide onlar öz elti,,biri mayısta evlendii
bi baktık hamiileyiz dediler,,,
amiinnnn allah kucaklarına aldırsınn
aynı kanatteyim artık çocuk yapacak kimse kalmadı
sayılır bi 5 sene boş olur ortalıkk
bende gerine gerine doğururummmm

başak bizim batlar tutarsa berber bekleriz öbür ayyy
berber heyeceanlanıırıızzz
site dondu annem yazamadım cevap.
kız illa beni bu ay regl oldurcan yaniiii.İyi tamam o zaman ocak batını beraber bekleriz güzel olur. ben aralık6da regl olursam muhtemelen ocak5te olurum bakalım . e o zaman yumurtlama tarihimzde hemen hemen aynı günler olursa çalışmaları birlikte yaparızzzzz hadi bakalım kim daha ateşliiiiii.

ayy olma gülüm sen olma benimle heyecan yaparsın o da olur
evet bende en geç 7 de olucam adetin 15, günü ilaca başlıcam muhtemelen aynı olcak
yapalım bende mesai bol derim soyuluyo yıkanmaktann

ayy olma gülüm sen olma benimle heyecan yaparsın o da olur
evet bende en geç 7 de olucam adetin 15, günü ilaca başlıcam muhtemelen aynı olcak
yapalım bende mesai bol derim soyuluyo yıkanmaktann
vaayyyy o kadar yanii maaşallah. sorun değil sana inadımdan gece gündüz uyumam paso çalışırım:111::111::111::111:

vaayyyy o kadar yanii maaşallah. sorun değil sana inadımdan gece gündüz uyumam paso çalışırım:111::111::111::111:

iwittttt,,,,kız sen çalışıyon benimle nasıl baş etcennn
sen hamile kal bende sana nispet yapayım olurmuuu???
yazık yazık can dostum zatürre olursun karışmam hee

bu gün bizden başkası yok burda topik bize kaldııı
pınarda yokk dolunayda yokkk sara abla yokkk
oooh topikin tapusunu biz alalımmm

bu gün bizden başkası yok burda topik bize kaldııı
pınarda yokk dolunayda yokkk sara abla yokkk
oooh topikin tapusunu biz alalımmm
ya zaten saracık gündüz gelmiyor akşamları açıyor. ama 2gündür dolunay da yok. merak ettim. pınarda bi daha girmedi. sen de olmasan burası bomboş olurdu. çünkü hiç kimse girmiyordu. sayfalardan anlamşsındır.
kimse olmayınca benim de giresim gelmiyordu. anca tek başıma şarkı söylüyom

neşenizz benimm ozamannnn
heeeeeeeee
tamam sizi buraya bağlaayan benmiyim kendimi bişey sandım şimdiii
bak ne dicemmm marketten airwick sprey koku aldımm kış sıcaklığı serisinden elma tarçınlıyı
ayy ev elmalı kurabiye gibi kokuyooo
güzelmiş biraz keskin ama seyrek püskürtünce harika koktuu
ev kokularına hastayım daa

hadi ya süper ya bende bayılırım böyle kokulara, sabunlara falan . bi de kapının girişine ascaksın eve girince bi huzur veriyorr ayyyyy

başak acaba biz ruh ikizi miyiz insanın zevkleri bu kadar uyarmııı
bende tuvalete bile koku asarımm
heryerde vardır mutlaka
yahu tuvalet banyo heryerde olmalı bayılırım ben valla. acaba evlensek anlaşabilir miydik?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…