yahu tuvalet banyo heryerde olmalı bayılırım ben valla. acaba evlensek anlaşabilir miydik?:44:
demek erkeklerden hoşlanıyosun ne tesadüf bendeeben erkeklerden hoşlanıyorum(kocamdan) canım ama ev arkadaşı olsak anlaşırdık herhaldee
kokulu yüzey temizliyiciler var ya onlara da bayılırım ohh mis
demek erkeklerden hoşlanıyosun ne tesadüf bendee
ben genelde vernelin gül kokulusuna bayılırım başka denemedim ama denemeyi isterim. mr muscle nin elmalısını kullanmıştım harikaydııııııımr muscle nin yüzey temizleyicisi harika hem temizliyor hemde harika kokuyo ben tavsiye ederim
onu kullanıyom bayağı çıkmıyo evden kokusu
yumuşatıcı da ise bingonun var parfüm esanslıları kırmızısı guccı nın kokusu harika ve çııkmıyo giysilerdenn
oooohhh misssssssssssssssss
ben genelde vernelin gül kokulusuna bayılırım başka denemedim ama denemeyi isterim. mr muscle nin elmalısını kullanmıştım harikaydııııııı
domestos benim de hayatımın aşkı.deterjan manyağı olaraktan engin tecrübelerden faydalann
sen sor ben söliyimm
bulaşık det :fairy,yada cif konsantre
domestos vazgeçilmez dostumm
marc banyo mutfak jel mutlaka olacak
yağ çözücü ,çamaşır sulu ciff krem
bunlar sadece mutfakta kullandıklarımm
hee ben geldim,yav kusura bakmayın,uğramadım kaç gndür
gel hatun gel temizlik var bi elde sen at. tecrüben varsa dök ortaya hangi koku hangi deterjanooo burası amma parfüm koktu yahu:)temizlik mi var:)
domestos benim de hayatımın aşkı.
bulaşıkta fairy güzel tercih çünkü çabuk durulanabiliyor. sudan gayet güzel tasarruf oluoyr bence.
ama biz genel olarak evde amwayı ürünlerini kullanıyos annem yaa. Allah için hakikaten harika ürünler fakat organik oldukları için kokuları yok. o yüzdne içimde uhdedir evime çıkınca doldurcam kokulu şeyleriiiiii
evet biz temisledik erenayla hem de hiç didişmedenselam güzel hatunlar buraları kim temzledi süper kokuyoooo
oovvvv nerden çıktı kız söylemek birden çatlak yaaa durduk yereeeeeinanmıyorum organikmiş deterjanın organiki mi olur yaaaa
neyse ben kaçar hatunlar kocacım gelcekkkk
hazırlanmam lazım giyineyim gelirimm
kızlar bu arada ben tesettürlü bi bayanım
söyliyim dedimm nerden estiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?